Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betix

czemu ludzie zdradzaja?????

Polecane posty

Gość betix

czytam tak i czytam i jest wiele osob co zdradzaja. o czym to swiadczy? ze nie kochaja tak naprawde swoich partnerów? moze chca sprobowac z ciekawosci jak to jest? moze to osoby latwe i puszczalskie? czemu tak jest?

Gość ooooooooooooooo
Ja uważam że zdradzają bo w ich związku czegoś brakuje, może namiętności, może czułości albo jeszcze czegoś innego

Gość bo to źli ludzie są
czasem dlatego że nie kochają a czasem maja kurewstwo we krwi i tego się nie da wyplenić :O Nie zgadzam się z tym ze zdradzają bo czegoś brakuje im w związku, może w nielicznych przypadkach kiedy to żona ma ochotę na sex raz w miesiącu i do tego pod kołderką :O

Gość nie wiem co
a czemu ludzie kradna? a czemu ludzie obgadują? a czemu ludzie zazdroszczą? a czemu itd dopisz sobie. Kolejny głupi topik..

zdradzają z tych wszystkich powodow ktore napisałas, a moze dlatego, ze nie umiemy poprostu byc zbyt długo wierni jednej osobie, szukamy urzmaicenia, itd powodow tysiace

Czemu zdradzają, bo mają niekumate dziewczyny, z którymi są, ale sexu mają tyle jakby byli samotni! Albo się źle dobierają w pary!

Gość nie wiem co
a może nie mają zasad? albo słabe zasady? ochota na lewiznę bierze górę?

Gość nudna nocka...
Dlaczego? Bo cos wygaslo, zrobilo sie nudno lub czegos brakuje i szuka sie urozmaicenia... Duzo ludzi nawet jak tego nie robi to i tak o tym mysli:(

Gość pijana równa się łatwa
bo każdy się nudzi po jakimś czasie, tylko jeden z ta nudą sie pogodzi a drugi będzie kombinował jak sobie życie urozmaicic (celowo napisałam SOBIE a nie swojemu partnerowi)

Nie tylko o tym mysli ale takze juz proponuje innym majac patnerke bo jest jak sie od niego dowiedzialm dobrze mu w zwiazku ale nie wystarczjaco dobrze.Z tego co ja obserwuje to wkradla sie tam juz rutyna monotonia i jakie mozna miec atrakcje z dziewczyna ktora jest mimoza wiec nie dziwie sie ze chlopak szuka wrazen ale ja sie w takie zabawy nie bawie bo moj facet musi byc wolny:)

Gość nie wiem co
no a właśnie mam pytanko do Was: a czemu jak się nudzi to zamiast urozmaicać sobie nawzajem życie w związku, szukają urozmaicenia na zewnątrz? nie zalezy im na sobie?

dobre pytanie. Może już tak się znudzili tą drugą osobą, że nie potrafią sobie wyobrazić nawet urozmaicania czegokolwiek właśnie z nią? Może nie mogą na nią już patrzeć? Może od słuchania jej głosu przewracają im się kiszki? Może...

zdradzaja, bo nie szanuja siebie nawzajem. zdradzaja, bo sa tchorzami - boja sie powiedziec wprost "mam ochote na inna dupe, musimy sie rozstac". zdradzaja, bo boja sie powiedziec na poczatku zwiazku "nie wiaze z toba zadnych powaznych planow, nie chce zobowiazan".

Gość
Mają nudne życie.

"Może już tak się znudzili tą drugą osobą, że nie potrafią sobie wyobrazić nawet urozmaicania czegokolwiek właśnie z nią? Może nie mogą na nią już patrzeć? Może od słuchania jej głosu przewracają im się kiszki?" a to nie jest zadne usprawiedliwienie. jesli ktos ci sie nudzi (apel do ogolu), odchodz. nie mecz sie w zwiazku, z ktorego nie wynosisz satysfakcji, a wnosisz do niego klamstwo i ponizenie zdradzanej osoby.

faceci zdradzają, bo to zwierzęta niezdolne trzymać swojego popędu na wodzy... nie wiem czemu kobiety to robią (pewnie z tego samego powodu :P), ja nigdy nie robiłam i (odpukać w niemalowane) nie będę

Gość nie wiem co
a to może jakąś formą zabezpieczenia przed zdradą mogloby byc jakieś hobby/zainteresowanie/pasja? No wiecie, żeby nie byc nudnym :P :P :P

nuda nie jest powodem. nuda jest tylko usprawiedliwieniem dla wlasnej glupoty lub skurwysynstwa powszechnie wykorzystywanym przez zdradzajacych.

Gość największą bzdurą
jest właśnie gadanie, że ludzie zdradzają ze skurwysyństwa czy na złość (to raczej kobiety). Ludzie zdradzają dla przyjemności i tyle

Gość
największą bzdurą => jeśli ludzie nie zdradzają na podstawie rachunku zysków i strat to są debilami... :o

a kim sa ludzie, jak nie wlasnie debilami? przeciez spoleczenstwo to przede wszystkim debile, wiec wszystko styka idealnie...

Gość są tacy co nie są monogamiczni
i tu już nic się nie da zdziałać choć byś na uszach w łóżku stawała to i tak pójdzie na bok :O