Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty materialista

Dlaczego dziewczyny chca isc na latwizne i glownie wybieraja tych bogatszych?

Polecane posty

no proszę, jak patrzę na to, czy mój partner będzie w stanie zapewnić ewentualnemu potomstwu byt - to jest to kurew*stwo jak facet patrzy tylko na to jak wygląda laska, jest w stanie rozmawiać godzinami o jej nowych tipsach, byleby mu dała dupy to jest normalnym facetem właśnie odkryłam kolejną prawdę o facetach.... jesteście ułomni psychicznie, jak nic

Gość ka jo je
a moze oni im się poprostu podobają,a to że Ci przystojni,zadbani faceci mają kasę to taki bonus? :D

Gość Hez
"no proszę, jak patrzę na to, czy mój partner będzie w stanie zapewnić ewentualnemu potomstwu byt" tak sobie tlumacz materialistko :o autor wyraznie zapytal, czemu RAZEM nie mozecie dojsc do tego, zeby wspolnie utrzymywac byt? Tylko nie pisz o ciazy i urlopie, bo on nie trwa wiecznosc :o Tak samo jak blachary tlumacza sie, ze szukaja faceta z samochodem, bo w razie porodu facet musi kobiete zawiesc do szpitala :o zalosne wymowki

Gość dobór naturalny
czy jakoś tak:D najlepszy samiec dostaje najlepsza samicę i odwrotnie:) skoro laska jest ładna to może sobie pozwolić na bogatego faceta, skoro facet jest bogaty to może sobie pozwolić na ładną laskę:D a reszta może sobie zazdrościć:D

dobra, wytłumaczę jak krowie na granicy.... kobieta: genetycznie zaprogramowana tak, żeby znaleźć partnera, który jest w stanie zapewnić byt jej i potomstwu, upolować jakieś mięso i przytaszczyć do jaskini itp. ma to w genach, że wybiera zaradnego faceta, inaczej ludzkość by nie przetrwała do tej pory i Ty ośle jeden z drugim byście nie siedzieli na tym forum (a nawet nie siedzieli na drzewie) bo byśmy wszyscy w h*uj wygineli jeśli wbrew instynktowi wybiera mniej zasobnego partnera (niezdolnego na dzień dzisiejszy utrzymać potomstwo) zgodnie z instynktem nie powinna z nim kopulować, dopóki się nie dorobią

Gość paola-la
jasne jasne-najlepszy samiec moze i dostaje najlepsza samice...ale czy ja "posiadzie",to zalezy tylko od niego-jego odwagi i tzw ikry,czy jest na tyle pewny siebie by wogole do niej wystartowac!:P

Gość dobór naturalny
a dlaczego ma nie mieć odwagi by do niej startować?:D przecież jest najlepszy;) i na pewno o tym wie:D

Gość Hez
Madziulek23 - zawsze sobie znajdziecie jakies wytlumaczenie Na innym topiku napisalas "ładny wygląd przyciąga, ale tylko tych pustaków największych, co lecą tylko na wygląd..... taka prawda niestety :/" w takim razie na to tez jest wytlumaczneie faceci sa genetycznie zaprogramowani, aby wybierac same atrakcyjnie fizycznie kobiety, zeby ich potomstwo rowniez bylo atrakcyjne. Dlaczego wiec wyzywasz facetow od pustakow?

a ja szukam NORMALNEGO, zupełnie normalnego, ,,heh jeszcze nie znalazłam

z Eisteinem rozmawia piękna kobieta--- jakże byłoby dobrze gdybyśmy mieli dzieci, odziedziczyłyby moją urodę a pana rozum, byłyby mądre i piękne. A nieszczęściem by dla nich było jakby odziedziczyły moją urodę, a pani rozum, odpowiedział Eistein

Gość dobór naturalny
faceci są zaprogramowani aby wybierać kobiety z wielkim dupskiem bo to oznacza płodność:D

matko jedyna - ktoś mnie śledzi tak, jesteście tak genetycznie zaprogramowani, bo wybieracie zdrowe okazy i to nie wasza wina oczywiście

wolę być nazwana materialistką niż być z facetem, który nie radzi sobie w życiu i zarabiać na niego

ale do mnie zawsze się przystawiają jakieś pustaki :( chyba się przerzucę na kobiety :P

buziaczek-dupaczek niby wiem,ale ciągle mam nadzieję, może w Chinach tam najwięcej ludzi.......

tylko podobno:) aczkolwiek teraz odpuszczam fecetów, będe robić to co oni,własnie zmienia sie mój system wartości...

czyżby ktoś tu przeczytał książkę o zołzach? ja dziś przeczytałam i zdałam sobie sprawę, że całe życie byłam za miła, już to zaczęłam zmieniać

Gość paola-la
wielkie obwisle dupsko a zaokraglona jedrna i seksowna pupa to dwie zupelnie inne rzeczy1 chyba ze ktos ma sklonnosci pedofilskie...i lebuje sie w rownych z talia ,malutkich tyleczkach ,a"la mala dziewczynka...

ja przeczytałam - wczoraj całą- fakt trochę za miła byłam:( ale już nie będę

Gość paola-la
faceci to tchorze-po stokroc to powtarzam