Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_L.

Zaszła w ciąże i żąda żebym odszedł od zony /

Polecane posty

Gość Bo to taka piękna miłość
koleś wyluzuj do chooja, zasady zasadami ale zajść w ciążę wberw pozorom nie można samemu, do tego jsr facet potrzebny, i widocznie ten facet nawalił, bo jakby się że tak pwiem dosadnie nie spuścił to on by nie zaszła w tą ciąże więc o co kaman????

Marcin_L. -> chcesz rady ? :O To pierdolnij się skutecznie w łeb żebyś już nie wstał :O Nie jestem święty ale takiego pojeba dawnom nie spotkał :P

Gość Capslock
Ty chamidło twierdzisz, że kochasz żonę????????? komedia to czy tragedia bo już sama nie weim... zdradziłeś zonę powiadasz.... ty ją ZDRADZAŁEŚ świnio i to wiele razy!! zdradzić można razy, potem się zdradza (a nawet 2 raz to o 1 za dużo!!) weim co pisze bo sama raz zdradziłam, na samym początku związku jeszcze przed ślubem - i dźwigam to brzemię od lat za karę, mąż mi wybaczył, ale ja sobie nie wybacze..a ty nawet nie pojmujesz, co zrobiłeś!!!

Gość Bo to taka piękna miłość
ona*

Gość Marcin_L.
nie ulotnił jestem. Dzięki za rady JAponko. A Wy sie tak nie plujcie bo i tak mam Wasze opinie gdzieś !

mogłeś sobie zastrzyki zafundować frajerze a nie obwiniać teraz kobietę za to, że zaszła w ciążę..

Gość kokokokokok
bardzo miły blondynie --> czytam Twoje posty( juz od dłuzszego czasu ) i stwierdzam , że mądry z Ciebie facet .........

nie moj drogi gdybys mial je gdzies to byc sie trzymal z dala od kafe ale jednak tu wszedles oczekując zrozumienia nie ty pierwszy, nie ostatni..... :p

Gość Capslock
*miało być 1 raz to o 1 raz za dużo

boś jest świnia, jak na świnie plujesz to ona powiada że pada deszcz

autorze zrób jak radze, zobaczysz ze kochance zmięknie rura, bo mysli ze po rozwodzie ożenisz się z nią i bedziesz niańczył dzidziusia. a tak jej plany o słodkiej rodzince rozmyją się... radzę zadzwoń nawet i powiedz jej to przez tel . ostro. z takimi pizdami tak trzeba

Gość Marcin_L.
Chodzi o to, że mnie oszukała. Były ustalone zasady. Tylko sex. Żadnych żądań... a z żoną chce byc !

Gość Capslock
jakbyś miał nasze opinie gdzieś to bys tu nie wchodził dokładnie tak

Gość Marcin_L.
dzieki Japonko tak zrobie

Trzeba było myśleć głową a nie kutasem...Ty też mogłeś się zabezbieczyć żyjesz w ciemnogrodzie?

to jakis cud natury żeby samemu w ciąze zachodzić

Gość Marcin_L.
capslock prosiłem o rady a nie o jakies umoralniające gadki bo to wlasnie mam gdzies

Gość zrozumienia chcesz
wiesz mam nadzieje ze zona cie zniszczy,kochanka tez kopnie w dupe i bedzie chciala tylko alimenty,zycze ci tego bo tylko na to zasluguje taki smiec jak ty

Gość kokokokokok
a ja mysle , że ona i tak nie usunie ciąży .... a żona wyrzuci Marcinka i powie : paaaa

\"Chodzi o to, że mnie oszukała\" ha ha ha to moze zapytaj zony co ona w obliczu tych wydarzen sadzi o kwestii szczerosci i oszustwa ci moze ona cie zrozumie....pocieszy....doradzi.... :p

Ciekawe czy Japonka pisałaby tak samo będąc w sytuacji tamtej...

Gość kokokokokok
mleko nawarzone czas je wypic.....

Gość baaaardzo ciekawaaaa
Witam mam pytanie czy jest ktoś kto wie czemu faceci naszą na ręce sznurek?? taki czarny czy brązowy mniejsza o kolor Ale co to znaczy??

Gość kokokokokok
a może Japonka przeżyła podobną przygode ?

Gość że jest prawiczkiem

Gość baaaardzo ciekawaaaa
sory chciałam nowy temat załozyc

Gość sprawa mocno śmierdzi
kochanka go oszukała... patrzcie panstwo pewnie sie nauczyla od swojego kochanka jesteście siebie warci

Gość anty65
...oj blondyn :) Wiadomo po przysiedze to grobowej deski chocby sie mialo okazac, ze jednak juz sie nie kochacie.

Gość dlaczego są tańsze
jedyne rozsądne wyjście z sytuacji to szczera rozmowa z żoną. Nie będzie łatwo ale nawarzyłeś piwa itd. Tylko nie mów jaki to ty jesteś biedny a tamta to sucz i cię wrobiła tylko powiedz szczerze że załujesz itd. ale chcesz być z żoną.Może ci wybaczy ale z pewnością nie od razu. To zależy jak bardzo cie kocha. Tamtej powiedz że zobowiązujesz się do płacenia alimentów. A jeżeli żona cię zostawi to nie wiąż się z kochanką, bo do końca życia będziesz jej wypominał w gorszych chwilach że cię wrobiła a to xle się odbije na dziecku. Lepiej być dochodzącym rodzicem niż kłócić się przy nim non stop z matką.