Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojownik Serca

Zrozpaczony.. Pomocy..

Polecane posty

Gość Wojownik Serca
ko-tek ko-tek - Tamta dziewczyna nie czuje się zraniona, bo jak sama powiedziała, lubi zmieniać sobie facetów. Wiem, że zraniłem Agę, i naprawdę tego żałuję. Anna Bella - Dobrze wiem, że zraniłem Agę potwornie. Ale Ona mi wybaczyła, i widziała, że mi zależy, aby to naprawić. Niestety, nie zawsze starałem się tak bardzo jak powinienem.

Gość bnjasck
Wojownik, jesteś zaślepiony, a dziewczyna zrobiła sobie z Ciebie podnóżek niestety:/ Anna Bella - ile masz lat? :D

Gość Anna Bella
wiesz co...przespałes sie z inną...i to w czasie gdy wiedziałes..ze Aga cie kocha itp i chce bys o nią zawalczył a nie podrywał i spał z inną! I zrobiłes to nie pierwszy raz! w 2006 i w 2005..a w roku 2007 to juz 3 raz! jak zdradziłes ją i spałes z inną mysle, ze nie ma juz o czym mowic. Szukaj sobie innej.

Gość Wojownik Serca
bnjasck - Aga jest silną dziewczyną. Potrafi sobie radzić w najtrudniejszych sytuacjach. Ja w tamtym okresie, faktycznie miałem już dość, tego co robiła, tego jak mnie traktowała. Ale myślę, że mimo wszystko, nie powinienem był się od niej odwracać, nie powinienem był jej zostawiać samej. Anna Bella - Ja Ją Kocham. Naprawdę Ją Kocham, dla Niej poświęcę wszystko. Niestety, moja głupota zniszczyła wszystko.

Gość bnjasck
ta, zerwała z nim ale chciała, żeby o nią zawalczył :D mogło tak być jak piszesz, ale to tym bardziej wskazuje na to, że Aga jest niedojrzałą idiotką

Gość Wojownik Serca
Anna Bella - Zrobiłem to dokładnie 3 razy, z tą samą dziewczyną, w jednym okresie mianowicie listopad - grudzień 2007. Wcześniej nawet bym o tym nie pomyślał, teraz również. Chcę być z Nią, chcę wszystko naprawić.

Gość bnjasck
Wybacz autorze, ja rozumiem, ze Ci się wydaje, że ją kochasz.. pytałeś o radę, więc ja na Twoim miejscu nie potrafilabym już jej zaufac. a Ty sie ciągle obwiniasz - niesłusznie! zrobiła Ci wodę z mózgu

sam do niej poszedł, sam zaczął się z nią spotykac i nikt go do tego nie zmuszał. Sam doprowadził do tego że sprawy zaszły tak daleko, że w końcu wylądowali kilka razy w łóżku, gdyby nie chciał nie stało by się tak. Może i wiedziała o i stnieniu agi - ale co z tego przecież powiedział jej że nie są już ze sobą i jest wolny. POza tym jak czułabyś sie jako kobieta gdy po czyms takim facet nagle przestaje sie odzywać, wiesz ze wrocil do swojej byylej dziewczyny. Poczula sie pewnie jak kobieta drugiej kategorii, swoja drogą wykorzystana, jak zabawka na chwilkę. Nie można tak poprostu nie brać pod uwagę jej uczuć i swoje pewnie w tym wszystkim przeszła. A ja nadal uwazam ze sama nie wie czego chce. Niby są na dobrej drodze do odbudowywania ich związku, nagle zrywa bo widzi nieodebranie połączenie, zrywa bo cos tam od kogos "życzliwego" usłyszała. Swoja drogą jak można mieć pretensje o zdradę jeśli odbyło się to po oficjalnym zakonczeni związku, oni sie rozstali! Sama tego rozstania chciała. Tu nagle okazuje sie że ona jednak go kocha i nie chciała się rozstawać.. więc po co to zrobiła?! Jak moze mieć pretensje do niego o to ze nie ratowal po tym tego zwiazku? A czy ona go ratowała czy czekała jak urażona ksieżniczka?!

