Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuuchaa

Jak sprawdzić, wyczuć czy facet ma drugą?

Polecane posty

Gość martuuchaa
albo... mówią, że to kobieta zmienną jest, a jak zrozumieć zmienne zachowania faceta?

Gość martuuchaa
nie nie interesuje mnie IQ. Interesuje mnie moj facet...

Gość pomocna dloń
1) - komórka - pilnuje jej jak oka w głowie, wychodzi jak ktos dzwoni lub jak otrzymuje sms 2) Dłuzej zostaje w pracy, dodatkowe godz, delegacje, praca w nocy 3) Przed wyjsciem dlużej oglada się w lustrze, bardziej niż zwykle dba o swój wygląd 4) Często jest podirytowny, ma nieuzasadnione pretensje, twoja osoba zaczyna go drażnić, widzi tylko twoje wady. 5) Unika imtymnych zblizeń, jest zmęczony, przepracowany - lub może też być odwrotnie, zwłaszcza na początku znajomości z tą drugą 6) Nie interesuje się domem i rodziną (jezeli ją posiada), jest duchem w nim nieobecny, czesto przesiaduje do późna w nocy przed komputerem( chyba, że korzysta z kompa w pracy, wtedy w domu to nie wchodzi w grę)

Gość anna255555
Słuchajcie ja mam inny, sprawdzony sposób jak sprawdzić czy mój facet mnie zdradza. Czytam jego SMSy i nawet nie muszę do tego dotykać jego telefonu. Brzmi dziwnie? Już wyjaśniam. Istnieje strona internetowa dzięki której możecie przecyztać SMSy kogo chcecie w tym swojego partnera. Wiem, że to wydaje się nie możliwe ale osobiście sprawdziłam i to działa. Dzięki tej stronie możecie przechwycić wszystkie jego SMSy i pobrać na swój komputer. Robię tak co jakiś czas i muszę przyznać, że zawsze świetnie i szybko działa i wiele się można dowiedzieć. Polecam wam tą stronę: http://sprawny.pl/szpiegujsms

Gość gość
znaki to jak jest zamyslony i zaczyna klotnie 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Gość gość
kobieta,każde matactwo faceta czuje

Gość Taki_jeden_964
Tak, kobieta czuje jak facet ją maca.