Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

SLUCHAJCIE CO SIĘ STAŁO!! Proszę o radę

Polecane posty

Jesteśmy dzis z qmpelką w kanajpce, i tak normalnie gadu gadu, hihihi i jemy spaghetti….nagle zauważyłyśmy, ze ktos się na nas gapi…..znaczy taki całkiem całkiem facio :classic_cool:z przedziału30-40 ……oczywiście wiele nam nie potrzeba, i od razu jakieś tam uśmiechy, puszczanie oczka:P:P….. chyba:O……. zreszta nie jestem pewna, no i takie tam rózne, nieważne…a on wstał i wyszedł:O Wiecie co sobie pomyślałyśmy? :P:P………Ale nie…. wrócił, dał nam róże, po jednej, a przede mną położył wizytówkę i CUS powiedział, jednak za cholerkę nie wiemy CO, bo nas zamurowało:P I teraz nie wiem co robic:O Zadzwonic?? Myslicie, ze taki ktoś (na tej wizytówce menidżing dajrekte) mógłby załatwic mi jakąś fajną pracę??:) Dodam, że nie pracuję i trochę kaski by się przydało;) Sama nie wiem co robic??:) Macie jakis pomysł??

Gość solidarna pani
manager z Hamburga to pewnie był, z za żelaznej bramy :o

Gość ojojojojoojo
ta, szukał w klubie pracownika. A ta róża to taka tradycja firmowa :)

Gość solidarna pani
lokalny manager na PL . :)

Gość katiiii
hej mysle ze są ninne sposoby aby znalesc prace....

jeżeli należysz do odważnych...ja bym się chyba nie odważyła bo nie wiadomo co to za facet jest i w ogóle..może to jakiś sadysta albo psychol co zwabia dziewczyny...wiesz różnie może być i stać się...

Awfuck, żyje sie raz, zadzwonie, a co:P Przedłuzaczu wizytówkę juz mam:) Od Ciebie chyba cos innego bym wolała;)

Co za przypadek...tez jestem po kapieli;) :D Bardzo bym chciała....no ten....ten no...no żeby był długi:P:P

Gość *** w rajtuzach

Zadzwoń, zawsze dorobisz trochę grosza. Jeden stosunek czy dwa to przecież nie koniec świata, a na waciki jak znalazł.

Gość no i co no i jak
dzwoniłaś? napisz co z tego wyszło! ;)

Gość agniecha pracujesz
juz?;) jestes teraz w pracy?:D

Hahaha ale śmieszne....jasneee w pracy o 22!!:P:P Ale koniec z zartami, dzisiaj już zadzwonię, zatrudnię się na stanowisku General HR Manager:classic_cool: i .................w niektorych firamach zrobię prawdziwy porządek :P:P