Gość Anna Bella
To jak cie traktowała wynikało z tego jak ty 1wszy zaczałes ja traktowac! przypomnij sobie! robienie unikow, kolezki.. a potem zemsta ze ci esa nie wysłała i koszulka z ex! a potem zemsta kolejna wywiad ze slowem cenna!!! jak myslisz to miłe było? a mowila ci jasno, ze cie kocha! i jej slowa miałes gdzies! nie dziw sie ze nie czula sie kochana przez ciebie i rzekla bys szukla innej.. a potem ty wielce sie obraziles! i gadałes z ex ze ona cie nie kocha! ze cie nie chce! itp! i potem jak mowila o co ma zal..zaczałes zamiast cos zmienic..robic jej na złosc! pokzywanie sie z innymi1 rok 2006, 2007! i ta ZDADA!!!!! To ty jestes z hustwaką emocjonalną. Nie ona!

Gość bnjasck
POza tym jak czułabyś sie jako kobieta gdy po czyms takim facet nagle przestaje sie odzywać, wiesz ze wrocil do swojej byylej dziewczyny. do kogo to? ja się z Tobą zupełnie zgadzam:)

Gość Anna Bella
Rozstanie było z jego winy!! był złosliwy! bardziej liczyło sie to, co powiedza znajomi, co powie ex kochanka!!!!! to z nią Age obgadywał!!!!! jego zachowanie nie wskazywało na zachowanie kochającego faceta! wiec rzekla koniec takiego traktowania! ile razy bedzie ją ranił, deptał! a on zamiast pokazac ze kocha to seksil sie z inną! zdrada to DEFINITYWNY KONIEC:o

Gość bnjasck
tzn. zgadzam sie z ko-tek ko-tek;)

Gość Wojownik Serca
Anna Bella - Szczerze mówiąc, dla Niej porzuciłem wszelkie kontakty ze znajomymi, nie chciałem patrzeć na inne dziewczyny. Aga była, jest i będzie całym moim światem. ko-tek ko-tek - Tak, sam wybrałem, że chcę spędzić trochę czasu z inną dziewczyną. Nie wiem co dokładnie wtedy myślałem, ale początkowo byłem pewien, że Aga mnie nie kocha. Dzisiaj widzę, że tak nie było.

Gość bnjasck
Anna Bella nie ekscytuj się tak

Gość Anna Bella
nO TO WRACAJ DO TEJ DZIEWCZYNY I SEKSCIE SIE DALEJ!!!!! i publicznie sobie foty robcie! moze z łozka dajcie do gazety jak sie seksicie:)

Gość Wojownik Serca
Aga wybaczyły mi mój błąd. Tą słabość, która popchnęła mnie do spotkań z inną dziewczyną. I za to Adze dziękuję, ale boli mnie to, że teraz opinia innych potrafiła zniszczyć Nasz związek. Dlatego chcę walczyć, nie mogę przestać o Niej myśleć.

Gość Wojownik Serca
Anna Bella - Nie robiliśmy nigdy żadnych zdjęć. Czemu mówisz o wielu rzeczach, które nigdy nie miały miejsca ??

Gość Wojownik Serca
Myślałem o tym, aby iść do Agi i się jej oświadczyć. Ja wiem, że ona nie chce mnie widzieć, że jak sama napisała, nie chce mnie znać, że się mną brzydzi. Ale wiem, że Nasza Miłość Nam pomoże. Pokażę Jej, że się staram.

