Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Gość DORAAA
imie deszczu... dziwne..bo ja z moja rodzina nie mam nic wspolnego od lat i nic nie zanosi sie na zmiany w najblizszych miesiacach, jak nie latach :-0

Gość .....nka
a ja mam takie dosyć nietypowe pytania chciałabym cos komuś dac powiedzmy prezent tylko nie wiem czy ten ktoś to wezmie moe wysłac 82 12 12 anna

Gość agaaaaD
agnieszka 02 05 1987 czy on mnie zdradza czy mnie kocha czy bede meic z nim dzieci

Gość Willoooo
on 17.10.75 ja 01.09.70 czy on mnie kocha? czy bedziemy szczesliwi?

Gość s45
14 09 85 dorota za ile lata w jakim celu, gdzies będe pracować za granicą, a co robić?

DORAAA- moja droga, jesli nie chodzi o rodzine, to prawdopodobnie kogos bardzo Ci bliskiego...

Gość paprotkamalaonawaw
kamila 26.03.1988 co mnie milego czeka w najblizszej przyszlosci? czy poznam kogos ciekawego, faceta?

Gość Willoooo
on 17.10.75 ja 01.09.70 czy on mnie kocha? czy bedziemy szczesliwi?

Gość tak se myslę
ja -29-06-1980 on- 29-10-1977 Własnie spodziewam się dziecka . Czy wszystko będzie dobrze ??? Mam w głowie rózne mysli dziwne :-(

agaaaaD- kochana, on Cie bardzo kocha, ale ostatnio miedzy Wami nie jest za dobrze, a on nie wie jak to wszystko rozwiazac... powinnas przede wszystkim z nim o tym porozmawiac... jesli chodzi o dzieci- beda, prawdopodobnie niejedno, ale to dopiero za kilka lat:) pozdrawiam:)

nawet nie wiesz jak mnie to podnosi na duchu....dziekuje slicznie. mam jeszcze jedno pytanie jesli to nie problem. czy zostane z partnerem z ktorym jestem obecnie czy jednak cos sie zmieni w moim zyciu osobistym.

Willoooo- moja droga, jestes mu bardzo bliska i w pewien sposob mu imponujesz... jednak karty nie mowia nic o glebszym uczuciu z jego strony...moze Wasza relacja dopiero sie rozwija...poczekaj cierpliwie, jak to wszystko sie rozwinie i wtedy dopiero wysnuwaj jakiekolwiek wnioski:) pozdrawiam:)

Gość .....nka
a myslisz ze mi poda adres jakies dowie kto to

paprotkamalaonawaw- kochana, owszem- poznasz kogos, ale on nie przypadnie Ci od samego poczatku do gustu...bedziesz potrzebowala wiecej czasu... jednak jesli dasz mu szanse, sytuacja rozwinie sie bardzo szybko, zakochasz sie i stworzysz z nim trwaly zwiazek:) pozdrawiam:)

Witam 🖐️ Edyta - 16.01.1981r. jak w najbliższej przyszłości ułoży sie moja sfera zawodowa? I czy w najbliższym czasie mamy szanse na własne mieszkanie? Z góry dziękuje i pozdrawiam 👄

Gość paprotkamalaonawaw
a powiedz mi jeszcze kochana wrozko czy cos z tego bedzie, jakie on ma plany wzgledem mnie, co powinnam robic, jak jest miedzy nami, jak to sie wszystko potoczy..? ja 26.03.1988 on 29.03.1979

Gość .....nka
a gdzie poznam milosc swojego zycia i kiedy to nastapi mniej wiecej

Kochani, na dzisiaj juz koncze... mozliwe, ze bede jeszcze wieczorem- wtedy dokoncze wrozyc...pozdrawiam i milego dnia wszystkim zycze:)

Gość tak se myslę
Imię deszczu -dziękuję za slowa otuchy i również ślę pozdrowienia :-)

Gość .....nka
pozdrawiam

Gość Willoooo
on 17.10.75 ja 01.09.70 nie ma z jego strony glebszego uczucia? to ciekawe.. dlaczego wiec prosi mnie,abym za niego wyszla? bierze na siebie moje problemy, nawet te najbardziej uciazliwe... :-( nie rozumiem po co mialby to robic jesli jego uczucie nie jest glebokie.. wyjasnisz mi...???

agnieszka 30.12.1986 czy kiedys uwolnie sie od mojego byłego i przestane sie go wkoncu bac?

Witaj, wiesz napisalas tam tak jabysym nie byli razem ,a amy jestesmy juz razem dwa lata iw iem o jego wszysrtkich sprawach rodzinnych, bo jestem z nim bardzo blisko emocjonalnie za pierwszym razem mialas racje ze nie czuje sie z nim bezpieczna emocjonalne powniewaz jestem loda i mam bardzo jeszcze mieszane uczucia, jednak chcialam spytac czy jestes wstanie teraz oidpoiwiedziewc mi an pytnie jak dlugo jeszcze z nim będę? i czy rzez ten czas jeszcze będziemy szczęśliwi,, prosze odpowiedz mi, prtzepraszam ze mecze ale Ty trafilam w dziesiatke za pierwszym razem, dlatego teraz uwierzylam ze potrafisz mi doradzić... i powiedz procze co on czuje wobec mnie, czego naprawde pragnie, czy lepiej mu bedzie be ze mnie czy lepiej ze mna... Asia 07.05.1991, on Bartek 27.05.1991

Gość li90
08.07.1990