Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siella

Jak to powiedzieć?

Polecane posty

Gość siella

Kocham pewnego faceta do szaleństwa jednak on o tym nie wie.Jak mu to powiedzieć nie będąc pewna jego uczuć?Ewentualnie jak mu to subtelnie zasygnalizować?

Gość gdfssa
szczerze? lepiej w ogole nie mowic

Gość siella
Bo wyjdzie że się narzucam?

skoro nie jestes pewna to nie mów- okazuj, czasami słowa sa zbędne;)

Gość siella
Tylko jak to okazać żeby nie byc zbyt nachalną?

nie wiem na jakim etapie ta wasza znajomośc- na początku wystarczy byc miłą, uśmiechniętą, wykazywać zainteresowanie tym co mówi, słuchać, flirtować...no a potem już jakoś leci:) Bo rozumiem, ze to właśnie odczuwasz...sympatię;) miłośc to uczucie kształtujące się latami, opiera sie na wspólnych przeżyciach...tych dobrych i tych niefajnych;)

Gość kupie_se_bobra
Jakie Cię z nim łączą stosunki?

Gość siella
Znamy się dość długo a relacje między nami zawsze przedstawiały się wielce obiecująco.dodam jeszcze że jest to nieśmiały melancholijny facet no i samotny dlatego zastanawiam się nad przejęciem inincjatywy.

Gość kupie_se_bobra
Obiecująco tzn? To istotne. Jesteście przyjaciółmi, znajomymi, rozmawiacie czasem, flirtujecie?

Gość siella
Myślę że te relacje można określić mianem przyjaźni mówimy sobie wiele rzeczy możemy przyjść do siebie z każdym problemem.Rozumiemy się bez słów.

Gość siella
Zastanawiam sie nad wyznaniem swoich uczuć głównie dlatego że w sierpniu ma wyjechać.Na długo.Czasami mam wrażenie że on własnie na to czeka żebym go zatrzymała...Ale może to moje zaślepienie mi tak podpowiada

Gość kupie_se_bobra
Ja, ja, ja. Miałam podobną sytuację;) Tylko ja byłam, że tak powiem tą drugą stroną. Byliśmy...ee..przyjaciólmi. Przynajmniej tak to odbierałam. No i nagle pocałował, powiedział, że kocha.:) No cóż. Przyjaźn minęła, minęła znajomość. Nie chcialam żeby cierpiał.:)

Gość siella
Ale skoro i tak za parę miesięcy mogę go stracić?Owszem będziemy się kontaktować ale jeżeli mogę go jakoś zatrzymac?Wart próbować?

Gość kupie_se_bobra
Skoro i tak wyjeżdza to ja bym chyba zaryzykowała. W sumie nie masz nic do stracenia;) Zaplanuj to ładnie.

Gość siella
I tak chyba zrobię.Dla własnego spokoju.Nawet jeżeli mnie odrzuci to uczyni tę moją tęsknotę bardziej znośną...

Gość kupie_se_bobra
No w sumie. Przynajmniej nie bedziesz się zadreczała.;] Szanse pewnie jakieś są, tym bardziej, że on jest nieśmiały. Co innego jeżeli byłbym takim Casanovą;)

Gość siella
Tym bardziej że zawsze uważałam że miłości nie wolno dusić w sobie.To przecież dobre uczucie dlaczego mam się wstydzic?No i jakby nie było to inteligentny facet jak da mi kosza to z klasą:]