Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjazd a sesja

sesja a wyjazd na miesiąc

Polecane posty

Gość wyjazd a sesja

Witam, za parę tyg rozpoczyna się sesja, teraz są zaliczenia, a ja w poniedziałek muszę wyjechać na miesiąc za granicę (ważne sprawy rodzinne), był może ktoś kiedyś w takiej sytuacji? jak to się ma do zaliczeń? we wrześniu są poprawki, więc może załatwię sobie zwolnienie lekarskie na miesiąc (tylko na jakiej podstawie i od jakiego lekarza?) i pozaliczam wszystko we wrześniu? proszę o radę osoby, które były w takiej, bądź podobnej sytuacji.

Gość wyjazd a sesja
podnoszę

Gość wyjazd a sesja
może jednak ktoś coś wie?

wiesz ciezko stwierdzic, na akzdej uczelni ejst ianczej. u mnie na polibudzie podchodzisz do zaliczen keidy chcesz, albo i wcale, zalcizysz to masz wpis ityle

a jaka to uczelnia? znam przypadki,ze wystarczy isc po dziekana i powiedziec , jaka jest sytuacja-pilny wyjazd itd. ale wiem na 100% ze u mnie by to nie przeszlo. jak bedziesz miala zwolnienie to powinnas miec mozliwosc zaliczenia egzaminow we wrzesniu.

Gość wyjazd a sesja
wielkie dzięki :) u mnie we wrześniu są poprawki, więc szczerze mówiąc mogłabym dostać zaliczenia w drugim terminie, ale jak myślicie, bezpieczniej będzie mieć to zwolnienie, czy mogę je sobie darować?

Gość studentka ...
jeśli będziesz mieć zwolnienie to zaliczenie we wrześniu będzie twoim pierwszym terminem.

Gość studentkaaaaa
Najlepiej idz do dziekana powiedz jaka masz sytuacje, ze musisz pilnie wyjechac. U nas mogłabys wziac urolop dziekanski, no chyba ze jestes na 1rwszym roku to wtedy nie. Bierzesz na miesiac urlop a egz zaliczasz albo w sesji poprawkowej albo jezeli pojda Ci na reke to indywidualnie.

Gość wyjazd a sesja
dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi, niestety ta rada z dziekanem odpada, bo u nas trzeba się do niego umawiać tydzień wcześniej, a ja w poniedziałek muszę już być w samolocie :)