Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

Katarzyna 20.03.1983 moj partner Pawel 28.04.1982 Czy bedziemy malzenstwem i czy bedziemy miec dzieci?

Gość Wróżka-KORNELIA
Doroto Narazie cisza...twoje życie jest takie ułożone, przemyslane... Nie widze niczego "większego" :) Chocbym chciała :D :P

Gość smutasna
Wrozko teraz moja kolej zaopmnialam podac imienia Izabela pozdrawiam

Gość Wróżka-KORNELIA
Izabelo Smutassna podaj date urodzenia swoja

Gość hdft45
a na jaki czas -na rok stawiasz karty?

Gość smutasna
Podalam na 8 stronie wraz z pytaniem 14.01.62

Gość Wróżka-KORNELIA
niee nie na rok :D :D Nie widze tutaj dat jak juz pisałam ... Ale jesli wyciągnę karty i widze spokój i harmonię to co mam napisac ? Kochane jak większość mnie pyta czy bedzie miało dzieci to nie stawiam kart na całe życie bo to bym musiała z każdą z was indywidualnie rozmawiać i same byscie musiały wyciągać karty ... wróżenia jest wiele... albo większe sekwencje stawiać a to wymaga czasu a wy i tak jestescie niecierpliwe :D także jeśli wyjdzie zmiana w ŻYCIU RODZINNYM I STANIE RODZINY wtedy stawiam dalej karty i widze czy coś jest...ale czy ktos bedzie miał dzieci za 5 lat czy za 10 tego nie jestem w stanie powiedziec.Karty stawiam tylko raz w tygodniu i to tylko na NAJBLIŻSZĄ PRZYSZŁOŚĆ...ale nie jest to okreslone przedziałem czasowym ... :) mam nadzieje że rozumiecie mnie ? :)

Rozumiemy;)To zerknij w karty czy w tym roku lub na początku przyszłego czeka mnie ciąża:) Justyna,27.08.1980r. Rafał,20.04.1980r. :)

Gość wisienka_82
jasne, teraz mam nadzieje, moja kolej:) wiec sie nie moge doczekac, moja data jest na koncu 8 strony, pozdrawiam

Gość Ty Justa
Czekaj w kolejce jak inne

Gość smutasna
Wrozko byla moja kolej i wciaz nie ma dla mnie wrozby,prosze

Gość taka jedna ona
ja - 6.11.1987 on - 24.04.1987 Co nas czeka w najbliższym czasie, jeśli chodzi o nasz związek? Co ze ślubem, dzieckiem? Czy uda mu się znaleźć pracę i co z zamieszkaniem razem? To jeszcze raz ja - zapomniałam napisać nasze imiona - Magdalena i Sebastian :)

jakie ma nastawienie matka mojego chlopaka do mnie i jak przebiegnie jej 2 tyg wizyta u nas? czy dostane wkrotce prace i jaka bedzie atmosfera w firmie? jak sie ulozy moje zycie z chlopakiem i jakie on ma nastawienie do mojej mamy? Monika 11.07.82 czekam i dziekuje Jestem z 8 str

Gość Wróżka-KORNELIA
Nie macie nic wspólnego .Jesteście obcy sobie pod każdym względem.Peszysz mężczyzn którzy patrza sercem a do takich należał Twój BARANEK. Związek między Wami zawarty na siłę nie będzie trwały.Jeżeli wystąpi jakieś wzajemne zainteresowanie, to może ono być tylko przejściowe.Na dłuższą metę nie ma nadziei na szczęśliwe współżycie między wami obojga.

