Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a...........................a

wstydliwa dziewczyna

Polecane posty

Gość kurkawodna1
heh i zabierz ze sobą latarkę pod tą kołdrę :P

No tak ale przeciez tak w jednej chwili z pozycji, gdy lezymy twarza w twarz nie znajde sie z glowa miedzy jej nogami :D Poza tym nie chce tego robic tak w pospiechu... No i oczywiscie nie mam na poczatek nic przeciwko koldrze ;) Tylko zeby sobie tak pomoc troche. Poswiecilbym na ten cel ze dwa krawaty...

Gość bez pytania
latarka jest zbędna, masz jakieś pojęcie o minecie ? kobiece krocze to nie labirynt

Nie potrzebuje latarki, jakos trafie :classic_cool: I pierwszy pocalunek tez byl wymuszony. Uszedlem z zyciem jak widac. Wiec teraz sie zastanawiam nad tym by sie posunac dalej w tym przymuszaniu ;)

Gość bez pytania
no toż pokarz jaki jesteś zwinny, zgrabny i powabny i bez zbędnych wstępów, wyląduj między jej nogami, skoro uprawiacie sex, to znaczy, ze nie brakuje chwil kiedy jesteście razem, nago w łóżku

Gość bez pytania
nie potrzebnie nazywasz to przymuszaniem, dziewczyny lubią zdecydowanych, odważnych facetów, oczywiscie nie namawiam do gwałtów (czyli wymuszonych pelnych stosunków) zwyczajnie badż zdecydowanych w swoich działaniach

Gość bez pytania
odwagi, wystarczy ze ona jest strachliwa, musisz byc odważny za was dwoje :D

No wlasnie... tyle, ze z tym oralem to jest problem techniczny w postaci splecionych nog :classic_cool: Do innych rzeczy juz ja "przymusilem". Tak konkretnie to wlasnie mam w planie przywiazanie jej do lozka. Ale nie chcialem tak od razu nazywac rzeczy po imieniu, bo byscie mnie wygonili zaraz na erotyczne :classic_cool:

Gość bez pytania
to co lezy z zaciśniętymi nogami ? to może zaproponuj ze ja wymasujesz oliwką ? masuj, masuj, niech ona lezy na plecach, to juz tez nie wiele juz brakuje do minety ? musi byc spięta skoro cały czas sie kontroluje aby zaciskac nogi w lóżku :O

Nie caly czas... Czy ja mowie, ze caly czas. Jak mnie najdzie i zmieniam pietro :P To automatycznie zaciska ;)

Gość bez pytania
bez zgody radze nie przywiązywać, to są juz środki przymusu bezpośredniego

watpie by sie zgodzila jakbym zapytal czy moge :P

Gość po ile lat wy macie 16
zawsze odmawia ci seksu .....

Gość bez pytania
może zamiast przywiązywać za nogi załóz jej opaske na oczy aby nie musiała na TO patrzeć :D nogi rozłóż, przecież chyba nie będzie kopać, krzyczec z przerażeniem, płakać i uciekać z łóżka, jak przy gwałcie, jeśli będzie to chyba musisz odpuscić, widac wariatka :D

Nie odmawia mi sexu juz ;) Nie mamy po 16 lat :classic_cool: Ona ma 26. Myslalem, ze wystarczy bym napisal, ze nie jest dzieckiem... Teraz zaczniecie na niej wieszac psy pewnie. Albo pisac, bym zmienil dziewczyne jak mi nie pasuje. Pasuje mi. Nawet bardzo :)

Nie krzyczy, nie placze, nie kopie, nie drapie... Tylko zawsze ilekroc zdaze pomyslec, ze mialbym ochote to chyba ona wyczuwa co zamierzam i juz te nozki splata ;)

Gość pogadaj z kobieta
moze ma kakis problem moze nie musi on byc zwoazany z seksem porozmawiaj z nia gosciu

Gość bez pytania
dziwne to, stosunki przeciez mogą być bolesne, wiaza sie z ryzykiem niechcianej ciaży, a mineta to przyjemność bez bólu i strachu

tak, opaska na oczy to dobra mysl :D🖐️

bardzo chetnie bym porozmawial. Lubie rozmawiac. Ale z nia sie trudno o tym rozmawia. A rozmowa o tym czego jeszcze nie robila jest w ogole niemozliwa ;)

Gość pytaj
pytaj pytaj na co masz ochote kochanie gdzie byś chciałabyć pieszczona

Gość bez pytania
to jak nie ma zdecydowanej odmowy (w postaci ratowania życia :D poprzez bezposrednią obronę i ucieczkę) i rozkładaj jej nogi na siłę i już, mineta to nie jest krzywda dla dziewczyny, u niej pewnie trzeba tylko przełamać wstyd, ot co

Gość inverno
Nie masz facet wyobrazni. Moze dziewczyna w przeszlosci przezyla cos...niemilego powiedzmy, moze ma kompleksy, a ty od razu wylatujesz z jakims dzieckiem. Gwarantuje ci, ze jak wepchniesz jej fiuta do buzi, to bedzie to wasze ostatnie spotkanie+bedzie miala uraz na cale zycie. Pomysl troche:O

wlasnie to! Tak bylo ze wszystkim. Korci mnie to przywiazanie do lozka :classic_cool:

nie chce jej nic wpychac :classic_cool: chociaz - jezyk kiedys wepchalem. Tez protestowala. Ale krotko. No i uchowal mi sie caly i nie uszkodzony :D

Gość bez pytania
bożee, ale on nie chce jej wpychac fiuta, czytajcie to co chcecie komentować, skoro dziewczyna uprawia z nim seks to znaczy ze ogólnie jest chętna do zblizeń i ze sie nie obawia swego faceta

Gość nie gadacie o seksie
masakra

Gość inverno
To ze ktos jest chetny do zblizen,a raczej na nie zezwala, bo pewnie sama nie inicjuje, nie znaczy, ze za chwile zamieni sie w wampa seksu.

Gość bez pytania
tak, tu jest kicha, ze ona nie chce rozmawiać, zapewniam cię ze tobie sie w końcu znudzą te podchody, zgadywanie, zaskakiwanie, kluczenie i szukanie