Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

napisz a odpowiem na kazde twoje pytanie

Polecane posty

Gość zboczuszek
weżniesz mi do buzi ?

nie do wiaryyy -- hmm wiesz nie wydaje mi sie ze jak mialas 6 czy 8 lat bylas tak nie szczesliwa z powodu braku milosci wiec to nie cale zycie :) wydaje mi sie ze masz teraz poprostu zly okres w swoim zyciu i musisz sobie kilka spraw poukladac :) zastanow sie czy chcesz tej milosci i co w niej takiego fajnego ?lepiej sie nie starac tylko czekac a milosc wkoncu sie pojawi..moze byc to np. twoj przypadkowy znajomy w ktorym sie zakochasz :)

kto wie kto wie -- przepraszam nie ktore osoby omijam bo poprostu nie nadazam odpisywac. Jesli kogos ominelam to powtorzcie swoje pytanie...

kto wie kto wie -- no wiec podoba ci sie ? a zaproponowal ci kolejne spotkanie ? jesli powiedzial ze sie odezwie to znaczy ze cie lubi i chce kontynuowac znajomosc :)

Ja: dlaczego K się do mnie nie odzywa? Ty: A jak wygladalo wasze ostatnie spotkanie ? Ja: fajnie było :D rozmowa, spacer :)

Piekło poruszę do dna Powiedz, czemu formalności tak długo trwają. Chcę wybudować domek, ale zanim dojdzie do tego to będzie koniec roku przez te głupie urzędy!!! bo niestety ludzie nie sa idealni i nie moga wszystkiego szybko robic a nie ktorzy to poprostu zwykle lenie i nic im sie nie chce..pozatym maja bardzo wiele takich zgloszen :) To poprostu zycie..tego tak naprawde nie da sie przyspieszyc..

kto wie kto wie -- no wiec podoba ci sie ? a zaproponowal ci kolejne spotkanie ? jesli powiedzial ze sie odezwie to znaczy ze cie lubi i chce kontynuowac znajomosc

Gość pppppppooooooooooooooooooooo
czy Marcin rzuci swoja dziewczyne i bedzie ze mna?

Gość nie do wiaryyy
no niby tak, ale nigdy nie miala faceta, wszyscy zakochani, maj, wiosna, a ja schne. i juz mam po dziurki w nosie: nie szukaj, milosc sama cie odnajdzie w najmniej oczekiwanym momencie, takie rady to ja lykalam 3-5 lat temu, czas plynie, kolezanki pozareczane, a ja nawet nie mam komu opowiedziec, jak mi dzien minal.

czy Marcin rzuci swoja dziewczyne i bedzie ze mna? -- a daje ci jakies znaki ze mu sie podobasz lub widzisz ze im sie nie uklada? A moze widac ze on ja naprawde kocha ? To zalezy jaka jest sytuacja pomiedzy nimi i "wami"

Gość AnGeLiKa....
mąż czy ten drugi? kogo wybrać?

nie do wiaryyy -- wiesz tak szczerze tez bym nie chciala dostawac odpowiedzi ze milosc sama mnie znajdzie :( przeciez to bezsensu..Przepraszam. Ale coz..nie moge ci nic innego powiedziec bo przeciez nie powiem wyjdz na ulice i sobie poszukaj sama milosci :P

mąż czy ten drugi? kogo wybrać? a kochasz meza?? PS. bede za 5 minut.

Ale taka jest prawda!!! Gdy nie szukasz miłości ona do ciebie przychodzi. Ucieka przed tobą gdy ją szukasz. Eh dzięki za slowa pocieszenia :* Wiem, że nie da się przeskoczyć. Chociaż gdybym miała znajomości to i WZ i pozwolenie na budowę też by się zaraz znalazło.

