Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

napisz a odpowiem na kazde twoje pytanie

Polecane posty

Gość jeżozwierz
To pytanie nurtuje mnie od dawna: Dlaczego, gdy włoży się do pralki pościel, to po praniu wszystko znajduje się wewnątrz powłoczki na kołdrę? :D

więc mam pytanie nie mam przyjaciółki i to kolejny mój problem -- pogadaj z mgotka :) Ona tez nie ma przyjaciolki.

Malinowa trussskawka jak mam na imie ? sama znasz odpowiedz na to pytanie :) pozdrawiam.

Gość więc mam pytanie
mgotka a dlaczego nie masz przyjaciółki? ja dlatego że straciłam kontakt z dawną przyjaciółką bo bardzo sie zmieniła i niestety nie mamy ze sobą o czym rozmawiać. Mam koleżanki, ale z żadną nie jestem na tyle blisko, by móc się np. zwierzyć, wygadać. A jak to wygląda u ciebie?

To pytanie nurtuje mnie od dawna: Dlaczego, gdy włoży się do pralki pościel, to po praniu wszystko znajduje się wewnątrz powłoczki na kołdrę? to wkoncu pralka :) nie moze byc idealna :P

Gość Mgotka
wiec mam pytanie czego nie masz przyjaciolki?moze to glupie pytanie ale odp jesli mozesz

Gość nie do wiaryyy
czy kiedys spotkam moja milosc? czy zawsze juz bede samotna i nieszczesliwa jak przez ostatnie 21 lat?

kto wie kto wie dlaczego K się do mnie nie odzywa? A jak wygladalo wasze ostatnie spotkanie ?

Gość gojaaaa
Kiedy spotkam odpowiedniego faceta?(Kim on bedzie?)

Gość jeżozwierz
xmeliskax - ale mnie to nie przeszkadza, tylko jestem ciekawa, jak to się dzieje? :)

Gość Mgotka
heheeh to samopytanie zadalam:0 u mnie wyglada podobnie mialam kiedys przykaciolke ale ona teraz ma inne kolezanki moze po czesci to moja wina ale co zrobisz.podopbnie jak RTy mam kolezanki ale nie mam komu tak naprawde sie zwierzyc no z wyjatkiem chlopaka ale wiadome ze to co innego

Gość Taka jedna wysoka
Czy ktoryms z tych facetow mi wyjdzie: Tomek i Dawid. Obydwaj mi sie podobają.

wiec mam pytanie czego nie masz przyjaciolki?moze to glupie pytanie ale odp jesli mozesz sa dwie opcje. Albo masz wiele kolezanek i zadnej nie ufasz na tyle zeby sie jej do konca zwierzyc albo poprostu mialas jakas przyjaciolke ale cos wam sie popsulo..I teraz szukasz na sile osoby z ktora moglabys pogadac ale nikogo takiego nie mozesz znalezc :)

Gość więc mam pytanie
no ja niestety nie mam chłopaka na razie :O ale brakuje mi tej babskiej przyjaźni, jednak jej nie da się niczym zastąpić, jest jedyna w swoim rodzaju.

czy kiedys spotkam moja milosc? czy zawsze juz bede samotna i nieszczesliwa jak przez ostatnie 21 lat? to ile masz lat ?

gojaaaa Kiedy spotkam odpowiedniego faceta?(Kim on bedzie?) ile masz lat i jaki masz charakter ?

Gość Mgotka
wiec mam pytanie moze zalozymy nowy topic i tam pogadamy co Ty na to?

Czy ktoryms z tych facetow mi wyjdzie: Tomek i Dawid. Obydwaj mi sie podobają. jakbys miala wybierac to kogo bys wybrala ? jak juz naprawde byc MUSIALA..?

Gość więc mam pytanie
dobrze :)

Gość gojaaaa
Mam 24 lata- jestem wodnikiem więc dosyć oryginalna osobowość

jeżozwierz --wydaje mi sie ze to pod wplywem wirowania :) mi tez sie tak dzieje kiedy piore swoja posciel :P

Gość gojaaaa
Ty wróżysz czy udzielasz rad w oparciu o zyciowe doświadczenia?

Gość Mgotka
ok zrobilam jest na ogolnym temat dfla kogos tak sie zaczyna zreszta zobaczysz:)

Gość taka jedna wysoka
Wybrałabym chyba Tomka. Ale najgorsze jest to,ze nie wiem czy wpadlam im w oko a boje sie zrobic ten pierwszy krok... Niesmiala jestem :(

hmmm..powinnas zakochac sie w ciagu kolejnych 4lat :) Powinnas trafic na Waga lub blizniaka. Blizniaki to osoby o dwoch twarzach..czasem lubia sie bawic a czasem posiedziec w domu z partnerem :) Wydaje mi sie ze to by do ciebie pasowalo..

Gość nie do wiaryyy
czy kiedys spotkam moja milosc? czy zawsze juz bede samotna i nieszczesliwa jak przez ostatnie 21 lat? 21 lat wlasnie mam.

taka jedna wysoka -- no to nie rob takiego otwartego pierwszego kroku tylko zapytaj ich czy np. nie chcieli by gdzies z toba wyskoczyc..i np. z twoja kolezanka..cos takiego jak spotkanie znajomych a nie odrazu randka :) jesli ktorys z nich bedzie sie chcial pozniej z toba spotkac to napewno da ci znac.