Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolek.banan

Jak ułatwić pierwszy raz dla kobiety.

Polecane posty

Gość tolek.banan

Na weekend planuje rozdziewiczyć swoją dziewczynę. W końcu dala mi do zrozumienia, że jest gotowa. Załatwiłem więc wyjazd w góry. Przyjemny hotelik, byśmy czuli się swobodnie. Oboje jestesmy podekscytowani (ja szczególnie bo od 7 m-cy jadę na ręcznym ;) ). Ale sęk w tym, że dotychczas miałem same doświadczone partnerki i nie bardzo wiem jak się zabrac do dziewicy. Jestem jej pierwszym facetem w dosłowny sensie. Ona jest bardzo wstydliwa. Dotychczas pozwliła mi na pocałunki i trochę obmacywanek. Nawet palcówki jej nie robiłem bo się zaraz cała spina i chowa twarz zawstydzona... tylko piesciłem łechtaczkę... co zresztą uwielbia. Rozebrać tez pozwala się tylko do bielizny bo się wstydzi... Dziewczyny, pomóżcie. Co zrobic, by ją jak najmniej bolało i, by się wyluzowała. Chetnie trzepnąłbym jej minetkę ale boję się ją zaszokować. Nie chcę jej zrazić. Jezu. Z doswiadczonymi jest jednak łatwiej. ;)

Gość katia1234456

Gość kokoszka...
Musisz byc delikatny ale stanowczy /tylko nie na sile/ Sa rady zeby wziela ze 2 paracetamole zeby ja nie bolalo ... sporo komplementow, mzoe wino /to tez zmniejsza czucie, wiec i bol/ Nie wiem, mowie z perspektywy troche doweiadczonej, ja tez sie balam ale jak juz sie odwazylam - nie bylo wycofywania sie i wstydu

Gość ja mam inna rade
mega dluga gra wstepna i to z palcowka bo ona pomoze ja troche...rozcignac w tym miejscu i przyzwyczaic do tego uczucia. mozecie sie najpierw popiescic w cigau dnia itd wlasnie z palcowka,a na pozniej zostawic reszte. jak nie pocwiczycie w ten sposob to moze byc ciasno i ja troche bolec. musisz ja zachecic do zabaw, pewnie najbardziej wstydzi sie tego, ze nie ma doswiadczenia itd, ale musisz ja zapewnic ze to w niczym nie przeszkadza i pokazac jej swoje pragnienia lacznie zminetka itd. jesli ona sie troche nie otworzy to i sosunek moze byc dla niej taruma;/

Gość dziubdzia
Litr nawilzacza powinien nieco pomoc.

Gość klinomjan
Minetka to podstawa , nie pytaj tylko zrób . Jak poczuje pierwsze dreszcze sama rozłoży nogi . Powiedz jej że bez tego nie może być pierwszego razu .

musisz byc dla niej cierpliwy, nie popędzaj jej w niczym, moze sie zdazyc, ze kiedy ty bedziesz mial chec juz ją piescic glebiej, mocniej ona wcale tego nie bedzie jeszcze chciala. mow jej jak jest piekna i ze ją kochasz/ale tylko jesli tak jest:D/ no i pewnie niestety bedzie wolala po ciemku to ją osmieli. moze jakas wspolna kąpiel zanim pojdziecie na calosc. rozpieszczaj ją, traktuj jak jedyna kobiete na swiecie. i powiedz jej ze wiesz o tym ze moze czuc sie skrepowana i ze nie wymagasz od niej doswiadczenia, powiedz ze ją poprowadzisz, ze moze ci zaufac. no i powodzenia

Gość a cipke ma ogoloną
??

Gość a cipke ma ogoloną
aszz kurna nie spojrzałałam na date.. :O ciekawe jak mu poszło 🖐️

:D:D:D:D qurw faktycznie ja tez nie spojrzalam na date i tak sie produkowalam :o teraz to moze juz na rozwiązanie czekają :D:D:D