Gość Wróżka-KORNELIA
Smutasna to było dla ciebie :)

Gość annaannna
co z ta trzymanka ? kto mnie poskromi moze znasz znak z zodiaku

Gość Wróżka-KORNELIA
Anno :D Ta trzymanka hahaha to był ktoś zwariowany, który odgoni monotonne dni i pokaże Ci jak można żyć i cieszyc się każdym dniem :D tak to nastapi niedługo więc miej się na baczności i czekaj na strzałę amorka :)

Gość czy ja moge tez poprosic
gosia 04.11.75 kiedy sie przeprowadze i czy moze za granice? dziekuje z gory sorki ale wklejam tu 3 raz poja prosbe bo wydaje mi sie ze zostaje pominieta

Gość smutasna
Wrozko nic sie nie zgadza,przykro mi .Chyba masz faktycznie zbyt malo czasu ,by przeanalizowac dokladnie sprawe.Jednakze dzieki serdeczne

Gość trzeba długo czekać
bo dziewczyny, które juz dostaly wróżbe wpieprzają się znowu i dopytują jakby nie mogly od razu napisac co chca się dowiedziec. Przez to my czekamy juz tyle czasu ;/

Gość Wróżka-KORNELIA
Moje kochane kobietki ja wiem że to co pisze niekiedy nie jest po waszej mysli :( rozumiem ale co mam Wam napisac jesli naprzykład wyjdzie jakaś przykrośc , cos co was rani bo kogos kochacie albo zakochałyście sie bezgranicznie w nieodpowiednim facecie ? Postanowiłam dodac tutaj ten topik żeby Wam choc troszeczke pomóc w jakichkolwiek sprawach...spojrzec w karty...a nie po to żeby pisac co mi sie podoba albo TO CO CHCIAŁYBYSCIE USŁYSZEĆ :( chociaz tak byłoby najlepiej prawda? Ale byłby to sens ? Więc nie badzcie złe na mnie ale podchodźcie tez do tego wszystkiego z dystansem dobrze ?

Gość smutasna skoro nie chcialas
uslyszec krytycznych slow to po co pisalas? Moze to sie sprawdzi, ale nie akurat teraz tylko za miesiac, dwa? Skad masz pewnosc, ze cie nie oleje? Nie masz pewnosci,. A ja wirem, ze karty mowia prawde bo swego czasu sama sobie wrozylam i wszystko sie spelnilo.

B.PROSZE raz jeszce o wrozbe, to b.wazne dla mnie 7 wakacyjnie jakie ma nastawienie matka mojego chlopaka do mnie i jak przebiegnie jej 2 tyg wizyta u nas? czy dostane wkrotce prace i jaka bedzie atmosfera w firmie? jak sie ulozy moje zycie z chlopakiem i jakie on ma nastawienie do mojej mamy? Monika 11.07.82 czekam i dziekuje Jestem z 8 str

Gość annaannna
a znasz znak zodiaku to mnie ciekawi albo cos charakterystycznego dla tego pana moze tatuaz

Gość Wróżka-KORNELIA
To że wyciągne Wam karty nie znaczy że tak a nie inaczej będzie ...dużo rzeczy sie sprawdzi ale z pewnościa też nie wszystko :) prorokiem nie jestem ... a nawet wizjonerzy nie widza wszystkiego .. Traktujcie to z dystansem kochane

Gość anna wez no idz stad juz
my tez czekamy a ty ciagle pytasz. wystarczajaco duzo czasu ci Kornelia poswiecila. Kazda chce,. a nie kazda ma czas. Pewnie Kornelia tez niedlugo zniknie a my zostaniemy z niczym. Znajdziesz swoja milosc to znajdziesz, nie przegapisz, ale jak taka desperatka jestes to watpie zebys byla szczesliwa z facetem, a wlasciewie to on z toba.

Gość Wróżka-KORNELIA
Smutasna ja napisałam że wy jesteście złe na mnie jeśli powiem wam cos nie tak . Nie miejcie do mnie pretensji . Stawiam karty dla kazdej z osobna a karty maja swoja moc zgadzam się ... Wiec nie rozumiem o co ci teraz chodzi ??

Gość ja wrozylam sobie
to spelnilo mi sie po kilku latach dopiero, po 4 chyba nie pamietam juz. Zapewne zwiazek z kartami byl nikly, ale nie zmienia to faktu, ze to co chcialam zostalo spelnione. Chociaz z innym skutkiem, nie chcialam zeby az tak bylo i troche mi to namieszalo w zyciu, asle juz jest ok wyszlam na prosta i mam nadzieje ze tak zostanie juz