Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokowa..

Czarna Sukienka Na Poprawiny???

Polecane posty

Gość lokowa..

czy pasuje zeby panna mloda zalozyla czarna sukienke w dniu poprawin weselnych??

Gość nIE TAK SIę NIE ROBI

Gość lokowa..
ja sie wlasnie zastanawiam czy pasuje,to bedzie ciche przyjecie dla najblizszej rodziny

jak cihce przyjkecie to ok, ona zalozyla czarna bo i tak byli sAMI MLODZI

Gość niezbyt

Gość kasia2020
A co to takie negatywne nastawienie do czanego koloru? Przecież kolor jak kolor. Myślę, że możesz założyć, ale musiałabyś co urozmaicić jakimś jaskrawym,kolorowym dodatkiem, a nawet dwoma, trzema.

Gość brunetkaaa29
ja bym postawila na czerwone dodatki,np buty i torebka

Gość eee tam---
Mi się czarna nie widzi. Jakoś tak smutno... A to przecież wesele :) Moja bratowa była w drugi dzień w ciemno brązowej i naprawdę nie wyglądąła jak panna młoda, raczej jako zaproszony gość. Zresztą wiele dziewczyn wtedy było ubranych w fajne jasne czy kolorowe sukieni i prawda jest taka, że ktoś kto nie znał panny młodej w życiu by nie powiedział że to ta ubrana tak ponuro. Nie mówię tego złosliwie ale taka jest prawda

Gość marzenicha
raczej nie zakladaj czarnej, postaw na cieple kolory. Niby mała czarna jest dobra na każdą okazję ale w tym przypadku niestety odpada :(

Oczywiście że wypada. I uwierzcie dziewczyny że za parę miesięcy takie pierdoły nie będą miały dla was absolutnie żadnego znaczenia.

Ja nie widzę problemu, przecież to tylko kolor. Zwłaszcza jeśli jest to przyjęcie w małym gronie, będziesz wyglądać elegancko. Nie rozumiem pojęcia "pasuje, nie pasuje". Jeżeli dobrze ci w tym kolorze i tym fasonie - idź śmiało.

Ja będę w czarnej.I będzie dużo gości. I do tego w lipcu. I nic mnie nie obchodzi co kto sobie o mnie pomyśli.Mi się po prostu taka sukienka podoba.Mój małżonek także zachwcony będzie.Reszta mnie NIE INTERESUJE.

Ja będę w czarnej.I będzie dużo gości. I do tego w lipcu. I nic mnie nie obchodzi co kto sobie o mnie pomyśli.Mi się po prostu taka sukienka podoba.Mój małżonek także zachwcony będzie.Reszta mnie NIE INTERESUJE.

Gość raczej w złym tonie

Gość tez ktos

Gość tez ktos
ja tez bede miala czarno biala do kolan do tego korale sobie kupilam czarne sandalki ze srebrna ozdoba i rewela :P na sluby nie bardzo pasuje ale poprawiny ciche czy glosne to juz obojetne jakie ubranie...

pasuje czy nie pasuje, jak dobrze sie czujesz w tej sukience czy super wygladasz to ja załoz, wystarcza jeszcze jakies dodatki zeby ozywic sukienke i bedziesz wygladaal slicznie

Gość Viss
Niby nie mam nic przeciwko, ale sama napewno nie kupiłabym sobie czarnej. Pozatym poprawiny mają taki nieformalny charakter ubioru, dominują letnie kiecki itp. A czarna kojarzy mi się z czymś bardziej wieczorowym, na dzien to tak średnio.

mi sobiscie sie nie podoba,ale jak ktos dobrze sie czuje to czemu nie!ja na pewno nie bede miala czarnej.