Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Gość zileona28
dziękuję serdecznie za odpowiedź - bardzo się cieszę - nawet z mężem po cichu m arzymy wąłsnieo bliźniakach:) pozdrawiam przeserdecznie:)

witaj:) mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie. proszę powiedz, czy karol jest odpowiednim dla mnie partnerem? przypomnę ja, Elżbieta ur 05-10-1978, a Karol 19-03-1982. z góry bardzo, bardzo dziękuję za poświęcony czas.

Gość niepewna przyszłości
Imię deszczu - super wróżba, oby się spraewwdziło. Pozdrawiam.

Gość maaaaaaaaaaaaaaaadzia
magda 23.01.1986 jak sie potoczy moje zycie służbowe??

Gość hi hihotka
7.03.1987 chciałabym sie dowiedzieć czy zmienię studia i czy wyjdę za mąż, a jeśli tak to kiedy ?? z góry dziękuje za odpowiedz :)

Czy moj facet zawsze byl mi wierny? Ja 13.08.1988, On 23.11.1984. Agata i Tomek. Przedłoz 2 razy. Dziekuję!!!

Magdalennn- kochana, dobra stala prace bedziesz miec dopiero za 2 lata... teraz czeka Cie pare prac dorywczych. pozdrawiam:)

Adah- moja droga... kupno domu to bedzie bardzo dobra decyzja, jednak czeka Was w zwiazku z tym sporo poswiecen...jednak wszystko powinno sie udac:) pozdrawiam:)

Gość przyszla zonka moze
ja ze str 24 ominelas mnie :O

andrepocztalski- moj drogi...to nic nowego, ze w zwiazkach po jakims czasie pojawia sie szarosc dnia codziennego...nie mozna cale zycie byc zakochanym:) z Twoja dziewczyna laczy Cie wyjatkowe uczucie...nie zepsuj tego! o zwiazek trzeba dbac, pielegnowac go... wybierzcie sie razem gdzies za miasto, daleko od domu... przynies jej kiedys zupelnie bez okazji kwiaty, ona niech zrobi dla Was romantyczna kolacje...sprobujcie spojrzec na siebie jak na "obca" osobe...ktora znow Was moze czyms zaskoczyc, zafascynowac...w Twoim zwiazku rzeczywiscie widac pewne znudzenie, ale jesli bedziecie sie starac, ona bedzie z Toba juz do konca:) w najblizszycm czasie widze u Ciebie jakas dobra wiadomosc zwiazana z praca lub szkola:) pozdrawiam:)

no juz sama kurcze nie wiemm- prawdopodobnie zostaniesz w kraju...jesli chodzi o Twoje zycie- karty nie widza az tak szeroko... w najblizszym czasie niewiele sie zmieni...powinnas bardziej dbac o kontakt z bliskimi... pozdrawiam:)

W dobrym nastroju- kochana, bedziesz zadowolona, ale do tego potrzeba sporo czasu i cierpliwosci...w ciagu najblizszych 3 lat wszystko powinno sie poukladac:) pozdrawiam:)

slonce76- w wakacje czeka Cie jakis mily, krotki wypad nad jezioro... mozliwe, ze z kims bardzo Ci bliskim:) pozdrawiam:)

natalkaaaaa- moja droga... mysle, ze powinnas pomyslec o jakims kursie/ dodatkowym kierunku studiow... jestes gotowa na spore zmiany, dlatego postaw wszystko na jedno karte. powinno sie udac:) pozdrawiam:)

Gość iwonnnnnnnna
Ja również proszę o wróżbę.Iwona 75.Czy Szymon coś do mnie czuje i jakie są szanse na bycie razem.

niunskaa- kochana, nie widze u Ciebie w najblizszym czasie zwolnienia, choc atmosfera w pracy robi sie przyciezkawa... Twoj szef jest osoba dosc zasadnicza, ale da sie z nim "rozmawiac":) pozdrawiam:)

czarna kotka28 - kochana, widze ze ten mezczyzna ma jakas niejasna sytuacje rodzinno-uczuciowa... nadal jest silnie zwiazany z przeszloscia i w najblizszym czasie niewiele sie zmieni:/ jesli chodzi o Ciebie... jesli jestes gotowa na poswiecenia by byc z nim- powinno sie Wam udac, ale po dlugiej niepewnosci... jesli jednak Twoje uczucie nie jest na tyle silne, by przetrwac wszystkie zawirowania wokol jego przeszlosci...daj sobie spokoj. w najblizszym tygodniu czeka Cie dobra wiadomosc z pracy/ szkoly, ktora podniesie Cie bardzo na duchu:) pozdrawiam:)

Gość qa
14 ,wrzesien85 czy ktoś jest we mnie zauroczony, lub czy chce mnie poznać od jakiegoś czasu,kto?komusię podobam dorota

Gość ja slyszalem ze
ja mam pytanie: czy samanta wreszcie opusci nasze zacne forume? moje imie Wojciech 12-02-1980

marimar- kochana, lepszym kandydatem na meza jest mezczyzna od Ciebie sporo starszy...ten mlodszy podoba Ci sie bardzo, ale prawdopodobnie bedziecie sie sporo roznili w kwestii swiatopogladu... slub prawdopodobnie za 3 lata:) pozdrawiam:)

chylunia- moja droga...bedzie bardzo ciezko:/ musisz sie w koncu postarac, bo nic nie przychodzi bez pracy... koniecznie pokaz jak bardzo Ci zalezy na nauce i jak sie starasz... pozdrawiam:)

5SDYWE- chlopak, z ktorym teraz jestes nie bedzie tym "jedynym"... widze po nim dwoch mezczyzn, z ktorych brunet bardziej przypadnie Ci do gustu, zakochasz sie w nim ze wzajemnoscia i wyjdziesz za niego w ciagu 3 lat:) dzieci- trojka prawdopodobnie...pozdrawiam:)

Today or tonight- moja droga...powinnas dac sobie rade ze wszystkim, choc poczatkowo bedzie Ci ciezko sie zaaklimatyzowac...poznasz tam jednak kilka zaufanych osob, ktore Ci w tym pomoga, rowniez finansowo:) spotkasz mezczyzne, z ktorym polaczy Cie goracy romans, ale nie bedzie to nic na dluzej...dluzszy zwiazek szykuje sie po powrocie do kraju:) pozdrawiam:)