Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony4

Interesują się mną brzydkie

Polecane posty

Gość bo jebneeeee
"Interesują się mną brzydkie " => ciągnie swój do swego hihi

Gość bo jebneeeee
kolejna => a ja to kto ? prosze znajdx mi coś :D

nie prawda,to niby skad te pary,ktore widzimy na ulicy,brzydola z przystojniakiem i piekna ze shrekiem hehehe, chyba jednak piekno nie przyciaga piekna jak widac :D

Gość Zdziwiony4
asica niedobrzyca - no ja mam podobnie ;) mam 1,80 cm/75 kg, wosy ciemny blond, takie dluzsze nieco, ze wskazaniem na poldlugie, niebieskie oczy, ciemna oprawa oczu (brwi, rzesy), studiuje dobry kierunek na dobrej uczelni, mam poczucie humoru, ubieram sie we wlasnym stylu, naleze raczej do indywidualistow, lubie sie wyrozniac. Mam zainteresowania, jestem pasjonatem muzyki, czytam ksiazki, interesuje sie filozofia, troche polityka. Moje wady: na pewno brak pewnosci siebie :( najwieksza wada, ktorej nie potrafie pokonac :(

Gość Zdziwiony4
Widze nieraz, ze jakies godne uwagi dziewczyny sie popatrza, ale nie dadza znaku,a ja go potrzebuje. Nie mam az tyle odwagi w sobie zeby samemu cos zrobic :/ a tacy wlasnie przecietni, nieraz chamsy i wulgarni nie maja zadnych oporow :( Ja tez jestem ostrozny wzgledem ludzi, nieraz zamkniety w sobie jak nie znam...

Gość Diana la princessa
Ale mi też problem :o A co to taka przeciętna nie ma prawa sie Toba zainteresować ? Chyba nie uwłacza to aż tak Twojej godności :o Ja sama jestem atrakcyjna i owszem wielu męzczyzn się mną interesuje i każdy z nich jest człowiekiem.... chyba korona Ciz głowy nie spadnie nawet jak zamienisz słówko z taka przeciętną laską. Moj facet super mega przystojny nie jest ale widocznie ma w sobie coś co sprawia, że szaleje za Nim mimo, że nie uchodzi za przystojniaka :)

Gość Zdziwiony4
nie chodzi o to :) przeciez nie gardze nimi :P

ja tez nie gardze takimi,sama mialam przecietnie wygladajacego chlopaka,nawet niektorzy mowili,ze jest brzydki i nie pasujemy do siebie,ale ja bylam z nim szczesliwa,zakochana i dla mnie byl najprzystojniejszy,ale jak sie poznalismy nie powalil mnie uroda,ale charakterem,dopiero pozniej zaczal mi sie podobac,tylko zastanawiam sie czemu wlasnie Ci brzydsi sa odwazniejsi ?

Zdziwiony4 ale piekna lub przystojny dla kazdego moze byc ktos inny.Czy Ty sam potrafisz o sobie powiedziec,ze jestes przystojny czy tylko opierasz sie na opinii innych?

Gość zdziwiony4
Wiesz, ja czuje sie przystojny i patrzac na siebie w lustrze tak uwazam. Tylko niestety brakuje mi pewnosci siebie, zeby korzystac z tego. Prezciez potrafie ocenic patrzac np. na kolegow, na ulicy na ludzi, ze dobrze wygladam :) poza tym chyba tylko jedna ladna pierwsza zwrocila na mnie uwage, moja byla dziewczyna :P a potem roznie. Czasami po prostu nie w moim guscie. A ostatni to juz na pewno :/

Gość do cso ci sie pomylilo srednia
nie umiesz czytać ze zrozumieniem i wyciągasz pochopne wnioski :) wobec czego mam nadzieję, że przynajmniej jesteś ładna :D

Gość niby taki inteligentny
a glupi jak chodak jakbys byl bardzo przystojny to podrywalyby cie roznej masci lanie a jak jestes tylko przystojny to masz duze szanse na sukces w podrywie ale jesli jestes tylko przystojny to nie oczekuj, ze te ladne dziewczyny beda podrywaly ciebie, bo to ty masz je podrywac ale, ze masz o sobie takie dobre zdanie a dodatkowo piszesz, ze brak ci pewnosci siebie to z toba jest cos nie teges, moze masz stopy male?