Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam o tym myslec..

On nie chce ślubu. NIGDY.

Polecane posty

Zacznę od tego, że jestem z chłopakiem od lutego tego roku. Znamy się już ponad 5 miesięcy. Oboje jesteśmy ateistami, nie mamy nawet bierzmowania. Ostatnio on zaczął mówić, że on nigdy nie chce ślubu itd. Zapytał się, co ja myślę o ślubach. To ja stwierdziłam, że chcę, tylko cywilny. A on na to, że 'chyba nas los poróżni''. Widząc moją nietęgą minę i brak odpowiedzi dodał 'ale na razie jest jak jest'. Co mam o tym myśleć? :o

Gość ejbisi
A ile macie lat? Ja też tak miałam, mój facet był uparty i mówił że nie chce ślubu bo są bez sensu - lepiej życ na kocia łape. Byliśmy 2 lata razem, bardzo się do mnie przywiązał ale tak mnie to trapiło że zerwałam z nim - no bo po co być z facetem z którym nie ma się żadnej przyszłości? Bo ja nie miałam zamiaru życ bez ślubu. To był dla niego kubeł zimnej wody i nawet chciał mi sie oświadczyć zebym wróciła. Nie chciałam żeby w ten sposób to przebiegło więc odmowilam. Teraz jesteśmy razem juz 3 lata i jest jasne ze bedzie ślub kiedys ;)

Gość ......a
jak Ci tak wygodnie to niech bedzie jak jest .Jetes pewna ze chcesz z nim brac ślub?tak na 100% A po co ci ten cywilny?

17 i 18. Ja nie oczekuje ślubu TERAZ, JUŻ, NATYCHMIAST. Dla mnie może się on odbyć nawet za 10 lat. Po prostu sam fakt, że on twierdzi, że nie chce nigdy ślubu jest dla mnie trochę dołujący, bo ja napewno będe chciała się z kimś związać. Zresztą co ja bym powiedziała naszym dzieciom? Kocham go, on mnie też, jest nam razem dobrze...

myslalam ze jestesci raczej para nieco starsza :o ja w wieku 18 lat mowilam ze bede z facetem do konca zycia, dobrze ze mi przeszlo :D

związać w sensie, że ślubem* Tak samo on mówi ciągle, że nie chce dzieci. Że za dużo przeszedł ze swoim rodzeństwem. Może nie powinnam o tym myśleć? Tylko, że ja nie chcę 'tracić' czasu z kimś, kto nie będzie chciał założyć rodziny.

Gość ......a
Rany w tym wieku przez naste pne 10 lat mozna jescze 1000 razy zmienic zdanie!!!!!!!!!!! Nie przejmuj sie wcale :) Skup sie na czym innym. Zreszta dziwne by było gdyby w tym wieku ktos chciał ślubu , no chyba że wierzacy bo to inna sprawa :)

Ja nie mówie, że będę z nim do końca życia. :P Jednak myślę, że jesteśmy w poważnym związku, a nie szczeniackim na pokaz koleżankom.

raczej chodzilo mi o to ze w tym wieku rozne rzeczy sie mowi :P

napewno do końca życia* ......a - wiem, że to się może zmienić, ale niekoniecznie musi. Napewno z nim teraz nie zerwe, bo on nie chce ślubu. Tylko po prostu nie wiem co o tym myśleć i czy ktoś już tak miał, że jednak partner zmieniał zdanie. :P

Gość ......a
mój 27 letni facet jeszcze rok temu deklarował ze nie chce miec dzieci ! A teraz gdy spodziewamy sie dziecka jest wniebowzięty;) Powtarzam nie przejmuj sie bo nie ma czym :)

Ellinka - wiem, i to mnie pociesza. ;) Jednak on wydaje się być dojrzalszy od innych chłopaków w jego wieku. Po prostu życie kazało mu szybciej dorosnąć, bo nei ma zbyt ciekawej sytuacji w rodzinie. Może to wpływa na jego zdanie?

