Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taśma kIejąca

to może teraz z innej beczki...

Polecane posty

ciągle tylko te nudne posty o sukienkach, salach, pierwszych tańcach (wszystkie czytam :P gdzie drogie przyszłe panny młode będziecie mieszkać po ślubie? :)

Gość gawi
w mieszkaniu które kupiliśmy w zeszłym roku, niestety kawalerka ale własna :)

Gość bllllllllllllllllllllllleeeeee
tu gdzie teraz

U mnie w domu z moim tatą, powoli będziemy robić remont bo większość wyposażenia domu to późny Gierek:-D Chcieliśmy wynająć gdzieś mieszkanie czy nawet zacząć budowac dom gdzieś bliżej miejsca pracy, bo 30 km dojeżdżamy, ale w sumie ojca samego nie zostawię, jestem najmłodsza z rodzeństwa i wypada tu zostać. Nic to, wyremontujemy i jakoś to będzie:) Gdy pomyśle że inni się gnieżdżą gdzieś tam w bloku z teściami, to myślę że ja i tak mam nie najgorzej:)

w moim mieszkaniu, w ktorym wlasnie zakonczyl sie remont. w sumie to juz w nim mieszkamy ;P i sami sobie remontowalismy.

ja tez sie pochwale:P wyjezdzamy do australi na stale i niestety nie bedziemy miec podrozy poslubnej,ale to chyba nie ma znaczenia?

najbardziej obawiam sie tych wszystkich pajakow i robactw,brrr,az mnie telepie jak o tym pomysle:O

Gość maadaaleenaa
ja też bym się bała, pająków, węży i krokodyli Masz racje w tym przypadku nie ma znaczenia brak podróży poślubnej :)

a skoro temat z innej beczki,to gdzie wy sie wybieracie?

Gość vanessska..
w domu który budujemy...

masz racje laura nie bedziesz miaął zle, mojej mamy kolezanka mieszkała w jednym pokoju w bloku z mezem i 3 synami, pokoj byl co prawda bardzo duzy ale jakby nie patrzec 5 osob w jednym pokoju, mieszkali tak przez 20 lat

my kupiliśmy dom w zeszłym roku i go już w środku wykończyliśmy, po slubie (za 2 miechy) się wprowadzamy.

w naszym mieszkaniu, ale kupilismy juz dzialke i po slubie ruszamy z budowa, bo zawsze marzyl nam sie wlasny domek daleko od zgielku i halasu :)

Gość lilulala
...my już mieszkamy w naszym mieszkanku, wprawdzie tylko dwupokojowym ale własnym, też mi się marzy budowa domku ale na to jeszcze musimy poczekać :(

lalka25 gratuluję :D ja i mój narzeczony marzymy o Australii, ale chyba nie mamy jeszcze odwagi wyjechac na stałe :O

Gość skad macie pieniadze na dom
jestescie w mom wieku (23 lata) albo troche starsze i skad macie kase na DOM ? podobno polska to takie biedny kraj, a tu prosze. Slub, wesele, dom...kasa plynie widac jak woda u was. szkoda, ze ja tak nie mam :( coz, zeby ktos mogl miec dobrze, inni musza miec gorzej. Powodzenia zycze w dalszym szczesliwym zyciu.

zaczynamy budować dom :), zanim jednak sie do niego wprowadzimy, to bedziemy mieszkac, we wlasnym M4

dzieki tasma:D juz nie moge sie doczekac,uciekamy z uk,jest juz coraz gorzej,wieczny wyscig szczurow,a my chcemy spokojnego zycia.kurcze,zabrzmialam teraz jak jakas babcina,ale mam juz dosc ciaglej szarpaniny. a czego sie obawiasz?tesknoty za rodzina?tego calego robactwa?do odwaznych swiat nalezy;-)

dejzi stul wkoncu pysk, bo juz mnie do nerwicy doprowadzasz, na kazdym topiku jakies madrosci

powrocila stara dejzi, wiedzialam ze ta nowa to podrobka, dejzi nei ejstes zła ze masz siostre blizniaczke? ale taka lepsza?

Gość vanessska..
skad mamy kasę? nie nie jestem ze wsi,mieszkam w dużym mieście nie biorę kredytu,bo wolałabym mieszkać w kawalerce niz go wziac pracujemy oboje,dobrze zarabiami i do tego rodzice pomagaja p.s. mam 27 lat :-)

ja raczej obstawiaąłbym pomarnaczowa dejzi, czarna ybyla dobra i nagle zaczeła byc zła, gdy pomaranczowa powiedziala jej ze to nei taki styl

lilulala --->to tak jak my też w M2 ale kuchnia połączona z salonem więc przy drugim dziecku trzeba będzie pomyśleć o większym lokum i nam też się marzy domek ale na to jeszcze musimy poczekać :) ale mamy na co czekać to najważniejsze :D