Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

basienia obiadek bardzo smakował ale miałam obawy czy mój żołądek to wytrzyma ale było ok a ciasteczka piekłam z Kubusiem ale miał frajdę. ale umazane było wszystko no i był zdziwiony, że takie mniam (on tak mówi) mu wyszło.

Hejka pozdro z lasu:) franka jak sie budzi na pierwsze jedzenie okolo 6 to nie chce potem do około 8-9 spać !!!!! Słowo na K tu padnie zaraz! Jestem padnięta :( ale w lesie git. Czy dzieci które ulewaly nadal to robia? Bo franka tak i nie wiem czy to ok? Jak lezy na brzuchu to juz wogóle.. Czasem potrafi po 2 godz od jedzenia ulac i oczywiscie mnie i siebie obrzygać...:) Pije ale mi nie wchodzi jakoś chyba pojde wczesniej w kimke. Siedzimy w ogrodzie po grilu a malutek spi. W dzien znow spala dwa razy po godzinie tylko grrr i tez ma tak ze ciagle chce byc blisko. Pediatra mi powiedziala ze to lęk separacyjny i to normalne :) ide pic trochę. Buzzzzzziiii

rosołku igmiku ja tez ciężarna dzisiaj :) odkąd jest siostrzenica u mnie muszę obiady gotować... no to już je jem... igmik nienawidzę prasować!!! bleeee!!! dzielna baba jesteś!!! marteczka dawaj foty :) uwielbiamy bobasy brudasy :) julka moja nula je tak samo basienia slij mi hipka :) wyślemy go gdzies w dalekie kraje w podróż życie :) jak Amelia krasnala, oglądałaś? zawsze marzyłam żeby kumpel tak podróżował :)

szklana nula dalej ulewa a nawet chluśnie czasem te z po 2 godz :) chyba ok, wypij moje zdrowie bo ja dziś nastroju nie mam...

Majka to Rosołek prasowała, chociaż ja dziś też tylko się nie pochwaliłam na forum. Znów mnie ząb napierdala. Muszę sobie pokląć.... Biedne te nasze dzieci. Jaki ból je czeka....

Rosołku na początku Pola też mi się wydawała za mała do spacerówki ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia. Teraz to normalnie królowa szos. Ostatnio fascynują ją poruszające się przez wiatr drzewa i małpa malutka gada do nich. W gondoli to by tego nie dostrzegła.

Majeczko no to pofocimy z hipkiem :) Też masz zajączkowy nastrój? Ja też dziś góra prasowania,ale na szczęście lubię :p Igmik ja też się cieszę,że wystartowałam ze spacerówką :)

fajne wasze dzieciaczki :) tylko cos mi niechca sie wszystkie fotki otwierac w duzym oknie wrrrr fajne sa przygody kumpla nuli hihihi tylko juz jako kosmonauta niechcialy mi sie fotki otworzyc

Ja jestem i walczę z bólem, coby za szybko nie wziąć drugiej tabletki.

Zerkam trochę na ostatniego samuraja, bo nie miałam okazji ani ochoty wcześniej obejrzeć. A w tv leci.

Zjadła bym czipsy i napiła się winka ale mnie boli. Ja dziś monotematyczna jestem. Za to wczoraj było o kupie, a propos kupy-dziś nie było :(

igmiku rosołku przepraszam za pomyłkę oj mam zajączkowy nastrój.... przez ten mega skok, siedzę i z drżącym sercem czekam na wrzask w środku nocy z małego pokoju... czekam zatem na hipka ;)

Oj Majeczka nam dziś szybko wymiękła....miłych snów :) Igmik biedaku,współczuję. Marteczko dziś pełnisz dyżur na forum he he :) Też wrzucam parę fotek :)

Jejku aż wstyd się przyznać ale nie pamiętam kiedy gotowałam smoczki a o myciu gryzaków nie wspomnę. Niedobra mama, nunu.

a nie poszłam se jeszcze :) hehehe ja gotuje raz na tydzień a tak to myję ale tylko smoczki do butelek gotuje tez zła i zepsuta jestem :) hehehe hipeczku :) banieczkę? łikend w końcu mamy :)

Kurczę muszę się jutro wypindrować, bo mój N przyjeżdża po tygodniu nieobecności. Wytęskniony to on jest. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tak długo nie byliśmy razem.

ja to padam pomiedzy facebookiem forum nk i badoo, hahaha. i wypadam bo mezus goni mnie pod prysznic hihihi. wybaczcie kobietki sila wyzsza :))

Majka Ty uważaj, bo jak strzelisz sobie banieczkę to możesz się zmienić w kosmonautę, jak Kumpel.

igmiku to jakies domowe spa sobie zrób :) kąpiel w błocie (hihih-pogoda sprzyja) znaczy w soli peeling kremik makijaż i kiecka :) albo od razu bez :)

ale tych stron namnozylyscie jak mnie nie bylo... :-) musze poczytac... U mnie nie wiem czy to skok czy wy-skok, w kazdym razie Gabrys nie potrafi */ nie chce / nienawidzi / ma w doopie / samodzielne zasypianie (*niepotrzebne skreslic)...nie wiem koorde o co kaman???? Jak pisalam wczesniej od paru tygodni przyzwyczajam go do jego lozeczka i nawet jakos wychodzilo, a teraz dostaje on i ja - coorwicy - jak ma spac.... Nie wiem, czy to dziecko mi sie zepsulo czy to skok i potem wroci do normy...w kazdym razie masakra... Co do papu, przedwczoraj bylo jabluszko, wczoraj i dzis marchewka - i patrzymy co i jak..... Mam pytanko, czy Wy tez podnosicie dzieci do odbicia po takim jedzeniu, czy tylko po mleku? Ja na poczatku nie podnioslam po jabluszku, to mu sie ulalo... potem juz podnioslam i odbil sobie...byc moze tez polyka duzo powietrza w trakcie jedzenia...

No Igmik to jutro spa.... Hipek a gdzie Ty? Maja uzależniona od kaffe he he... . Marteczko no Ty tak jak ja ......to tu to tam :)