Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Basienka wlasnie ogladalam fotki Wikusi, irokezik fantastyczny a a w tej opasce przecudnie wyglada...jak zwykle zazdroszcze kudelkow.... :-)

Wczoraj mnie coś opętało i bidulkę męczyłam nowymi fryzurami he he... Maja jaki alkoholizm?A mówisz o tych kurierach co mi podesłałaś ;)

Gabriel najedzony dzieki czemu matka lzejsza o 1,5 kg... ;-)

ja cały czas jestem :) tylko pije z mientoklesem a ten straszna gaduła ;) nula nie chrzczona jeszcze może im razem wyprawić :)

heheh basienia o kurierach :) o kurierach :) kurna jak nula się urodziła to pierwsze moje słowa były : bartek kurde ona jest ruda " hehehehe a potem ją umyli :):):)

Majka wylaz z tej wody ...dosc juz tego dobrego! ;-) Wlasnie sie zastanawiam, jak pogodzic prace z karmieniem piersia...i nic mi nie przychodzi na mysl. Dodam, ze latatorem nie wyciagam za duzo, bo tylko maksymalnie 40-50 ml, potem to moze i mleko jest, ale piersi brak ;-( mam wrazenie, ze mi ja wessie do srodka, poza tym boli to okrutnie...podziwiam Przyszla Mame, ktora dzielnie odciagala (odciaga?) mleko... mnie to nie bawi...

Nula ma zabójczy uśmiech :) Pewnie po mamie.... Znowu mi się picie kończy,chyba mi ktoś podpija,przyznać się ...:p

Basienia, a nie bolalo Cie przy odciaganiu? Bo dla mnie to jakis koszmar...

mozna napisac prace na temat "Wplyw forum na ilosc plynow w organizmie, w wannie i poza wanna" ;-)

hej Maja! Dajesz rade, czy mamy tam podjechac z wiadrami?

....he,na początku tak,ale przyzwyczaiłam się. Najpierw odciągałam ręcznym,potem kupiłam elektryczny bo mi prawa ręka prawie odpadała :) No ale musiałam,bo mała nie umiała złapać sutka(mam hoojowe) i tak się zaczęło.

Majka, Nulka rewelka, w ogole uwielbiam jak dzidziole pokazuja jezyk...slodkie to jest... Aaaaa i podoba mi sie nazwa tej fotki... "w doopie mam spanie i pisze z mama maila do taty.jpg"....no comments :-D

no to Mientokles bedzie mial jedno pranie mniej hehehe....

Basienia a jak konczysz karmienie piersia? Chodzi mi o to, czy wprowadzalas najpierw jedna butle mieszanki na dzien, potem druga itd? Bo chyba definitywnie nie mozna przestac karmic z dnia na dzien...

ha ! jestem 7 min :) i gary umyłam dacie wiarę ? (oczywiście nie w wannie) :) a co do wanny to woda była tak na brzeżku :)

hm...chyba zle z ta woda.... Majka mam nadzieje, ze nie odplynelas....

heheh dziś mientokles ma dzień dziecka ;) ja przestałam karmić z dnia na dzień ale karmiłam tylko miesiąc i nie mogłam ani dnia dłużej... ale chyba powinno stopniowo się zmieniac mleczko w sensie o sztucznego swoje w proporcjach 1/5 2/5 3/5 itd. tak mi lekarka kazała jak chciałam z kolei znowu zacząc karmić