Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

dzieki w takim razie za wrozby dla tych "pierwszych";) zdrowka zycze Tobie i Twojemu maluszkowi:)

Gość niamej
ja jestem po milosniczce przyrody... jezelu to nie problem to sie przypominam:) niamej 14 luty 84 czy bedzie mnie jeszcze cos laczylo z Panem ur 27 stycznia 1980?? kiedy pojde do pracy? i co wogole w milości? kto mi pisany? I napisz prosze na jaki to okres

Gość Wróżka-KORNELIA
Oboje cenicie miłość i rodzinę, zatem może to być udany ciepły związek. Możecie razem rozwijać swoje zainteresowania i talenty.jestes troszeczkę lekkomyslna . od R.możesz nauczyć się odpowiedzialności. tak wróżę Wam udany związek... bardzo duzych zmian na najbliższy okres nie widze...

Gość Wróżka-KORNELIA
to była wróżba dla moge teraz ja :)

Gość Wróżka-KORNELIA
kasia be: niestety widzę pewną samotność. W zwiazkach przejawiać się ona może w rozdzieleniu was, na jakiś czas bądź na zawsze. Dzielić was mogą podróże jednego lub obojga z was, praca bądź skłonność do zamykania się w sobie...

Gość kasia be
dziekuje :(

Gość Wróżka-KORNELIA
kochane musze kończyc naprawde przepraszam bedziecie pierwsze w poniedziałek pozdrawiam

Gość ania79k
Witam, czy ja mogę się dowiedzieć co mnie czeka w przyszłości? ANNA 07.04.1979r. Z góry dzękuję

Gość moniq85
mam na imie monika ur 15.12.19 85 on maciej lat 34 czy bedziemy razem?prosze o odpowiedz wróżko

1. 19.01.1984r. 2. Beata 3. mam męża i mam pytanie kiedy uda mi się zajść w ciążę i ile będe miała dzieci i czy będę szczęśliwa za kilka lat? kiedy wybudujemy ten upragniony dom i czy wogóle?

Gość ANKA- HANKA
PROSZĘ O WRÓŻBE. OD ZAWSZE JESTEM SAMA CZY TAK JUZ ZOSTANIE, CZY TAKIE JEST MOJE PRZEZNACZENIE ? PAMIĘTAM PRZED 30 LATY BYŁAM \'\'STARSZĄ\' NA WESELU PRZYJACIOLKI, TAM JAKIS MĘZCZYZNA POWIEDZIAŁ DO MNIE\'\' NIGDY NIE WYJDZIESZ ZA MĄZ\'\',NIE ZNAŁAM GO , ALE SIE SPRAWDZIŁO .CO JEST , JAK TO ZMIENIC? DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŻ.

Gość Wróżka-KORNELIA
Witam , przepraszam za moja długa nieobecnośc ale sprawy rodzinne wzięły górę :(

Gość lollkaa
czy się przeprowadzę w niedalekiej przyszłości i czy znajdę pracę justa 25.12.79

Gość Wróżka-KORNELIA
Justa ...karty pokazują nowe miejsce ... ale niedługo tam zabawisz ... szykuje się dalszy wyjazd ...

Gość Wróżka-KORNELIA
praca powiazana z wyjazdem , byc może bedzie to zagranica

Wrozko, prosze powiedz mi czy zajde w ciaze ? jeslo tak, to kiedy to sie stanie? 18.03.1981 joanna 🌻

Gość majkaaaa
Czy poznam kogos na stale? gabrysia,15.11.76

Gość Wróżka-KORNELIA
Joanno pragniesz dziecka jak kazda kobieta , ale jeszcze nie teraz moja droga...nie potrafie odpowiedzieć ci na pytanie dotyczące daty..karty nie pokazuja dat... widze zamieszanie w twoim życiu... rozterki na drodze...

ur 28-09-1982 powiedz mi co mnie czeka w miosci? czy facet ktorego kocham tez cos do mnie czuje? chociaz watpie bo juz kogos ma... czemu nie jestesmy razem i czy mamy szanse? czy znajde prace?

Gość Wróżka-KORNELIA
Ela w pracy wszystko w najlepszym porządku ..możliwy awans lub zmiana pracy na lepszą ...

Gość Wróżka-KORNELIA
Gosiu ten mężczyzna jest z inna ale nie jestes mu obojetna , jeśli rozstaliście się z jego powodu to żałuje swojej decyzji , często mysli , przemyśla swoje i Twoje zachowania ale tez obawia się wrócic do związku z Toba ...byc może było zbyt duzo nieporozumień między Wami?

Wrozko, w jakiej \"dziedzinie\" widzisz to zamieszanie? w tym roku nie mam co liczyc na ciaze??

Gość Wróżka-KORNELIA
Joanno cóż ..powiekszenia rodziny nie widac jak narazie :( ale jak juz pisałam dat nie widze ...jedynie moge powiedzieć o najbliższej przyszłości...rozterki są lub będą , obok mężczyzna ... ale bedą trwały krótko i bedziesz szczęśliwa...może owocem miłości jednak bedzie dzidziuś :) tego z całego serca Ci kochana życzę...

wiesz ja jak zobaczylam ze on jest z inna odpuscialm i wrocilam do domu nie wiem czy to dobra decyzja...?wiesz bardzo go kocham jest mi tak ciezko bo myslalam ze on tez cos do mnie czuje a tu taka niespodzianka.....

Co mnie czeka w związku z Rafałem? Justyna,ur.27.08.1980r. Rafał,ur.20.04.1980r. Kiedy dostanę lepszą pracę?? Bardzo proszę o wróżbę.

Ja 10.06.1986 i on 12.06.1977 Czy będziemy razem juz na stałe, czy to on bedzie moim mężęm???