Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SheSad20

KŁÓTNIE O WSZYSTKO !!!

Polecane posty

Gość SheSad20

Jak mam rozumieć zachowanie swojego faceta?! Kiedy powie mi coś przykrego to nigdy nie przeprosi,nie umie okazać że mu zależy na mnie ! Zawsze ja muszę wyciągać pierwsza ręke na zgodę :( prawie wogóle nie mówi że mnie kocha itp... Czasem potrafi być miły ale tylko wtedy gdy czegoś ode mnie oczekuje (np.sex) a już po wszystkim udaje że mnie nie widzi,olewa w każdy możliwy sposób.Do tego ma jakieś tajemnice przede mną (może to banalne ,ale mieszkamy razem i on np. pożycza czasem komuś pieniądzę a ja o tym nic nie wiem...Dzisiaj musiałam odłożyć wizytę u lekarza bo on zamiast zostawić pieniądze dla mnie to pożyczył swojej mamie) no i nie miałabym z czego zapłacić lekarzowi... Kiedy go spytałam co zrobił z kasą to powiedział że pożyczył mamie ale że ona mu już oddała, więc ja na to ''to daj mi te pieniądzę''a on że ''mama wpłaciła mi rate za miesiąc'' (JAKĄ RATĘ od tego zacznijmy???) o tym też nic nie wiadomo... Cały czas mnie kłamie i robi jakieś akcje za moimi plecami.Następna rzecz która mnie w nim wkurza to to że nie ma za grosz szacunku do kobity.Czasem rzuca do mnie takie hasła że płakać mi się dosłownie chce... Dodam jeszczę że jestem w ciąży ,ale gdy mu o tym przypomnę to on mi odpowiada żebym NIE ZASŁANIAŁA SIĘ CIĄŻĄ :/ I już sama nie wiem co mam z tym zrobić,zostawić go,próbować zmienić jego zachowanie (chociaż prubuję już od dłuższego czasu i bez efektu) Proszę o normalne odpowiedzi a nie jakieś głupie komentarze ! :*

Gość SheSad20
temat dotyczył czegoś innego :/ więc nie wypowiadaj się jak masz pisać jakieś banały ...

Gość SheSad20
No czasem mu przypomnę o tym że mi tak nie mówi ,ale zdaża się to coraz rzadziej bo na niego nie robi to żandego wrażenia , odpowiada mi ''nie przesadzaj'' albo coś podobnego i koniec gadki ... więc już się nic nie odzywam :( :/

Gość SheSad20
BigGirlDontCry20 -> to czemu go nie zostawisz ? jesteście małżeństwem czy parą ???