Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lord of Destuction

Wypadłem z obiegu i chyba będe sam !

Polecane posty

Gość Lord of Destuction

wszyscy znajomi mają już kogoś więc raczej nie chcą chodzić na otwarte imprezy raczej w swoim gronie, domówek nikt nie robi więc nie mam jak jakąś dziewczynę poznać, na studiach wszystko zajęte, z domu nie wychodze w weekend bo z kim i gdzie niby ? Adonisem nie jestem tak samo jakims podrywaczem wiec chyba pozostaje komputer i praca

Gość margabde
zawsze możesz poszukać w internecie

mozesz wyjechac na wycieczke i tam poznac kogos, albo np w tramwaju, autobusie, na spacerze...

Gość a mnie jakoś
bądź więc czujny :)

Gość Lord of Destuction
w tramwaju autobusie ? może jakbym wyglądał jak Brad Pitt to by miało sens ale bezprzesady, dziewczyny boją się takich

Po pierwsze Brad Pitt mi sie nie podoba Po drugie nie mozesz zaraz z gory sie zle nastawiac. Nie chodzi mi o to bys zaczal masowo podrywac dziewczyny w tramwaju, ale czasem zdarza sie sytuacja, ze sie kogos zapozna. Przez piec lat studiowania jezdzilam srodkami masowej komunikacji na uczelnie i bylam swiadkiem paru takich poznan. Poza tym nie jest powiedziane, ze dziewczyne mozesz poznac tylko w kregu znajomych. ja mego meza poznalam za granica, gdzie nie bylo ani mych znajomych ani ogolnie ludzi ktorych bym znala.