Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zl

szukam madrej panny która zamieszka ze mna nad morzem

Polecane posty

imbiroiwa :)cos a cos zapros mnie na n_k i sam zobaczysz

Gość imbirowa hukulukukuku
ale jak mam Cie zaprosić? :)

Gość krulefna z bajki
ja tez chcem zdjęcie:(:(:(:(:(:(:(:(:(

A ja tam uważam że jeśli zl będzie chciał sam dać fotkę to da jak nie to nie.

Gość jak tylko na chwilkę
aaaaaaa ja szukam mądrego faceta, który zamieszka ze mną gdziekolwiek; czułego i wrazliwego a jednoczesnie silnego i pewnego siebie; który pokazę mi co to namiętność, pragnienie i pożadanie, który będzie mnie fascynowac całym sobą; a czym ma się przejawiac mądrość? raczej nie chodzi tu o renomę ukończonej uczelni i ilości fakultetów, gdzie wykształcenie sprowadza się jedynie do zapewnienia niezależności finansowej i prestiżu społecznego,mądrość raczej życiowa, która przejawia się umietnością podejmowania słusznych decyzji, trzeźwością umysłu, dojrzałością emocjonalną, umiejętnością analitycznego i syntetycznego myślenia, a także wyciągnięcia wniosków w sytuacjach zyciowych, z tym się człowiek rodzi i stan posiadanej wiedzy nie wywiera na to wpływu; czyli konkluzując można mieć 5 skończonych fakultetów i być głupim jak but...

Aniu jestes dobrym kompanem mam nadzieje ze na małym zalaczniku sie kiedys spotkamy

"jak tylko na chwilkę " trafnie powiedziane

lecz niektórym kafeteriuszom (ą) brakuje ogłady a to samo swiadczy o braku madrosci która musza nadrabiac chamstwem zeby zakrzyczec wlasne porazki :)

zl>>>taka już jestem nic na siłę....oczywiście chętnie na kawkę się spotkam kiedyś tammm....moze nawet jeszcze w Krakowie ??? ;)

Gość jak tylko na chwilkę
zaintrygowała mnie fraza "mądra panna" a nie chce mi się czytać całego wątku, strasznie tego dużo, dlatego pytam czym wg Ciebie ma mądrość ma sie przejawiać?

Prawdziwa mądrość to rzadka cecha, umiejętność wykorzytywania zdobytej wiedzy w zyciu codziennym z korzyścią dla siebie i innych. Mądrość,kompromis, miłośc i szacunek to też cechy ludzi mądrych.A mądra kobieta cóz, to taka która potrafi zadbać nie tylko o siebie ale o bliskich także, przy niej każda spędzona chwila to przyjemność.

u Was= nad morzem. Bo się zastanawiam nad propozycją z tematu ;)

dla wyjasnienia napisze ze nie mieszkam jeszce nad morzem ale podobno badzo cIelo , jednak wkrótce dopne celu

Gość uhahaha ale ty górnolotny jest
mądra kobieta cóz, to taka która potrafi zadbać nie tylko o siebie ale o bliskich także to taka co ci obiady bedzie gotowala? wykorzysta swoja madrosc czyli sztuke gotowania np? kurwa takie bzdety tu piszesz ze hohoho

sam potrafie gotowac i weekendy sa zawsze moje, ale nie musze tłumaczyc sie kazdemu pomarńczkowi bo czasu by mi brakło na takie bzdury

Gość So I found the reason to stay
hmmm... czyżby pragmatyczne spojrzenie na świat, trącące delikatną nutką niepoprawnego romantyzmu, to rzadkośC porównywalna z napotkaniem w lesie gatunku zwanego Rhododendron luteum :)

zl>> po za tym czasami warto pomilczeć niż coś komuś odpisać....najlepiej przykre komentarze ignorować i się nimi nie przejmować....mam nadzieję, ze się nie zdenerwowałeś..??? :)