Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryte_Pragnienia

Poczuć sie jak dzivka

Polecane posty

Czy któraś z was miała/ma taka fantazje by poczuć się jak dziwka? Ja coraz częściej o tym fantazjuje:P.... ogolnie lubie ostry sex ale chciala bym się poczuć jak taka dziwka która facet albo kilku:P bierze tylko po to by ja rznac kiedy chce ahhhh jak tylko o tym pomysle:) NIe wiem moz e powinnam sie leczyc jakos ale taka fantazja sprawia mi duza przyjemnosc i coraz bardziej mam ja ochote spelnic.

Gość wyjdź za mąż
przynosze wypłate do domu to wymagam, zebyś mi dawała dupy kiedy tylko chce... wtedy poczujesz sie jak prawdziwa dziwka

no to spełniaj w czym problem - z męskiego punktu widzenia to moim zdaniem większość facetów by chciała tak sobie "porżnąć" więc jak masz z kim to pogadaj o tym z nim może cię zaskoczy :D:D

Gość młody Bi stray hetero
Podziel się o tym swojemu facetowi.

no dobre dobre hehe wiesz tu dużo chętnych i spragnionych tyle ale musisz odróżnić debili od tych normalnych a to nie łatwo więc uważaj :D:D

mówisz że znasz ją normalny ?? hmmm skoro tak to się pisze jak z twojego polecenia ;);)

nie no z wlasnym facetem to raczej nie to samo bedzie:P wydaje mi sie ze nie bedzie w stanie mnie tak traktowac jak bym chciala:) ale fajnie ze nie tylko ja tak mam:)

ehhhh normalny masz przewagę kolego :):) Ukryta normalnego polecam równy gość z niego :):)

purpurowa raczej chodzi mi o cos innego:) nie powieziala ze chciala bym byc dziwka dla kazdego i kase na tym zarabiac:) ja chce jakis fajnych kolesi...zadbanych...ktorych kreca takie zabawy...a jak bym kolezanke do tego miala to jeszcze lepiej:P

hehe dobra jak już ustalicie datę i miejsce to dajcie znać :D:D i podjadę :classic_cool:

Gość Centurion
Nie rozumiem dlaczego musi byc to obcy meszczyzna , a nie twoj . Moja laska tez czasami ma takie jazdy ze chce na ostro z wyzwiskami itp. itd , wiec jej to daje . I nie hamuje sie z niczym , bo wiem ze ona moze naprawde duuuzo wytrzymac i zniesc . Mysle ze dobrze mi wychodzi rola klijenta jeb,iacego wykla szmate , bo czesto jak juz jest po wszystkim , musze ja przytulac i mowic je ja kocham , bo mowi ze czuje sie jak zgwalcona . Ale mija dzien czy dwa i ona znowu o to prosi . Kobiety sa dziwne . Aha podczas takiej ostrej jazdy , jest strasznie mokra i luzna , wole jak jest odrobine ciasniejsza , ale nadrabiam to ostrym pier.doleniem i jest ok ;)

fotki jakieś tam mam i zapewniam cie ukryta że odesle jak ty mi wyślesz pierwsza. na razie moge się opisać wzrost 186 cm waga: 88 kg szatyn oczy brazowe