Gość AnGeLiKa....
kocham jednego i drugiego,ale ten drugi jest bardziej dojrzały i poważny.

jak poradzic sobie ze stresem w pracy, co robic by nieprzejmowac sie niesprawiedliwoscia i glupota szefostwa,klamliwymi i dwulicowymi ludzmi.Co robic by wyjsc z pracy z usmiechem a nie lzami

czy Marcin rzuci swoja dziewczyne i bedzie ze mna? -- a daje ci jakies znaki ze mu sie podobasz lub widzisz ze im sie nie uklada? A moze widac ze on ja naprawde kocha ? To zalezy jaka jest sytuacja pomiedzy nimi i "wami" podobam mu sie, daje mi znaki z tego co wiem jej nie kocha-nie układa im sie-rzadko sie spotykaja, widac, ze sie nie kochaja juz nawet w gestach( nie przytulaja sie, nawet jak sa gdzies razem siedza daleko od siebie itp.) ja nie chce narazie nic robic(dopoki jest z nia ) on sie uśmiecha, patrzy( czasami to sie az gapi-az mi glupio)itp. i co z tym zrobic?

Gość więc mam pytanie
do autorki --> dzięki za udzielenie porady :) skuteczna :)

Gość radek4
czy w tym kraju człowiek z marnym wykształceniem , bez znajomości języków i żadnych kontaktów ma szansę zarabiać godnie i żyć jak człowiek?

AnGeLiKa.... kocham jednego i drugiego,ale ten drugi jest bardziej dojrzały i poważny. widze ze czujesz ze chcialbys byc z tym drugim :) Idz za glosem serca. Zycie masz jedno..przezyj je szczesliwie..Ale przemysl sobie czy nie bedziesz zalowac tej decyzji..

jak poradzic sobie ze stresem w pracy, co robic by nieprzejmowac sie niesprawiedliwoscia i glupota szefostwa,klamliwymi i dwulicowymi ludzmi.Co robic by wyjsc z pracy z usmiechem a nie lzami chyba nie lubisz swojej pracy. Postaraj sie jak najszybciej ja zmienic..czlowiek nie moze przez cale zycie sie zmuszac tylko dla tyc kilku groszy..na glupote szefostwa nic nie poradzisz nie kazdy czlowiek rodzi sie fajnym milym i madrym czlowiekiem :)

podobam mu sie, daje mi znaki z tego co wiem jej nie kocha-nie układa im sie-rzadko sie spotykaja, widac, ze sie nie kochaja juz nawet w gestach( nie przytulaja sie, nawet jak sa gdzies razem siedza daleko od siebie itp.) ja nie chce narazie nic robic(dopoki jest z nia ) on sie uśmiecha, patrzy( czasami to sie az gapi-az mi glupio)itp. i co z tym zrobic? zagraj z nim otwarte karty 0 jesli jestes osoba smiala zapytaj sie czy kocha swoja dziewczyne..jesli go lubisz ale nie masz odwagi z nim szczerze pogadac odwzajemniaj jego zaczepki ale nie rob nic wiecej :)

więc mam pytanie do autorki --> dzięki za udzielenie porady skuteczna polecam sie na przyszlosc :)staram sie pomagac ludziom. Jesli bedziesz maila w przszlosci jakies pytanie to prosze oto moj e-mail : meliska@op.pl

he he chyba tak zrobie dzieki.pozdrawiam:)

jesteś psychologiem?

Gość nie do wiaryy
czyli na moje pytanie rady brak?

radek4 czy w tym kraju człowiek z marnym wykształceniem , bez znajomości języków i żadnych kontaktów ma szansę zarabiać godnie i żyć jak człowiek? z moego punktu widzenia : NIE sama jestem w Angli :) To jeszcze zalezy czy masz na tyle odwagi zeby zostawic przyjaciol rodzine kraj i wyjechac..ja bym na twoim miejscu sprobowala za granica..Mowie to z pelna swiadomoscia :)

pppppppooooooooooooooooooooo jesteś psychologiem? powiedzmy ze mam duzo wspolnego z psychologia :) naprawde batdzo duzo... :)