Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma00

spodobałam mu się czy nie?

Polecane posty

Gość erda
więc nie szukaj potwierdzeń gdzie indziej!- nie warto!!

jak sie czlowiek nie kapie to nie jest ani brzydki ani piekny tylko SMIERDZACY PRPONUJE zebys zajela sie wlasnym zyciem i pielegnowaniem wlasnego zwiazku a nie domyslami itd:o

Gość niewiadoma00
johny - z tobą już skończyłam. ;) erda - no tak, ale mam wrażenie, że on mówi to co chcę usłyszeć. :o Mówi tak, bo mnie kocha... Zresztą kiedyś mi opisywał swój ideał (kiedy nei bylismy razem) i praktycznie w niczym go nie przypominałam. Tak samo jego eks - była całkowitym przeciwieństwem mnie...

Gość niewiadoma00
lollipop - tak? to nie myj sobie miesiąc włosów, chodź z czarną szyją i zobaczymy, jak pięknie będziesz wyglądała...

ideał ideałem jak się czlowiek zakocha t nawet wad nie widzi :o Ty tez mozesz miec za ideal Brada Pitta ale doskonale wiesz ze jest nieosiagalny to TYLKO ideal z WYGLADU dziecko...

Oj mój mówi to samo, jaka to jestem dla niego sliczn, wyjątkowa i wogóle, a mi głupio tego słuchać, wiec się głupio smieje i zaprzeczam :P nie mogę uwierzyć w to, że on mnie tak kocha i za naprawdę mu sie podobam. Jednak wszyscy dookoła to widzą. U ciebie zauważam to samo. Uwierz w jego słowa, po prostu :).

Gość niewiadoma00
Nie mówię, że nie jestem IDENTYCZNA jak ten ideał. Tylko po prostu w NICZYM go nie przypominam. Ani jedna cecha z wyglądu, ani z charakteru. Ja nie mam ideału. I w tym rzecz.

Gość niewiadoma00
aramanda - robie dokładnie to samo co ty. :D Śmieje się, zaprzeczam itp. Może on po prostu za często prawi mi komplementy? Nigdy nie słyszałam o sobie tyle dobrego. Dopiero teraz będąc w związku z nim...

Nie mówię, że nie jestem IDENTYCZNA jak ten ideał. Tylko po prostu w NICZYM go nie przypominam. Ani jedna cecha z wyglądu, ani z charakteru. skoro w niczym go nie przypominasz ani jedna cecha z wygladu ani jedna chca z harakteru to SAMO PRZEZ SIE = NIE JESTES IDENTYCZNA JAK IDEAL jezus

Gość johny bravo
ideałem jest osoba w ktorej sie zakochujemy, jesli to prawdziwa miłośc nikt inny juz sie nie liczy

Pozostaje ci cieszyć się z tego, że jestes dla niego tak cudowna i wspaniala ;). Przyznam, ze komplementy od innych facetow milo łechcą moje ego, jak kazdej kobiety. Kiedy jakis facet sie nami zainteresuje to zaczynamy na siebie spogladac z calkiem innej perspektywy, dostrzegamy to, czego wczesnije nie widzialysmy, podobamy sie sobie. To bardz mile, kazda tego potrzebuje, ale kochana, przyjaciel to zly material na adoratora.