Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdweqded

jestescie idealnymi matkami?czy macie jakies grzeszki , ktorych sie wstydziecie

Polecane posty

Gość dqwdweqded

jestescie idealnymi matkami?czy macie jakies grzeszki , ktorych sie wstydziecie ,jako matki???? tak sie zastanmawiam ja swojemu miesiecznemu dziecku wyduszałam pryszcza:(i sie rozpłakało, zrobiło mi sie wstyd, ze takiemu malenstwu krzywde zrobiłam:(głupi mi bylo,zle sie z tym czułam:( jestem okropna matka wiem:(

Gość wal.entyna
ja dzieci nie mam, ale mój znajomy postawił sobie za cel, ze jego dziecko bedzie jadło co 3 h (nie wiem, dlaczego tak, moze coś mu polozna powiedziała, ze mniej więcej co 3 h dzieci jedzą, a on to wziął dosłownie) i budził dziecko co 3 h, a jak sie nie obudziło od razu, to chwytał za ramiona i lekko potrząsał

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
utwórz własny temat a nie wzoruj się i kopiuj inne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trochę kreatywności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dqwdweqded
utworzyłam własny temat jesli, jest pdobny przeprasza, pierwszy raz tu weszłam, nie widziałam innym topicow!

Gość dqwdweqded
aja czuje sie jakbym wielka krzywde zrobiła, mojemu dziecku:*(teraz ciagle mi w głowie kołącze mysl...beznadziejna matka, wredna sadystka.. juz nigdy mu nie wydusze pryszcza:(tak mi głupio..

kicia nie wiem jutro sie dowiem :( Narazie czuje sie do dupy i tyle :(

Gość dietkowa pani
mamani-żartujesz. Jesteś jedną z najmądrzejszych tu mam, bo jak się czyta co niektóre, to escyzoryk się w kieszeni otwiera

Gość wal.entyna
daj spokój, kazdy czasem zrobi cos przygłupiastego nie zrobiłaś tego po to, zeby mu zadac ból, tylko z bezmyślnosci nie rozmyslaj na tym - do przodu, do przodu i siać ziarno

Gość mamani co sie stalo...

Gość hehehehehehehheheheehhhhehee
MaMani napisałaś to po to żeby ci teraz napisać jaką to jestś fajną mamą bo w tak młodym wieku będziesz miała dwoje dzieci i w ogóle .... głupia jesteś i tyle

Gość dqwdweqded
polałam mu rane wodą utlenioną i posmarowała bepathenem..mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie:(

Gość dqwdweqded
MAMANI CO SIE TAKIEGO STAłO//?

napisalam to po to zeby sobie ulzyc bo jutro sie okaze czy moje malenstwo jest zdrowe czy chore. a do tego pieprzonego jutra zostalo jeszcze tyle godzin :(:( a jelsi jest chore to sobie tego ine daruje sobie pierdolonemu lejkarzowi i wszystkim ktorzy stwierdzili "nie panikuj" ok jade do mamy sobie poryczeć bo jest mi tak zajebiscie źle jak juz dawno nie bylo :( jeszcze dzis zmarla moja kolezanka :(:( Boze bleeeee

Gość dqwdweqded
pisałam, ze moje dziecko ma dopiero miesiac i gdzies wyczytałam, ze to trądzik niemowlęcy i ze nie wolno wyduszac!!!!!:(

Gość dqwdweqded
Mamani wyrazy wspołczucia z powowdu kolezanki co sie stało,ze zmarła?:(to smutne:(

aha nie doczytałam, kurde kobieto jak wpadłaś na pomysł że tak maleńkiemu dziecku pryszcza wycisnąć?? Przecież to boli!!! nawet dorosłego a co dopiero takie małe dziecko! ja rozumiem że człowiekowi różne rzeczy do głowy przychodzą ale żeby takie coś?? :o

Gość dqwdweqded
no własnie, dlatego mi głupio i wstyd Eliza, inaczej bym mi wstyd nie było:( naprawde żałuje:(nie wiem co mnie napadło, mam manie wyduszania pryszczy samej sobie...wiec pewnie dlatego

Gość dqwdweqded
no własnie takie cos mi przyszlo do głowa i co Eliza, potępiłas mnie juz za to tak?\mam iscskoczyc z mostu? bo wydusiłam synkowi pryszcza? jestem zła, okropna matka, bo nie pisze o kupkach, tylko przyznałam sie do mojego grzeszku..i prosze synka o wybaczenie:(

Gość wal.entyna
Eliza nigdy w życiu nic nie zrobiła nie tak do czasu az jej dziecko wyleci z łóżka prosto na japę albo pociągnie za scierkę, na której stoi kubek z herbatą

Gość dqwdweqded
rozumiem,ze glupio zrobiłam, ale od Elizy poczułam, jakąs wyzszosc.. i poczułam sie jakbym mnie z gory "potepiła" jestes Bogiem Eliza?czy co, ze sobie mozesz potępiac kogo chcesz kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci..kamieniem!

Gość dqwdweqded
Przepraszam Cie synku:(

jak cie to pocieszy to ci powiem ze przydazylo mi sie uszczypnac napem moja corke, jak jej zapinalam body, strasznie sie wiercila... a wielu mamom przydazaja sie takie glupie bledy ale za nic by sie nie przyznaly...

Gość wal.entyna
Daj spokój, przeciez nic sie strasznego nie stało. Troche go ukłuło i tyle, troche się wystraszył. Jakby mu na łeb spadła doniczka albo jakby się poparzył, to by było dużo gorzej. jeszcze nie raz ci sie zdarzy czegos nie dopatrzyc, jestem tez pewna, ze w przyszłosci bedziesz wiecej sie zastanawiac nad tym, czy twoja akcja mu nie zaszkodzi, wiec jest tego jakis pozytyw i tak to musisz widziec

mnie sie codziennie głupie bledy zdarzaja choc juz jestem stara mamą:p.bo mam i 15-latke i półtoraroczniaka,ale dziwne by raczej było gdyby mi sie wpadki nie zdarzały:D nie widze tez sensu nie przyznawania sie do błedów,po co? najczesciej smieje sie z siebie,choc przyznam czasem powinno mi byc wstyd,bo uwazam za za duzo skrzycze,zamiast mowic spokojnie,patrzac w oczy...mmmmm itd, tak jak idealna mamusia powinna:D

Gość poszukująca dobrych rad
ja niestety jak córka się urodziła miałam obsesję,ze ma rude włosy.Miała najpier ciemne,potem jasnobrazowe teraz blond.Ale wszystkich sie wypytywałam jaki mała ma kolor włosków.Aha no i uszy,ze odstające ma.Nie znowu tak bardzo-teraz nawet tego nize zauwazam

Gość colombinka
hehe jaki zabawny temat ja mam wyrzuty sumienia, ze moj maly kilka razy spadal z wersalki na łepetyne.