Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mycha nie dawal wykladow na temat kuraka powiedzial tylko ze mam go nie jesc ! moze i chodzilo mu o watrobe zoladki ale ja nigdy nic takiego nie jadlam

Gość pomaranczowy gosc
W związku z moją pracą obserwuje różne przypadki w róznych rodzinach, no ale duzo by o tym mówić... Pozdrawiam i lecę robic obiadek.

obudziłam sie, tz nie dobry mąz Aligator mnie obudził telefonem. Dziewczynki, rybki z bałtyku sa zdrowe.Sa świeże i z naszego klimatu.Bałtyk wcale nie jest taki zanieczyszczony jak Wam sie wydaje.Jest inny. Stęzenie soli jest mniejsze wiec i wyglad ma inny. Myslicie ze te rybki z supermarketu sa świeże ? Nie sa.Często wielokrotnie zamrazane i rozmrazane.Ja mam ten konfort ze jak juz jem rybe to tylko z baltyku.Wiem co jem i ryba poprostu pieknie pachnie. Co do matek ktore pija i pala.Ja tez na poczatku paliłam i pilam.Jak sie dowiedzialam o ciazy to jeszcze tydzien popalałam i poprostu zdecydowałam ze przestane.Mysle ze nie nalezy dac sie zwariować.Im bardziej sterylne warunki tym wiecej problemu,Myslicie ze czemu teraz wpuszczaja odwiedzajacych do szpitali?Kiedys to bylo nie do pomyslenia.Teraz poprostu czesc bakteri sama sie eliminuje ratujac nam nasze tyłki.Kolezanka paliła w ciazy i dziecko jest zdrowe.Niestety co bedzie dalej tego nie wiecie.Co moze oslabic organizm jej dziecka za 15lat?Z drugiej strony-śląsk.Po co palić,Wystarczy tam zamieszkać.

Przyszla mamo siara to jest cos takiego co leci z cyckow podczas ciazy a pozniej po urodzeniu dzidziusia jest mleczko !! tak dziewczyny bo kurde nie wiem czy dobrze pisze

a ja cierpię.... wątróbki uwielbia cała rodzina ze mną na czele. I jak jak tu nie zjeść od czasu do czasu? Nie che mi się osobno robic dla siebie. Balbina... i ja mam wrażenie ze tak samo jak z twoim cudownym zajściem w ciążę jest ze zdrowiem maluchów..... Jak się człowiek nie trzęsie nad każdym paznokciem maluch to one wtedy sa po prostu zdrowe :) I to się w pełni potwierdza u moich znajomych :)

wazka ja mieszkam na slasku ihihiiihi ja nie pale dlatego ze tak poprostu przestalam bo tego nie potrzebowalam a jak zapalilam to kurde chcialo mi sie wymiotowac wiec tak samo z siebie przestalam

mycha dokladnie tez umnie dookola takich przypadkow jest moze nie przypadkow ale poprostu taak jest

Przyszla mamo jeszcze no co ty napoczatku to jakas kropla tak jak umnie sie pokazla jak scislam sutka w jednej i drugiej piersi ;-) wkladni kup sobie przed porodem do szpitala choc sa obiety ktorym od 6 miesiaca cieknie ta ze plamy na bluzkach wylaza i musza nosic

Wazka - Bałtyk ma też w sumie różne łowiska... sporo zależy tez od tego gdzie ryba żeruje.Ja jakby jestem trochę z branży więc wiem tylko o tym ze ryby mają tu znacznie większe stężenie metali ciężkich - i tylko one sa szkodliwe... reszta w sumie bez róznicy....

widzisz balbinka, poprostu przedawkowałaś :) dwie dawki smoły to o wiele za duzo :)

a niektorym dopiero w 2 dobie po porodzie sie pokazuje mleko takrze kazda kobitka ma inaczej ! a jak chcesz to kup sobie i miej w domku to i tak bedzie trzeba kupic predzej czy pozniej i tak wiec koszty takie same hiihi ;-)

z tymi wkladkami to różnie .... ja już w 7 miesiącu spalam z pieluchą tetrową na piersiach zeby pościeli nie moczyć :( straszne to było!! Ale generalnie dopiero po porodzie zaczyna samo wypływać.

wazka ;-) zaduzo sie osmolilam ale 7 lat palilam i obeszlo sie bez jakiegos tam wielkiego stresu z zuceniem jak mam ochote to i zapale ale jak nie mam zakazu przez meza to i mnie tez nie ciagnie hihiii

mycha wlasnie co kobitka to iny organizm jedne tak jedne tak a ty przyszla gdzie sie podzialas sprawdzasz czy masz ;-)

a ja wam powiem że strasznie mi smakuje coca cola. Cały miesiąc pilam ja co drugi dzień.Nie za wiele bo po pol szklanki.Aligator wprowadził limity :) i jeszcze zotarella-uuu.Pyhotka! Teraz jem to co jest.Malo tego jest.NP. zupa barszcz biały z torebki-nie ma tutaj.Ziemniaczki w kosteczke i marchewka i kabanos.Bialej nie ma, szynki nie ma.Dobrze wiec sobie poudawac ze jest idealnie. Marchew jest tylko latem i rosnie na glinie,Nie ma smaku, ziemniaki tez nie maja smaku.Wogole jedzonko jak z irlandi. Wiec jem co jest i czaruje sobie w kuchni.

ale jest taka smaczna. Ta ze szklanej buteleczki,U mnie takiej nie ma wiec pije teraz sok pomaranczowy z sokowirowki.Aligator robi. Nauczyl sie juz "nie nalezy wkladac pomaranczy ze skorkami " :)

ja znikam.... pewnie jeszcze kiedys was podczytam i wtrącę swoje 3 grosze. wiele radości wam zyczę ;)

ja co 2 dzien z marchwi jak jestem na zaupach bo pani na targowisku wyciska z sokowirowki i sprzedaje wiec co jestem to pije ;-) i nie dlatego ze jestem w ciazy ale dziewczyny zawsze uwielbialam i kurcze nie potrafie sobie odmowic ;-) mam wyciskarke do cytrusow wiec czasami soczek z pomarancza i grejfruta zrobie

mycha jak kiedys niewyobrazam sobie kiedys tam wpadaj jak najczesciej najlepeij codzienie pozdrawiam i milego dzionka

ja mam sokowirowke ale nie chce mi sie robic hehe pije kubusie codziennie moze najdzie mnie ochota to bede robic soczki .ale dzis chlodno i pada paskudna pogoda