Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gej23

JESTEM Gejem I BRZYDZĘ SIE was KOBIETY !!!

Polecane posty

Gość ========================
Ale żeby tak tryskać jadem to nawet żmija nie potrafi..

kiedyś widzialam gejów w wesołym miasteczku.wsszyscy ludzie sie na nich gapili a dzieci wytykały palcami.Ogólnie smiesznie było.Pózniej pijaczki krzyczeli:"gorzko"ale gejki sie speszyły i nic z tego nie wyszło...szkoda..jeszcze nigdy nie widziałam jak geje sie całuja.ale pewnie nie jest to przyjemny widok.fuuu :D

dla ciebie bo chora na umysle jesteś mi sie rzygac chce jak widze jak takie jak ty sie z hetero liżą ...

Gość My Ciebie też
się brzydzimy Ty chory zboczeńcu

Gość babu som gupie i smierdzom

Gość Bars
gej23 - nie jest zadnym gejem a prowokatorem ! gej by sie tak nie wyrazal i w ogole by tu nie wchodził. dajecie sie podpuszczac. ten co pisze to sfrutrowany heteryk podszywajacy sie pod geja ..!!!! nie dawajcie sie podpuszczac ! on sie po prowtu chce wyzyc bo mu jakas nie chciała dac albo go olała... i tu cała jego wscieklosc. geje sie kobietami nie zajmuja wiec nie weszliby tutaj . bo i po co? oni maja swoje portale i strony.

Gość gość
Gdyby autor był faktycznie gejem, to bym powiedział, że dawno go nikt porządnie nie zerżnął i chłopa mu trzeba xD Prawda jest taka, że każdy ma prawo do orientacji, ale to dzięki temu, że kobiety i mężczyźni są w stanie ze sobą razem przeżyć i robić dzieci jakikolwiek ludzie się narodzili w czasach, gdzie z orientacją można się obnosić. Chwała heterykom za to, że znosimy swoje dziwactwa :P