Gość Wojownik Serca
Wiem, że zawaliłem dużo spraw, ale chcę z całego serca to naprawić. Piszę codziennie do Agi wiele sms'ów, próbuję dzwonić. Niestety, nie odpisuje. Ostatni jej sms był o tym, jak jej dobrze beze mnie, że czuję sie nareszcie wspaniale, że już dość cierpień.

nie rób głupstw, bo ja na przyszłość do oświadczyn zrazisz. Poproś ja o spotkanie zebyście mogli sami na spokojnie sobie wszystko wyjaśnić. A po drugie porządnie zastanów się czy taki związek ma sens i czy jesteś pewien na milion procent ze chcesz z nią być bo być może przeżywasz chwilowe zamroczenie. Spróbuj spojrzeć obiektywnie i ucisz na chwile poczucie winy wyrzuty sumienia które każą Ci się płaszczyć i z nosić jej każdy humorek.

Gość Anna Bella
tak jak zepsułes tak napraw! foty z babami podpisz ze to znajome! ale zdrady Aga ci nie wybaczy! sexu z inna..takze wracaj do kochanek

Gość Wojownik Serca
ko-tek ko-tek - Właśnie już z nią rozmawiałem, po tym jak mnie rzuciła. Powiedziała, żebym dał jej spokój, żebym poszedł własną drogą. A ja widzę, nawet po jej uśmiechu, gdy mówi takie rzeczy, widzę, że chciałaby być ze mną, że przy mnie czuje się szczęśliwa. Jestem na miliardy procent pewny, że chcę z Nią być.

Anna Bella co CI jest? Daj jej odetchnąć i sam też to zrób. Przestan pisac i wydzwaniać bo wierz mi w takich momentach to tylko pogarsza sprawę. Napisz jej maila czy na gadu zostaw wiadomość z prośbą o spotkanie, podaj datę godzinę i że tam w ustalonym miejscu bedziesz na nia czekal ostatni raz aby spojrzec sobie w oczy i wszystko wyjaśnić. Napisz że tto ostatni raz... jak przyjdzie zobaczysz co uda Ci sie zdziałać, tylko jej nie naciskaj... jak nie daj sobie spokoj...

Gość Anna Bella
Ale co ty sobie myslisz, ze bedziesz ją tak traktowac? i zdradzac??? Bo do tej pory tak jejokazywałes "miłosc"

Gość Wojownik Serca
ko-tek ko-tek - właśnie to jest najtrudniejsze, ta sama świadomość, że mógłbym przestać do Niej pisać. Ręka sama łapie za komórkę, nogi same pchają mnie pod jej dom. Znam Agę, i boję się, że jeśli przestanę do niej pisać to ona pomyśli, że dałem sobie spokój. Chcę żeby widziała, że mi zależy. Chcę z nią rozmawiać. Zaproponowałem jej nawet, abyśmy się po prostu spotykali, choćby na chwilę dziennie, i rozmawiali, a ja w tym czasie wszystko naprawię, odzyskam jej zaufanie.

Gość Anna Bella
naprawisz? musiłabys zaprzeczyc tym histroyjkom z 2004 roku. i wszystkie foty z kochanicami-lolitami..gosie, majki, magdy, kasie baranowskie..podpisac..znajome.. a zreszta zdradziłes Ją seksiłes się1 i nie masz juz szans na nic!! spadowa! do kochanic! maszich teraz do wyboru do koloru: magda kowalczyk, baranowska, anka, kaska, goska itp

Gość Wojownik Serca
Dla Niej chcę zmienić wszystko, chcę rzucić dla Niej wszystkim, chcę się całkowicie jej poświęcić, bo Ją Kocham..

Gość Anna Bella
TO ZMIENIAJ!!! MIAŁES TO ZROBIC W 2005 ROKU!! ZMIENIAJ: PRZEPIS! naprawisz? musiłabys zaprzeczyc tym histroyjkom z 2004 roku. i wszystkie foty z kochanicami-lolitami..gosie, majki, magdy, kasie baranowskie..podpisac..znajome.. A JAK SEKSIEŁES SIE Z TA MAGDA CZY GOSKA CZY MAJKA TO SPADAJ1

Gość Wojownik Serca
Anna Bella - Czy Ty mnie z kimś nie mylisz ?? Ja Agi w 2005 roku nawet nie znałem..