Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bywalec Pewnego Pokoiku

Porozmawiamy w końcu????

Polecane posty

czegoś*

Gość sna2
Bywalec....przytul mnie.... tak bardzo mi tego brak..., a za chwilę zniknę.. widzisz tak to już jest z mgłą....

Tak bardzo chcę Cię przytulić:(:(:( Tak bardzo mi Ciebie brakuje.... Wciąż widzę Twoją twarz, Twoje nastroje.... Gdy jesteś smutna, gdy śmiejesz się, gdy patrzę w Twoje oczy a Ty mnie nie widzisz..... Gdy patrzę w Twoje oczy i wciąż powtarzam "kocham":(:(:(

Gość sna2

Gość sna2
..................... pamietasz?

Pamiętam każde Twoje słowo, każdy gest, każdy uśmiech....

Gość sna2
;-((

Jesteś wciąż w mojej głowie... Mimo, że ze wszystkich sił starałem się zapomnieć Jesteś tam wciąż zawsze:(

Gość sna2
gdyby to była prawda, mgła opadłaby na Twoje ramiona... ale ona uniosła się... w stronę słońca... dlaczego nie potrafiłeś jej zatrzymać... dlaczego.... ?

Gość I oto jestem ja
Nie przytulisz Nie powiesz... Nie spojrzysz Nie możesz

Gość sna2
i oto jestem..- nie to nie tak to zupełnie nie tak............

Gość I oto jestem ja
Nawet w Twojej głowie nie mam racji bytu... Rozpływam się jak mgła nawet tam, zawsze, gdy zapali się światło rzeczywistości...

Nie potrafiliśmy oboje.... Ja - byłem za słaby Ty - za bardzo prawa Ale to nie zmienia faktu,że teraz nigdy nie będzie tak jak kiedyś..... Teraz nie potrafię o Tobie zapomnieć, zawsze jesteś i zawsze będziesz Zawsze Kochanie, Zawsze, gdy coś wydarza się w moim życiu, myślę o tym żeby Ci o tym powiedzieć, zawsze wyobrażam sobie jak zareagowałabyś, co powiedziałabyś, łapię się na tym chcąc wybrać numer Twojego telefonu.... Chcę dzielić z Tobą najbłahsze rzeczy, których doświadczam, każde przyziemne sprawy, nawet najdrobniejsze..... Po prostu chcę żebyś była.....:(:(:(

Gość sna2
ten do kogo piszę wie... on zrozumie... to taka rozmowa dwu serc...

Gość I oto jestem ja
A zatem jestem tylko mgłą z przeszłości... Rozpłynę się i tam, bo pamięć ludzka nie jest czymś, co może mnie zatrzymać

Gość sna2
Bywalec... jeżeli Ty to Ty, ręce mi się trzesą..) ..odpowiem... nie czekaj..., a teraz znikam....hmm.... jak mgła....:-( dobranoc

Dobranoc Kochanie:( Będę jeszcze przezjakiś czas w Naszym pokoiku Dziś będęsłuchał Rapsodii....

Gość I oto jestem ja
Nie ma już Ciebie w moich snach, nawet tam nie jesteśmy razem. Sprawiłeś, że nastał dla mnie mrok i już nic nie było, nie jest i nie będzie jak dawniej.Zdeptałeś najpiękniejszy kwiat, jaki nieświadoma jego obecności, hodowałam całe życie... Mógł go dostać ktoś, kto potrafiłby dostrzec jego urodę, Ty nadepnąłeś niezauważając... Nie ma już powrotu, nie ma takiej drogi... Nie ma nawet dobrych wspomnień. Zostały zgliszcza - podeptane płatki, rozwiane przez wiatr... Już za moment nawet ich nie będzie... Żegnaj Na zawsze

Bo to co dla mnie mialo sens odeszlo razem z Toba ... :'( Marwasku...Ty wiesz... Upadłam... Właściwie to od jakiegoś czasu dzień po dniu czułam jak mi wyrywano pióra ze skrzydeł Bolało a jednak milczałam... Wierzyłam że pióra odrosną a Anioły przetrwają wszystko...bo przecież mają Boską siłę... Myliłam się... Bo Anioły przetrwają wszystko...ale tylko jeśli czują się potrzebne i kochane.. Tylko jeśli jest ktoś kto płacze nad ich skrzydłami, które są coraz słabsze... Przetrwają tylko dzięki słowom czułym i tak bardzo potrzebnym.. Byłam Aniołem dla Ciebie a przynajmniej się starałam... Mimo tracenia piór ze skrzydeł próbowałam latać... Tylko dla Ciebie.. Wierzyłam że...że wkrótce...mimo tego iż wyrywasz te pióra to ..to jak zobaczysz jak wiele ich ubyło to zechcesz zechcesz to naprawić...jednak coraz mniej piór...coraz mniej siły do lotu... a Ty..nie widziałaś winy.. Skrzydła opadły...ale... Jeśli tylko zechcesz...jeśli tylko zrozumiesz.... to wiedz że...zawsze..zawsze możesz podarować mi nowe skrzydła...

Gość Nasz pokoik
z kominkiem przy, którym leżymy we dwoje wylegując się leniwie na podłodze. Za oknem mrok, widać tylko cienie naszego ogrodu. Przez uchylone okno wdziera się zapach maciejek. Wtuloni w siebie patrzymy znowu z nadzieją w przyszłość.

Gość w....o...
"wszystkie się odezwały, tylko nie Ona... nie tak miało być..." mnie nie bylo:D ale nie wiem czy to o mnie hcodzlo:D domyslam sie, ze niet, wiec, pa:D

Gość mnie tez nie bylo
jakies takie znajome:(

Gość jestes...
porozmawiajmy

Marwasku gdybys tu byl i chcial tak poprostu od serca, szczerze pogadac....ehhhhhhh :(

Gość mnie tez nie bylo
?

Gość jestes...
ale juz jestes:)

Gość mnie tez nie bylo
:)Ty tez:)

Gość ale mnie juz nie ma
i ciebie nie ma. jak rozmawiac😭

wróciłam, pozdrawiam.... :-)