Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejson20

___________cała prawda o małych biustach...

Polecane posty

Gość dżejson20

jest taka ze faceci tak naprawde lubią filiglarowne biuściki tylko mało kto chce sie do tego publicznie przyznac, myslałem ze to tylko mi sie duzy cyc kojarzy ze starą tłustą śmierdzącą obleśną babą... wiec ja kobitki wam to mówie nie wypychajcie sobie bo w przeciwienstwie do tych krowi wymion jestescie pociągające, duzy cyc tylko przeszkadza :) podałbym wam linka na którym był ten sondaz (uliczny i netowy) ale nie znam nazwy portalu, no i dla mnie to tez byl szok myslałem ze naleze do mniejszosci a tu ot sie okazuje ze znaczna wiekszosc woli slodkie cycuszki :)

Gość deraaaaa3
tylko pewnie dla facetow male to A-B, a co jak sie ma piersi jak dziewczynka z podstawowki, totalnie plaskie? :(

Gość dżejson20
no i bez fochów mi tu ze strony kobiet które cały czas myslały ze mogą miec kazdego ze swoimi WALORAMI:D

Gość deraaaaa3
dla facetow male to pewnie jest pelna dlon :O

Gość Olliii vvKAaa
Ja mam B-C. to są małe czy duże według facetów/:) ??

Gość dżejson20
ciesz sie ze nie masz za duzych moja sis ma duze i mówi ze czuje sie kaleką a pełna dłon jak na moją to musi byc conajmniej c ..

Gość forra
Jesteś niesprawiedliwy ja mam rozmiar D a nawet DD i tak mnie obdarzyła natura ale nie są to krowie wymiona :( czasem przeszkadzają bo nie w każdej bluzce czuje sie dobrze ale leżąc plaskaczem widać je i jest za co złapać jest co popieścić a nie wiem czy dziewczyny co mają miseczka B lub niedajboże A są szczęśliwe pokazując deske na równi z faceta klatą :( Niczym w łóżku sie nie różnią .....

Gość dżejson20
nie o to chodzi czy małe czy duze.. zapomniałem dodac ze facetów kręcą kobiety z naturalnym wyglądem bardzo młodym niezniszczonym nawet jak ma powyzej 40 lat, kobiety kótre mają delikatny typ urody, które wyglądają na swieze jak 12 letnie dziewczyny (tak tam pisali) a 12latki wiadomo...jeszcze jako tako cycków nie mają

Gość pisali to pedofile

Gość dżejson20
to tak jak z fectem, moja kobieta tez mówi ze to dobrze ze mam miesnie bo jest sie w co wgryzc i przytulic i taki cieply jestem. ona ma biust powyzej c a gdyby miała te a to nigdy bym nie pomyslał jak ty ze klatą nie rozni sie odemnie :O w łozku nie jest to dla mnie istotne, miałem rozne kobiety z róznymi cykami ale te duze naprawde mnie brzydziły, no a niestety te płaskie są nieszczesliwe bo swiat samego biustu wykreowali faceci i poniekąd kobiety, a duze cycki są dla zboczenców bo duzy cyc jest tylko do łozka i do niczego wiecej :O

Gość dżejson20
własnie teraz to sie mówi pedofile dlatego faceci to tak ukrywają...logiczne

Gość dżejson20
samanta dla mnie c napewno małe nie jest... cos zle przeczytałas

Sama nosze 75B, to chyba taki normalny rozmiar, choc moj chlopak uwaza ze mam duze piersi...Mi osobiscie podobaja sie male...Niech nikt mnie nie osadza o jakies sklonnosci sexualne wzgledem kobiet, ale naprawde:male sa super...takie male mandarynki.sama bym wolala takie miec

Gość a ja dodam
ze nie powinniscie miseczkami tak tu zucac bo miseczki z innymi wymiarami pleckow sa zupelnie inne, moze ktos byc 70D albo 80B i cycuszki beda oodobnego rozmiaru (w meskiej dloni)

Gość dżejson20
Shiurei ohnee-chan no dla niemowląt- żarłoków :O

aha, możliwe że źle przeczytałam :) 70D nie będzie równe 80B - osoba z 70D jest szczupłą ze sporym biustem, natomiast z 80B odwrotnie..

Gość dżejson20
no własnie ja tez wole jak kobieta ma za małe, małe jest piękne, sama słodycz te mandarynki:)

Gość dżejson20
no dokładnie własnie te cycki z 1 zdjecia są idealne, wszystko co drobne (nie niskie) jest przesliczne, dobra dosyc słodzenia bo mi pociąg ucieknie nara