Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vobodobo

Dlaczego małe murzyńskie dzieci są takie śliczne?

Polecane posty

Gość ggggggggj
sorki,ale ja takich przypadków znam mnóstwo:o wychowałam się na wsi niestety-i gdybym chciała klasyfikować na biali/czarni to w taki razie biali to ścierwa w większości:o albo poklasyfikuje sobie inaczej-Polacy to pijaki,albo jeszcze inaczej-mężczyźni to kaci,a ludzie ze wsi nie mają zasad moralnych-mogę sobie tak klasyfikować ale co mi to da? ludzie są RÓŻNI-w to wierzę,bo jakbym przestała w to wierzyć to bym dawno skoczyła z mostu-bo ja znam za dużo takich ludzi o jakich wcześniej pisałam,ale wciąż głupio wierzę ze sa też inni. ok,idę a Ty dalej sobie pogardzaj czarnymi,bo przecież są tacy czarni...:o

Gość vobodobo
jak widać nie mogą podobać mi się małe murzyńskie dzieciaki. jezu nie twierdzę ze białe są okropne albo bardzo brzydkie,ale czarne mają w sobie coś tak śmiesznego że jak się na nie patrzy gęba ci się śmieje :D

Gość wkurzyłam się
jarek,zadzwoniłam na policję.posłałam link, wlaśnie przyjęto tego tematu jako dowodu na łamanie prawa. wypowiedzi rasistowskie są niezgodne z prawem, wiedz mi, ze cie znajda. mój kuzyn pracuje na komendzie, niecały tydzień temu złapali takie dziecko neostrady które sie wypowiadało xle o czarnych. i uwierz mi, ze ciebie też to czeka. nie cierpię rasistów. i g..no mnie obchodzi czy twoje wypowiedzi to była prowokacja czy nie. wątek został sciagnięty z serwera do akt i będziesz się musiał ostro tłumaczyc z tego co napisałes. twoje wypowiedzi niedługo zostana usuniete.

Gość do wkurzyłam się
to chyba zbyt piękne aby było prawdziwe:( ale jednak mam nadzieję że to co napisałaś to prawda:)

Gość wkurzyłam się
do "do wkurzyłam się" spoko, juz ja zrobię taka aferę zeby popamiętał:) to nie jest tak jak się niektórym wydaje, ze mozna miec zmienne ip i nikt go nie znajdzie;) akurat grupa informatyków policyjnych w moim miescie nie takich cwaniaczków rozpracowała, to tylko kwestia moze tygodnia:)

Gość luna la luna.
pewnie,że można zmienic Ip,albo go ukryć...:-)

Gość do wkurzyłam się
przywracasz mi wiarę w ludzi:)

Gość alicjaaaaaaaaaaa
mi też się nie podobają murzyńskie dzieci,co nie znaczy że jestem rasistką.Wypowiadam swoje zdanie i policja gó..no mi zrobi.

Gość proszę o usuniecie
mozna miec swoje poglady i mogą ci się nie podobac osoby o innym kolorze skóry. ale obrazanie drugiej opsoby na tle rasowym to przestepstwo, mój drogi :) 🖐️ nie chciałabym być w twojej skórze.

Gość jffuffjefjf
policja nie zajmuje się takimi pierdołami,dorosnij...:-)

Gość proszę o usuniecie
cóz, sam dorosnij, niektórzy się zajmują. 🖐️ tym bardziej ze u nas istnieje specjalny wydział zajmujący się takimi sprawami. mam nadzieję, jarek,ze będziesz miał duze problemy.

Gość jwfjrrasddsdsdd
jakie wydziały zajmują się wypowiedziami ,że "małe murzyniątka są brzydkie"?:-)

Gość proszę o usuniecie
nie chodzi o to ze napisał ze murzyniątka są brzydkie, ale o obrazliwe rasistowskie teksty. nie będę z tobą wiecej gadac jarek, bo mi szkoda czasu na takich imbecyli 🖐️

Gość vobodobo
ooo jaruś niedobrze niedobrze mam nadzieje ze cie dorwą!

Gość doriss28
zawsze marzylam o takim dziecku i moje marzenie sie spelnilo, mam sliczna coreczke, wszyscy ja akceptuja w moim miasteczku i uwielbiaja, jest naprawde sliczniutka

Gość małe murzyniątka są śliczne
:):)

wszystkie dzieci sa sliczne ale faktem jest to ze murzynskie malenstwa sa najsliczniejsze :) no poprostu piekne