Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyobrazniaXXX

JAK SOBIE WYOBRAZACIE STALYCH UCZESTNIKOW UCZUCIOWEGO

Polecane posty

Gość wyobrazniaXXX

OPISUJMY

Gość wyobrazniaXXX
NICK + OPIS A NIE JAKIES BZDURY PROSZE

Gość ja jestem ciekawa głównie jak
wygląda naprawde ten Komiczny

Gość wyobrazniaXXX
PYTANIE NIE BRZMI JAK WYGLADA TYLKO JAK GO SOBIE WYOBRAZASZ

ja mam słaba wyobraźnię;P poza tym nie ma tu nikogo kto by skłaniał do fantazjowania:P

wyobrazam go sobie jako niskiego, niezbyt urodziwego mężczyzne ale za to z duzym poczuciem humoru

Gość wyobrazniaXXX
NO I WRESZCIE KTOS PISZE NA TEMAT!!! 100 PUNKTOW

co wygrałam? moze usmiech komika

Gość wyobrazniaXXX
ROZMAWIACIE ZE SOBA CODZIENNIE. TO CHYBA COS SOBIE WYOBRAZACIE. CZY ROBOTA ZA LAPTOPEM?

złośliwa samica 30 --- niewysoka osóbka o przepięknych niebieskoszarych oczkach i włosach ciemnych jak węgiel z nieschodzącym uśmiechem i lekkim grymasem :D:D:D:D ubrana jak zwykle elegancko lecz wygodnie wysportowana bo lubi sport :D:D i jak ?

robota, oczywiście, nie jest już tajemnicą, że jesteśmy swoimi nawzajem projektami :D:D:D

Ja komiczne zanim zobaczyłam jego fotki wyobrażałam sobie jako szczupłego bruneta w garniturach (taki typowy laptop) ale się mile zdizwiłam:-) Jest naprawde męzki:-) Doprawdy wyobrażam sobie jako brunetkę zawsze wesołą i nie za dużą. kyyrene jako seksowną brunetkę, która jest flirciarą:-) wujek jakos tam no wiecie taki zdesperowany małolat z próbami samobójczymi to niezbyt urodziwy, chudy blondyn jacek1982 to pryszczaty małolat z tłustymi włosami "na grzybka"

Gość zmanierowana krytykantka
robota, oczywiście, nie jest już tajemnicą, że jesteśmy swoimi nawzajem projektami zgadzam sie z kyrrene. tu kazdy wyglada tak, jak wyobrazaja go sobie inni. bo tu ma tylko wirtualny wyglad.

Gość ludzie lubią kiedy
komiczne mały brzydki zły na cały świat człowieczek ale mimo wszystko szkoda mi go

hmmm piąte moze być tylko z tym ubraniem elegancko to jak musze:O wyzywająco jak mnie jakiś facet wkur..(oko za oko) sportowo w domu i jak mam wszystko gdzieś Teraz ja Piąte---blondyn,w stylu tego aktora(blondyna z serialu NA FALi\'\' Komiczne--mieszanka faceta z relkamy Marlboro i młodego Iglesiasa Sumienie--w stylu Clooneya(imie pasuje do niego Marcin)

A może ktoś chce zaryzykować i wyobrazić sobie jak wyglądam? Jeśli wyobrazi sobie trafnie, w nagrodę otrzyma kilka nieprzespanych nocy z powodu koszmarnych snów :classic_cool:

:) rzeczywistość:) obok brunetki nigdy nie stałam...nawet przed balejażem miodowo-brązowo-blond:D reszta się zgadza;)

rzeczywistosc, ja sobie Ciebie wyobrażam jako osobe podobną do mnie, tylko bez wady wzroku :) agiie jako niewysoką brunetkę z długimi włosami, podobna do mojej przyjaciólki :) w sumie to większość znajomych z forum wyobrazam sobie jako podobnych do moich realnych znajomych, w zalezności od tego, jakie cechy wspólne znajduję :)

a potem fotka i rozczarowanie bo nie przypomina znajomego:P