Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bywalec Pewnego Pokoiku

Porozmawiamy w końcu????

Polecane posty

Gość sna...
Brawo... skąd wiesz, co ja czuję, skąd wiesz za kim tęsknię, co przeżywam, skąd wiesz jak bardzo jestem zraniona. To, że nie opowiadam tu o sobie nie znaczy, że wchodzę tylko po to aby kogoś zranić. Kiedyś, bywałam tu, rozmawiałam z kimś. Nie oceniaj tych, których nie znasz, nie zadawaj bólu tym, którzy i tak mają go ponad ludzką mozliwość. Powiem Ci, że mocno wierzę w to, że się nie pomyliłam, nie mogłam pomylić się aż tak...Bywalec zapewne też w to wierzy, jeżeli jednak popełnilam (niechcący) błąd.. to nie Ciebie przepraszam, ale jego. Ale serce podpowiada mi, że się moje słowa kierowane były do właściwej osoby.... Pozdrawiam - mimo wszystko...

To naprawde pomylka, Sna, ale tu takie pomylki sie zdarzaja. Na Forum uczuciowym to nic nowego. Moglas trafic na kogos, kto czul i przezywal to samo, co Ty. Nie zmienia to jednak faku, ze jestescie dwiema roznym kobietami a jemu chodzi o Nia, nie o Ciebie. Przede wszystkim... nie ten styl pisania. Wspominal o wielu rzeczach, o ktorych Ty nic nie wiesz. Zadal kilka prostych pytan, Ty dawalas wymijajace odpowiedzi, zadnych konkretow - kolejny dowod na Twoja pomylke. Na te pytania ja znam odpowiedzi (jestem Jej przyjacielem) i znam sprawe od podszewki. Pytal o pokoik - nie wiedzialas nawet, jak on wyglada, pisalas tylko o jakiejs mgle, zapachu samotnosci. Co za bzdury! Powinnas wiedziec, jak wyglada - opisywali go sobie nad wyraz dokladnie. Poza tym sprawa prezentu - co to bylo? Dziewczyno, nie podszywaj sie pod Nia - nie wiesz, ile Ona przeszla, jak wiele wycierpiala z jego powodu - Z JEGO powodu. Bawisz sie kosztem ludzkiej tragedii - Ty sie bawisz, tylko po co? Zeby podskoczyl Ci poziom adrenaliny a w brzuchu zaczely latac motylki? I jeszcze jedno: gdyby chodzilo o Ciebie wiedzialabys, dlaczego wczoraj Ci nie odpisal. Pozdrawiam i zycze szczescia. I odrobine wiecej empatii i pokory.

Gość taki plaskacz w gębę
tak to jest jak ludzie się wygłupiają na necie zamiast porozumiewać się normalnie. te niedomówienia, ten dreszczyk. A dali mi jazda!! A reszta się domyśla, śledzi, wymądrza... ale jazda! Dla mnie chore to wszystko. Juz lepiej sobie bloga piszcie albo co.

I stad te wszystkie pomylki. Bolesne rozczarowania i smutek. Odezwalem sie w tym temacie jedynie dlatego, ze wiem o kogo chodzi. A jesli chodzi o samego Bywalca, to jesli zalezy Ci na rozmowie z Nia, napisz na jej gg lub NK, tutaj jest zbyt wiele zlamanych i zranionych serc, ktore latwo podepna sie pod zaistniala sytuacje.

Gość nie musza zaraz sie podpinac
pod kogos:o poprostu, moze nie wiedza co ktos przezyl a widza jakies zainteresowanie, to probuja wskoczyc na to wolne miejsce:( pozdrowka

Tez prawda. Z tym, ze sprawiaja bol i cierpienie zarowno tym, na ktorych miejsce wskakuja, jak i tym, ktorzy mysla, ze rozmawiaja wlasnie z ta wymarzona i upragniona osoba.

Gość nie musza zaraz sie podpinac
no wiesz, bol mozna zadawac tezw inny sposob. mozna bys chamskim wstosunku do kogos kto na to nie zasluzyl. to taki przyklad. to zycie jest!!!! a tu, kazdy rzadzi se swomi prawami, nie patrzy na innych. czasem mam wrazenie ze na kafe siedza sami durnie r.z. i r.m.

Widze, Bywalcze, ze wolisz tutaj wylewac swoje smutki (i lowic nowe zdobycze), niz porozmawiac z nia. A wiem, ze chodzi o Nia.

Gość chciałabym by
to o mnie chodziło i by to pisal ten którego tak szalenie kocham i za którym tęsknie bezgranicznie :( Tak abstrakcja... ale dlaczego to nie Ty... tak bardzo mi Ciebie brakuje

Gość blebleblebleel
pewnie totalny z niego egoista , nawywijał cos

Moze nie tyle nawywijal, co kogos bardzo skrzywdzil. Najgorsze jest to, ze Ona daje mu szanse na wytlumaczenie sie. Jak go znam, nie skorzysta i znow ja skrzywdzi.