......a - dzięki, pocieszyłaś mnie. :) A mówi się, że kobieta zmienną jest. :)

Gość ejbisi
No właśnie, to kwestia tego że on musi dorosnąć. Pamiętaj że faceci wolniej dojrzewają emocjonalnie od kobiet i w wieku 18-19 lat nie chcą nawet myśleć o ślubie. Za parę lat mu się odmieni :)

Gość Costa Cafe
ehh przestań, 17 i 18 lat ???mialam wtedy milosci na całe życie, o których juz nawet nie pamiętam.Nie przejmuj się tym poprostu bo za pare lat mu sie odmieni

Gość Costa Cafe
dokladnie, jak wyżej:) niedlugo bedziesz sie ztego śmiała, na slub to on moze miec i z 10 lat jeszcze

Gość ......a
facet też :) zwłaszcza widac to po tych najbardziej zacietrzwionych , Oni bardzo nie lubia jak sie ich do czegos zmusza. Ja na swoim nic nie wymuszałam bo sama nie wiedziałam czego chcę . Wiecej przejmuj sie dniem dzisiejszym no może gura ju trzejszym a wsztsko bedzie dobrze szło i nie bedzie bałaganu w głowie :)

Nie chcę na nim niczego wymuszać. :) teraz sama nie jestem gotowa na ślub, dzieci itp. :) Chcialabym tak po studiach... Ale jak się życie potoczy tego nie wie nikt. :D Dzięki, pocieszyłyście mnie! 🌼

jezeli Tobie zalezy na slubie to facet powinien postapic tak jak kobieta, ale zobacz na bieg wydarzen poczekaj jeszcze, dokad wam sie spieszy , dlatego on powiedzial jest jak jest nie martw sie facet byc moze mysli o waszej przyszlosci? a macie gdzie zamieszkac po slubie, a wiesz jakie on ma zachcianki, byliscie troszke razem w dzien i w nocy?

Gość leasing
jeśli widzisz się w małżeństwie ze ślubem i dziećmi............to po co wchodzisz w związki o charakterze leasingu z możliwością zwrotu po jakimś tam czasie użytkowania? tracisz tylko czas sa faceci którzy myślą odpowiedzialnie o związku z kobietą...........takich szukaj a tu...........facet wyraźnie mówi, że żadnych ślubów ani dzieci, uwierz że mówi poważnie i zdania nie zmieni po latach ci powie że przecież ci powiedział i wiedziałaś na co się godzisz weszłaś w tymczasowy związek "bez zobowiązań ze strony faceta" ...godzisz się na to .....i nie licz na to że mu się odmieni

Gość malwinkaaa
a moj facet ma 25 lat tak samo jak ja i nie chce slysze o zadnym slubie i dzieciach!czy uwazacie ze musi do tego dorasnac?

Gość malwinkaaa

Pewnie tego nie pojmiecie ale to są konsekwencje emancypacji kobiet :p

ja mam 37 lat i też nie chcę słyszeć o ślubie tudzież dzieciorach jak widać, nie każdemu się "odmienia"

Gość mój mówił dokładnie tak samo
z tą różnicą, że ja też o ślubie nie myslalam. Drażni sam fakt, że ktoś tak bardzo zaznacza swoja opinie "slubu nie chce bo nie!". Wkurzalo mnie to mimo ze jakoś nie zalezalo mi na tej uroczystosci., Ale zastanawia fakt dlaczego ktos tak "krzyczy" ze nie chce slubu... Dalam spokoj tematowi, jestesmy rok i 4 miesiace razem, slub w styczniu ;) To od poczatku do konca jego pomysl ;) On zrobil rezerwacje sali, on podpisal umowe z djem, on byl u ksiedza zarezerwowac termin, on poszedl zamowic obraczki. Wszystko wybieralismy oczywiscie wspolnie, chodzi mi tylko o fakt, ze najpierw byl takim krzykaczem a teraz angazuje sie bardziej niz ja, no i przekonywal mnie do slubu chyba miesiac :D To wszystko zalezy od czlowieka, ale rozumie i tych którzy do slubu daza i tych ktorym to jest niepotrzebne.

Gość hahahahahahahhaha nie mogę
:D laska, masz coś nie tak z główką:D Dawno się tak nie uśmiałam:classic_cool: "Znamy się JUŻ 5 miesięcy"- to faktycznie długo. I że on nie chce do ślubu iść, nie? Tragedia:O Ja tez nie mam zamiaru nigdy brać ślubu bo to dla leszczy:classic_cool:🖐️

Gość hahahahahahahhaha nie mogę
:DAAAAAAAAAAa, i jeszcze masz 17 lat:D O w mordę:O

Gość WashingtonStreet
W jakich śmiesznych czasach przyszło nam żyć. 17 i 18-latkowie pragną wziąć ślub? hahahahahahhaha!!! Sam mam 18 lat i póki nie skończę 25 lat, nawet nie chcę słyszeć o rodzinie i dzieciach. Kobieto, puknij się w ten pusty łeb i idź się lepiej poucz, a nie bzdury na forum wygadujesz. W ogóle śmieszne naprawdę to jest. 14-latki w ciąży, żonate 18-latki. Jak to mówiła Pani Frał: "Apokalipsa".