Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

napisz a odpowiem na kazde twoje pytanie

Polecane posty

no niby tak, ale nigdy nie miala faceta, wszyscy zakochani, maj, wiosna, a ja schne. i juz mam po dziurki w nosie: nie szukaj, milosc sama cie odnajdzie w najmniej oczekiwanym momencie, takie rady to ja lykalam 3-5 lat temu, czas plynie, kolezanki pozareczane, a ja nawet nie mam komu opowiedziec, jak mi dzien minal. posluchaj, ja nie moge odpowiedziec ci na pytanie dlaczego nie masz partnera..Bo to nie jest pytanie tylko poprostu ZYCIE..kazdemu uklada sie ono inaczej...codziennie moze zdarzyc sie wiele zaskakujacych rzeczy :)

Gość pppppppooooooooooooooooooooo
Psychiatra;)

to ja też, jeśli można :)))) Kamila 01.05.1981, kiedy wreszcie do jasnej cholery wyjdę za mąż??? Jakiej narodowości bedzie on??? czy znam już go? Jaka bedzie pierwsza lietera imienia jego?????

motylkowa81 to ja też, jeśli można Kamila 01.05.1981, kiedy wreszcie do jasnej cholery wyjdę za mąż??? Jakiej narodowości bedzie on??? czy znam już go? Jaka bedzie pierwsza lietera imienia jego????? na poczatku powiem ci ze nie jestem wrozka wiec nie powiem ci jaka bedzie pierwsza litera jego imienia :) masz 27 lat, czy masz kogos na oku ? Podoba ci sie pewien mezczyzna?

Droga xmeliskax ------- po pierwszę dzięki że mi odpowiwiedziałaś :)))))), wyjątkowo samotnie się dziś czuję. Mam na oku 2 chlopaków, z obydowama jestem "internetowo zaręczona" ale sama nie wiem, dlugo ich znam. ten pierwszy jest perfekcjonistą i chciałby żebym też miała taka postawę, imponuje mi pod wieloma względami, ale boje sie że mnie stłamsi drugi, chce jak jaszybciej sie sprowadzić do Polski ( z usa jest) i od razu ślub i tak dalej, jest bardzo miły i tak dalej, dobry byłby żeby go wychowac sobie, ale niestety nie ma za dużych aspiracji zawodowych. aha ten pierwszy też chce w Polsce osiąść, jeden warunek - za 2 lata mamy sie wyprowadzić do Izraela

Gość fajny rolnik
czy kobiety powinno sie doić tak jak krowy by uzyskać mleko ?

czy kobiety powinno sie doić tak jak krowy by uzyskać mleko ? kup sobie krowe i nie bedziesz musial eksperymentowac.. krowa powinna dac ci mleko bez problemu :)

Mam na oku 2 chlopaków, z obydowama jestem "internetowo zaręczona" ale sama nie wiem, dlugo ich znam. ten pierwszy jest perfekcjonistą i chciałby żebym też miała taka postawę, imponuje mi pod wieloma względami, ale boje sie że mnie stłamsi drugi, chce jak jaszybciej sie sprowadzić do Polski ( z usa jest) i od razu ślub i tak dalej, jest bardzo miły i tak dalej, dobry byłby żeby go wychowac sobie, ale niestety nie ma za dużych aspiracji zawodowych. aha ten pierwszy też chce w Polsce osiąść, jeden warunek - za 2 lata mamy sie wyprowadzić do Izraela

Gość fajny rolnik
ja chce doić kobietę a nie krowę

Mam na oku 2 chlopaków, z obydowama jestem "internetowo zaręczona" ale sama nie wiem, dlugo ich znam. ten pierwszy jest perfekcjonistą i chciałby żebym też miała taka postawę, imponuje mi pod wieloma względami, ale boje sie że mnie stłamsi drugi, chce jak jaszybciej sie sprowadzić do Polski ( z usa jest) i od razu ślub i tak dalej, jest bardzo miły i tak dalej, dobry byłby żeby go wychowac sobie, ale niestety nie ma za dużych aspiracji zawodowych. aha ten pierwszy też chce w Polsce osiąść, jeden warunek - za 2 lata mamy sie wyprowadzić do Izraela wiesz wydaje mi sie z ten pomysl z slubem odrazu i wogole jest bardzi zly..ludzie powinni sie naprawde poznac..powinni tez poznac swoje wady i zaakceptowac je nawzajem..Jesli juz uwazasz ze przy tym pierwszym mozesz sie nudzic itp..to chyba nie bedziesz z nim szczesliwa chociaz tak jak mowilam na poczatku powinnas sie z nimi dobrze poznac :) A tak szczerze ten drugi nie powinien ci stawiac narazie zadnych warunkow..A tak w ogole to zastanow sie ktory cie bardziej do siebie przyciaga..Idz za glosem serca :) Po tym co piszesz widze ze jestes rozwazna i sympatyczna osoba i mam nadzieje ze nie zrobisz glupstwa :) Ja tez dzisiaj dosc samotnie..siedzie sobie w angli za 18 dni lece do polski...w domu jestem tylko ja i laptop :o

motylkow81 -- przepraszam niechcacy nacisnelam"enter" za nim zdazylam ci odpisac :)

xmeliskax ------ ojej współczuję Ci.......... znam to straszne uczucie.... a ja dzisiaj pracuję przed kompem :( jak co niedizlę prawie.

hmmm motylkowa nie jest tak zle :) Ale tobie tez wspolczuje :) Z jakiego miasta jestes ;>?

fajny rolnik -- znajdz kobiete ktora ma za duzo mleka po urodzeniu dziecka i zapytaj czy nie zdechcialaby ci troche dac :P

wróce jeszcze do moich nerzeczonych: pierwszy David- jest bardzo ciekawy, nie można sie z nim nudzić, bardzo inteligentny, nie ma studiów wyższych, ale można z nim pogadać jak nie przymierzając z profesorem, starsznie mi to imponuje. Problem tkwi w tym, że przesadnie dba o swój wyglad, kiedys był modelem, wyglada bardzo okay, ale ta jego zewnętrzna perfekcja mnie odstręcza........ drugi Jason Mordechai- wyglad ma przeciętny, ale on sobie to wyboraża, że bediemy mieć full dzieci i bedziemy soebie spokojnie żyć, a ja nie bardzo tak chyba chce....

hmm no bo koszalin to nie az tak wielkie miasto i wiele osob nawet nie wie gdzie to jest :o a co dokladnie mama o nich mowi ? Moze ma racje..lepiej jej wysluchaj :) Fajnie ze masz mame ktora ci doradza.

ja wszystko mamie mówię, od a do z :))) o davidzie mam mówi, że to jest bagno o Jasonie, że liczy na moją kasę (której nie mam)