Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam na sam

Jestem zalamana poziomem na moich studiach

Polecane posty

Gość Sam na sam

AE w Poznaniu - studiuje tu od 3 lat i jeszcze ani razu nie mialam ksiazki z dloni - nic nie umiesz masz 3, cos przeczytasz, dostajesz 5 albo 6. To jest chore

Gość oceniacz prowokacji XXL
0,5/10 na zachętę ps. wymyśl coś nowego 🖐️

Gość fwfwe
chora to jestes ty, a co wolałabys wkuwac nocami i dniami, zeby dostac ledwo 3? poj..bayna jestes jakas czy co:? nie wierze, ze sa takie jebaniootkie kujony na swiecie jak ty! ktorym zle w dupie,bo za mało im zadaja do domu

Gość Ot i napisałem
A myślisz że kogokolwiek będzie obchodzić czego ty się nauczyłeś na tych studiach ?? Musisz dobrze wykonywać swoją pracę. A studia to tylko papierek, którym jeżeli nie masz doświadczenia albo mocnych pleców możesz się podetrzeć.

Gość PWR
Tak się cieszę, że spać kładę się dzisiaj o 12 rano bo muszę siedzieć całą noc nad materiałami do dzisiejszego laboratorium :/ tak się cieszę że spał bedę do 15 a potem będę się uczył z języków, i robił sprawko z laborki, a potem bieganie, myju-myju, przygotowanie kolacji,zjedzenie kolacji i nauka na cwiczenia do 5 rano. Potem godzina snu i od 7,30 do 19 na zajęciach, wracam - bieganie, myju-myju, kolacja i do 5 rano ucze sie na laborke srodowa, laborka srodowa - wracam i do 3 w nocy pisanie sprawka, sen, od 6 rano nauka na czwartkowa laborke, a potem jzu tylko weekend i nauka na trzy laborki w przyszly poniedzialek i dwa kolokwia w przyszlym tygodniu i robienie projektu semestralnego.... :o

Gość xczcz
BO MACIE CHUJOWY POZIOM NA akademii w pzonaniu wrocławska polibuda gorą

Gość mOCNA ZaWoDNICZka
a co to za uczelnie jakaś prywatna ??

Gość mOCNA ZaWoDNICZka
jesli uczelnia jest choojova to pracodawy o tym wiedzą i dyplom pewnie też choojowy

Gość mOCNA ZaWoDNICZka
ja studiwoałam to 3-4 godziny dziennie w ksiazkach i ledwo na 4 wyrabiałam - widocznie sa studia i stódia

Gość kokurydza
a ja studiuje na Uniwersytecie w Krakowie i też jest żenująco. Studenci nikogo nie obchodzą niczego się od nich nie wymaga, wiec uczą się \'po łebkach\' i zdaja, proste.

Gość kokurydza
poza tym sa studia i stódia ale też zdolni i zdalni... niektórym trzeba 3-4 godzin dziennie po prostu. Nie ma co jedna miarką mierzyć wszystkich

Gość mOCNA ZaWoDNICZka
wiesz są też uczelnie i óczelnie

Gość
nie chcę nikogo degenerować ale do niektórych zajęć na studiach po prostu nie warto się przykładać z jednego prostego powodu - teoria teorią a do praktycznego wykonywania zawodu mało która uczelnia potrafi przygotować ;)

Gość kokurydza
myśle że to chyba dlatego, ze teraz wszyscy studiują. czytalam kiedys raport , juz dokladnie nie pamietam ale na jednego wykladowce przypada jakas masakrycznie duza liczba studentów. Jak ma biedak uczyc efektywnie?! jak grzyby po deszczu wyrastaja tez ptywatne uczelnie, w wiekszości( znam tez naprawde dobre) wylegarnie pseudo inteligentów, czego sie spodziewać?

Autorko, na SGH w Warszawie, więc jak widzisz branża ta sama, jest dokładnie to samo. Tydzień temu pisałam kolokwium zaliczeniowe z przedmiotu, z którego nic nie wiedziałam i nie byłam na żadnych zajęciach. Poprzedniego dnia wróciłam o 1 w nocy totalnie skacowana, rano ledwo sie zwlokłam, poszłam na 2 godziny do biblioteki, przejrzałam ksiazke i poszłam na kolo, oczywiscie wciąż ledwo przytomna. Co dostałam? 5. Do tej pory miałam ponad 20 przedmiotów, i z każdego umiem tyle co i z tamtego, wyjąwszy może statystykę i ekonometrię... Czesto ide na egzamin prosto z pracy, w której zamierzalam sie pouczyć ale mi nie wyszło, albo z jakis innych powodow zielona. Wykładowcy chca tylko wszystkich puścić i mieć spokój. I o to chodzi!:D Nie rozumiem co Ci sie nie podoba:D