Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzacaaaaaa

czy sa tu osoby wierzace, chodzace do kosciola

Polecane posty

Gość załamana sobą
ja się nie narzucam z poglądami a wręcz nawet nie wspominam że naprawdę wierzę w Boga czy mam inne poglądy bo się boję ,jeszcze by mnie wyśmiali ale cóż naprawde religijni ludziestarają sie innych sprowadzić na dobrą drogę ale tamci nie chcą słuchać i co tu poradzić?

ja chodze do kościoła i wierze w Boga, ale mam różne załamy i wątpie

Gość Eech..
wiesz co alicze, moi najlepsi przyjaciele są niewierzący i jakos nie ma z tym problemu ze ja jestem, z drugiej strony nie narzucam nikomu nic, co najwyzej wyrazam swoją opinię, wkurza mnie nie samowicie jak ktos mi wciska kawalki o tym ze Boga nie ma i tak dalej kiedy ja go nie przekonuje wcale ze on jest. Jestes ateistką czy niepraktykującą, wcale mi to nie przeszkadza i tego samego oczekuje od ludzi by nie przekonywali mnie do swych teorii i nie byli agresywni tylko z tego powodu, ze ja jestem wierzący!

Ja jestem.. ale chodze bo musze:/ Gdyby nie rodzice chyba moja noga by tam nie stanela...:/

Gość alicze
załamana sobą Ludzie popadaja z jednej skrajnosci w druga. kiedys palono na stosie heretykow, teraz wysmiewa sie ludzi wierzacych. Kosciol tez nie jest taki swiety na jaki sie kreuje. Rozwiazanie lezy gdzies po srodku. Tolerancja

Gość alicze
Eech Przyklad radia maryja pokazuje, ze takich jak ty jest coraz mniej

Gość Eech..
RM to fanatycy! Luka dla starszych i przewaznie nikomu "niepotrzebnych" ludzi. Nie pochwalam tego, no ale jak by Rydzyka nie bylo to nie byloby tak wesolo. A tak przynajmniej sie cos dzieje i posmiac sie mozna, np. z Czarownicy, Maybacha itd. :P

Gość alicze
Eech A jednak kaczki sie boja krytykowac RM, bo straca elektorat, wiec wcale nie jest ich tak malo. Dla mnie to juz nie jest takie smieszne, kiedy na antenie radia jakis ksiadz z obrzydzeniem nazywa kogos Zydem, jakby to bylo cos zlego

Gość wierzacaaaaaa
ale prosze na temat :-)

Gość alicze
Ok. Bedzie na temat. Powiem tylko, ze ci starsi ludzie potrzebuja katolickiego radia, ale nie Rydzyka. Z gruntu nie sa zli, tylko ten czlowiek im wode z mozgu robi, tak samo jak mozna wytresowac dziecko

Gość Eech..
na temat to Ci powiem, ze czlowiek jak kocha to rozne rzeczy robi z tej milosci, nawet nie powstrzyma sie czasem od seksu :) No zdarza się!

Gość alicze
Ja tu gadam, gadam, a ty o czym innym myslisz :D

Gość Eech..
Kto, ja? :D Nieee.. :P