Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vobodobo

Dlaczego małe murzyńskie dzieci są takie śliczne?

Polecane posty

Gość vobodobo

jade dzisiaj autobusem i takie male czekoladowe bobo siedzialo obok mnie,no sliczne bylo jezu naprawde.czemu biale malutkie dzieciaczki nie sa takie ladne :(

Gość Zdołowany Z
bo noszą rajtuzy moze?

Gość vobodobo
nie wiem czy noszą,ale są śliczne :D

Gość jak szczeniaki
mają szeroki krótkie noski i duże oczy- tak nas matka natura wyposażyła, że takie cechy wyzwalają instynkt macierzyński i tyle.

Gość Zdołowany Z
noszą....

biale nie sa ladne ??? hmm... to jakas nowosc dla mnie .....bede musial zaneweryfikowac dane lub sformatowac swiatopoglad :O

tiaaaa ....... a jak juz sie przytrafi to czytam temat "jestem w cionzy :D z murzynem o boze co ludzie powiedza"

Mnie się podobają takie małe mulatki - murzynki są za czarne, mulatki w sam raz:) podobnie jak wszystkie biało-orientalne krzyżówki:)

"Mnie się podobają takie małe mulatki - murzynki są za czarne, mulatki w sam raz" dokładnie :) __________________ nie lubię rasistów, więc mnie ich komentare nie interesują

dobra jeszcze dzieci, ale jak sobie wyobrażę sex z murzynem to mnie obrzydzenie bierze. Oczywiście nic nie mam do tych pań co to z nimi robią- ich sprawa.

ktos tu sie za duzo you can dance naogladal i biadoli.... jacy oni sa glosni...no comment

Ale ja tylko patrzeć na takie małe mulatki lubię (na większych Mulatów mniej:P ) , zdecydowanie nie mam zamiaru robić tego co miałoby spowodować posiadanie takiego:D

Gość vobodobo
jestescie powalenie jacys.zaraz rasistowskie teksty :O

Gość lizzzzzzzzzzzzzz T
vobodobo --> pomieszkaj sobie troche w ich sasiedztwie... to zobaczysz o czym mowie ...

Etincelle de nuit Ale ja tylko patrzeć na takie małe mulatki lubię (na większych Mulatów mniej ) , zdecydowanie nie mam zamiaru robić tego co miałoby spowodować posiadanie takiego ja też nie

Gość nie wiem z kad................
sie u ludzi biora co niektore teksty, ze czarni maja duze itd.....ciekawe czy wam jest milo sluchac a polak to taki pijak i nirob.....ehh szkoda gadac...jak wy tak ogolem wszystkich traktujecie....

00:49 nie wiem z kad................ sie u ludzi biora co niektore teksty, ze czarni maja duze itd.....ciekawe czy wam jest milo sluchac a polak to taki pijak i nirob.....ehh szkoda gadac...jak wy tak ogolem wszystkich traktujecie....]jarek nie bron sie na pomaranczowo!

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
hmm jestem z murzynem I PO pierwsze oni nie smierdza a przynajmniej moj!!!!!!! po 2 Ja nie rozumiem rasizmu.. Mieszkam 2 lata w Irlandii i jakos tutaj ludzie sa bardziej tolerancyjni... co to ku..rwa za roznica jak wygladasz!!!!!!!!!!! hmm Bo jest czarny to co znaczy gorszy ... powinniscie sie leczyc POlska to bardzo zacofany kraj widac!!!

bo niestety Polacy czesto maja poglady rasistowskie i nie wiem czemu ale uwazaja sie za jakby lepszych.. hehe smieszne to jest.. A taki jarek to tylko duzo gada, bo zakompleksiony jakis i za malo na swiecie przebywa. Uwierzcie, na zywo musi to byc bardzo nieciekawy osobnik i dlatego swoej frustracje wyrzuca na anonimowym forum. Dalczego ludzie uwazaja sie za lepszych od innych tylko dlatego ze maja inny kolor skóry? Dziwne to jest bo ani to nie zalezy od nich ani nic. Juz predzej zrozumialabym czlowieka ktory twierdzi ze jest lepszy bo osiagnal cos wlasnymi silami, wyksztalcenie, sukces.. A co Ty Jarku osiagnales?

Gość vobodobo
nie obchodzi mnie co pieprzycie, mnie sie bardzo podobają takie dzieci i koniec :D

nie da się ukryć ale właśnie autorka jest rasistką i to brzydką, bo WSZYSTKIE dzieci są śliczne , białe, czarne , żółte i cała gama pośrednich kolorów, a najważniejsze aby były roześmiane i radosne, a kolor, kolor to w drukarce jest ważny

Zaraz rasistką... Po prostu jej się spodobało akurat to dziecko, co w tym złego? Przecież to nie znaczy że swoich białych nie bedzie kochać:(

Gość lizzzzzzzzzzzzzz T
jeb...rasisci --> agresja, rasizm, ksenofobia biora sie ze znajomosci tematu. Wlasnie wypowiedzi w stylu "czani sa tacy sami jak biali" wynikaja z tego ze nie zna sie innego swiata poza swoim. I ci ktorzy tak mowia to sa wlasnie ludzie ktorzy nie znaja zycia i wydaje im sie ze z jak szczurowi ogon odetna to zamieni sie w swinke morska :-D.

Gość ggggggggj
\"czani sa tacy sami jak biali\" jak można tak porównywać:o wszyscy czarni i wszyscy biali są tacy sami ? sory,ale ludzie są różni niezależnie od koloru skóry. przykład-mój sąsiad:alkoholik,katuje rodzinę,żonę doprowadził do choroby psychicznej,z ciekawszych wyskoków-zgubił kiedyś zwłoki(pracował w szpitalu,miał za zadanie przenosić zwłoki,ale był zbyt pijany i gdzies mu się zgubiły)-i co ma do tego że jest biały? ma to jakieś znaczenie? a ze ktoś jest czarny-jakie to ma znaczenie?

Gość ggggggggj
to było do tej wypowiedzi powyżej:o idę spać

Gość lizzzzzzzzzzzzzz T
ggggggggj --> a ja mowie o ludziach normalnych a nie przypadkach patologicznych... bo takie zdarzaja sie wszedzie ... mylisz pojecia