Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Kochani! przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo... mialam egzaminy, wiec trzeba bylo troche posiedziec przy ksiazkach;) jak zwykle zaczynam od tych osob, ktore nie dostaly ode mnie wrozby ostatnio... elka9888- dziekuje Ci kochana za mile slowo:) dobrze jest wiedziec, ze to, co robisz ma jakis sens:) co do madrosci zyciowej- pewnie nie mam jej wiecej niz niejedna/niejeden z Was tutaj obecnych...:) na niektore pytania nie trzeba umiec stawiac kart, by odpowiedziec...ciesze sie, ze moje slowa moga komus pomoc... pamietajcie, ze to, co robicie ze swoim zyciem zalezy tylko od Was! karty pokazuja tylko jedna z najbardziej mozliwych sciezek, jednak jest jeszcze kilka innych, ktore mozecie wybrac... pozdrawiam wszystkich i zdrowia zycze- bo ono tak naprawde jest najwazniejsze i bardzo czesto nie zalezy od nas...

gosiek22- moja droga...jakichs wielkich zmian nie widze...a najblizszym czasie bedzie bardzo pozytywnie:) pozdrawiam:)

piąte koło- poprosze imie, date ur. i konkretne pytanie:) a kwiatki- a i owszem- ladne...ale wystarczy mi to, co napisalam wyzej:)

aa nn aa- moja droga...wyglada na to, ze bedziesz szczesliwa ze Zbigniewem...ma on bardzo uczciwe zamiary wobec Ciebie...natomiast Sebastian- karty pokazuja ze jest troche emocjonalnie zagubiony...pozdrawiam:)

Gość znow zdolowana
28 09-1982 CZy przyjazd do domu byl dobra decyzja? jak sie potoczy dalej? czy znajde prace? chlopak ktorego kocham czul cos do mnie czy udawal? obecnie jestw zwiazku

asiulaaaaaaaaaaaaaaaaa- kochana...widze szanse na udany zwiazek, ale musicie lepiej sie poznac... w najblizszym czasie zdarzy sie cos, co pozwoli Ci odpowiedziec na wiele pytan z nim zwiazanych:) pozdrawiam:)

imie deszczu Kochana postaw mi rowniez karty :) ja w nie wierze moje imie to Agata a data ur 30 .08. 1981 a pytanie brzmi czy mezczyzna z ktorym jestem aktualnie czy z nim bede w tym karaju gdzie zyje teraz czy tez to sie rozpadnie no i oczywiscie dzieciaki czy beda kiedys u mnie???:) dzieki wielkie :*

a ja chcialam się zapytać- moja droga, widzialas go juz pare razy w zyciu, ale jakos nie przyciagnal Twojego wzroku na dluzej... jednak w najblizszym czasie los Was ku sobie zblizy i dasz mu szanse:) to bedzie dobry wybor, bo widze naprawde udany zwiazek przed Wami pozdrawiam:)

froschi- kochana, wlasciwa prace znajdziesz dopiero na poczatku przyszlego roku...styczen albo luty. w najblizszych miesiacach czekaja Cie dwie dorywcze prace, z ktorymi jednak nie zwiazesz swoich powaznych planow zawodowych...pozdrawiam:)

wattcher- moj drogi... zeby z Toba dyskutowac, musialabym miec wiecej czasu...a tymczasem czeka na dobre slowo pare osob, dlatego wybacz, ale w chwili wolnego czasu dopiero ustosunkuje sie do Twojej wypowiedzi...pozdrawiam

imie deszczu karty mowia ze go widzialam?????czyli nie bede z tym z ktorym jestem od 2 lat....czesto mysle o rozstaniu z nim ale jak juz pomysle to wydaje mi sie ze go kocham...

niedawno zostałam przyjęta do pracy.Mam trochę mieszane uczucia,czy powinnam zostać w tej pracy i jak będzie z zarobkami.23.04.75

Imie deszczu nie wiem czy to jest mozliwe ale odezwij sie do mnie na email aerochocolate@op.pl jesli bedziesz miec chwile...nie musi to byc dzisiaj moze postawilabys mi wieksza wrozbe :P a ja opisze lepiej swoja sytuacje :D jesli nie to tez zrozumiem...takich jak ja pewnie jest wiecej :P

Gość Aniczka888
Anna 02.04.86 on 04.07.87 Czy w te wakacje już będziemy normalną, szczęśliwą parą bez problemów?

Today or Tonight - kochana...z pewnoscia mu na Tobie zalezy...ale nie mozesz okazywac mu tak jak do tej pory, ze bardzo Ci zalezy... sprobuj potraktowac to bardziej luzno... widze, ze w najblizszym czasie wszystko powinno sie ulozyc... o ile bedziesz widziec u niego szczera chec poprawy. pozdrawiam:)

viktorianka- kochana...juz w ciagu najblizszych wakacji czeka Cie znajomosc z kims z Twojego bliskiego otoczenia:) prawdopodobnie bedzie to jakis wysoki szatyn... zakochasz siew nim z wzajemnoscia i stworzycie udany zwiazek...choc nie od razu:) pozdrawiam:)

terefere kuku- Milenko...wrocisz...choc bylo i jest trudno. sprobuj byc bardziej cierpliwa...wszystko sie na pewno ulozy:) pozdrawiam:)

Gość W złym nastroju
Witaj:), chciałabym się dowiedzieć, czy w najbliższym okresie czekają mnie jakies pozytywne zmiany w życiu uczuciowym? Kinga 7.11.1982

Gość Anka_1
Anka - 02.11.79 czy to ten jedyny? kiedy jakies potomstwo? jak sprawy finansowe sie uloza, czy kiedys bedziemy mieli wlasny dom? pozdrawiam cieplutko

sz cz e p a n- moj drogi, owszem Twoja zona jest i bedzie Ci wierna...jednak potrzebuje wiecej uwagi z Twojej strony...bardzo teskni za czasami, kiedy sie starales... sprobuj cos zmienic w Waszym zyciu...wprowadzic cos nowego... kupic jej bez okazji kwiaty- wiem- banal, ale to zawsze dziala na kobiety:) w ciagu najblizszych miesiecy, jesli zaczniecie szczerze rozmawiac, wszystko powinno sie ulozyc:) pozdrawiam:)

Gość zasx
14 09 85 dorota czy pomoze mi osoba na litereE czy uda mi sie zalatwic pewną sprawe

Gość ...nka
czy moj kolega ma problemy jest blondynem

slonce76- moja droga, podobasz mu sie, ale widze pewne problemy na Waszej drodze... prawdopodobnie troche potrwa wasza "walka" o milosc... pozdrawiam:)

Gość kingamari
magda 18.11.1979 jak będzioe wyglądało moje życie z mężczyzną z którym jestem czy urodzę jeszcze dzidzie? proszę o szybciutką odpowioedz bo czas mnie goni:)