Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara smierci

KTO POPIERA KARE SMIERCI??

Polecane posty

Gość zakazana
Po sprawie tego potwora fritzla jestem za kara śmierci, ale dla niego to STANOWCZO za malo. :( "Potwór z Amstetten" uwięził swoją córkę w 1984 roku. Początkow, gdy jego ofiara przebywała w jednym małym pomieszczeniu, Friztlz gwałcił ją w obecności trójki jej dzieci. Ofiarę przykuwał do metalowego słupa, a do prowizorycznej ubikacji chodziła jedynie na krótkiej lince, przypominającej smycz." :( "U obu synów Elizbeth przetrzymywanych w piwnicy: 18-letniego Stefana i 6-letniego Felixa zaobserwowano klasyczne symptomy długotrwałego więzienia, takie same, jak u więźniów obozów koncentracyjnych. Dzieci mają anemię, nie mogą zasnąć, ich zachowanie przypomina reakcje obronne przestraszonych zwierząt.

Gość jestem przeciw
Agnik Probowalas pokretnie usprawiedliwiac zabijanie Biblia. To po pierwsze, a po drugie nie naduzywaj slowa "ignorancja", bo robi sie smiesznie. Rozumiem, ze chcesz wypasc na inteligentna:O Po trzecie porozmawiamy jak bedziesz w moim wieku

Gość jestem przeciw
:D :D :D

Gość Stary Głos
Do \"jestem przeciw\" - Jestem przeciw, ponieważ jestem przeciw. A skoro ja jestem przeciw, to wszyscy ludzie powinni być przeciw, chociaż nie mam na to żadnych argumentów.

nie wiem, czy kara smierci ma wplyw na ilosc popelnianych przestepstw, czy nie. ale przynajmniej spoleczenstwo nie musi utrzymywac do konca zycia takich degeneratow jak chociazby ten Fritzl - oto przyklad sprawy, w ktorej nie ma mowy o jakiejs pomylce (pomylki to czesty argument przeciwnikow KS). bo raczej nie ma szans, zeby nagle po 10 latach od egzekucji okazalo sie, ze to nie on wiezil i gwalcil swoja corke, tylko ktos inny.. :O i to jest jak dla mnie przyklad sprawy, w ktorej KS bylaby w 100% uzasadniona.

Gość Wkrada sie tu...
Ja popieram...w przypadku próby samobójczej. Przeciez to próba morderstwa!!!

Gość powtórzony temat
nie wydaje mi się, żebyście w tym temacie napisali coś więcej od waszych poprzedników. tworzycie takie same tematy zupełnie bezmyślnie. nauczcie się korzystać z wyszukiwarki i odnajdywać tematy na których ludzie rzeczywiście dyskutują. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3623611 Forum - strona główna Wyszukiwanie Wpisz teraz poszukiwane słowo lub frazę, aby znaleźć wypowiedzi na forum, w których się one pojawiły. Szukam: kara śmierci Na forum: dyskusja ogólna Wyświetlamy tematy: 21-40 (z 457) kurde go mać, jak można być takim zerem i pisać bez przerwy o tym samym? żebyście chociaż pisali coś odkrywczego, to rozumiem, że piszecie kolejny na ten temat topik. Nudno sie robi na tej kafeterii, nie tylko od tego tematu, ale od szeregu innych, powtarzanych codziennie. wygląda na to, że wielu ludzi nie używa swojego mózgu, jedynie ręce mu pracują. :P

Gość karaków
popiera

jestem za 12 wyrokami rocznie , za zbrodnie popelnione na dzieciach(gwalty, molestowania,m orderstwa...)