Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananasek1212

błonnik z ananasem ktoś brał???????

Polecane posty

Gość Ananasek1212

Mam pytanko czy ktoś brał błonnik z ananasem w tabletkach??????? pomogło?????? (tzn. pomogło w \"oczyszczaniu\" organizmu i w chudnięciu)?? Dzięki za sensowne odpowiedzi ;]

Gość ananasek1212
Naprawde nikt nie brał???????????????????????

Gość strata kasy

Gość ananasek1212
dlaczego strata kasy brałes?????????ja np. mam problemy z zaparciami i mam nadzieje że to mi pomorze ale nie wiem czy warto robić sobie nadzieje dlatego pytam

nie zaszkodziło mi, ale też żeby jakoś pomogło.. lepsza (skuteczniejsza) odchudzająca herbatka mojej mamy :P

Gość ananasek1212
a co to za herbatka??????? :D

Gość CO ZA RÓŻNICA Z CZYM JEST
CHODZI O DZIAŁANIE! SKORO JEST W SPRZEDAŻY TO SKUTKUJE !!!

nie mam pojęcia co to za herbatka, ma działanie przeczyszczające lekko (tzn zależy ile się pije w ciągu dnia) - ja po tym ananasie co nie bardzo działał sięgnęłam po nią - robię sobie szklankę na dzień powiedzmy raz w tyg - i potem przez ten tydz wszystko jest ok. potem (tydzień to tak plus minus) coś się \"przytyka\" więc znów robię herbatkę i działa.. może spróbuj xennę czy coś takigo kilka dni przed snem popijać - nie stale, tylko tak kilka dni, potem kilka przerwy - żeby nie przyzwyczajać przewodu pok do tego przeczyszczania, tylko je lekko pobudzić

Ja brałam :) Powiem tak-jesli o zaparcia chodzi to pomogl.Ale nie schudlam dzieki niemu,a i w apetycie zadnych zmian nie zauwazylam...Jadla nadal tyle co zawsze.

Gość Ananasek1212
Dzięki dziewczęta za wypowiedzi :D:D Ja ogolnie zastanwaiam się czywszystkie dziewczyny mają takie zaparcia czy tylko ja na które nic nie pomaga;/ Przez 4 dni brałam ten błonnik i ani razu nie byłam w toalece;/

Gość LEWATYWA
- W ciężkich zaparciach najbardziej skuteczna jest lewatywa 1x dziennie - kup sobie wlewnik gumowy (1,5 litra). - Zmiana diety na bogatoresztkową, dużo warzyw, surówek. - 3x dziennie siemię lniane (1-2 łyżki popić 1 szkl. wody mineralnej), ziarna siemienia nie są trawione, pęcznieją w jelitach, wydzielają śluz i ułatwiają wypróżnianie. - Należy ograniczyć mleko, mięso smażone, ziemniaki (zastąpić kaszami) i słodycze.

kup sobie harbatke Verdina fix jest bardzo skuteczna

Gość rosska12
hej:) z tego co przeczytałam cierpisz na zaparcia jak zresztą większość kobiet a ja jestem jedną z nich... chce ci pomóc bo z tego co czytam większość rad udzielanych przez internautki są poprostu nie trafne i mogą tylko pogorszyć twój stan... nie pij cherbatek przeczyszczających ani w żadnym wypadku nie rób lewatyw!!owszem pomoże ci to ale tym samym twoje jelita staną sie leniwe i bez tego sobie nie poradzisz..pisałaś też o tabletkach z ananasem.. nic nie pomagają a chemia tylko ci zaszkodzi. Pij siemie lniane naczczo(tak jak podpowiadała ci już wyżej koleżanka) cherbate miętową przed snem, otręby płatki owsiane i jogury naturalne... kefir także ci pomoże, kukurydze(może być także konserwowa),pieczywo ziarniste, kisiel, słonecznik...unikaj bananów, jabłek przecieranych, marchewki gotowanej, i jak najmiej smażonych rzecz, pozatym pij dużo niegazowanrj wody bo ułatwiasz dzieki temu proces oczyszczaania organizmu...dużo ruch i sama zobaczysz efekty:) pozdrawiam i mam nadzieje że choć troszke ci pomogłam.

rosska12 zgadzam sie z toba. ale Verdina Fix nie jest herbatka typowo przeczyszczajaca, tylko rgulujaca trawienie, prace jelit i watroby