Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafna21

obfite owłosienie łonowe

Polecane posty

Gość dafna21

dziewczyny,chciałam spytać czy moje owlosienie lonowe meiscie sie w przecietnej,bo czuje sie troche zarosnieta;/ otoz wlosy wyrastaja mi na wewnetrznej czesci ud-4 cm od tulowia a także nawet za odbytem,tworza taka obwodke wokol narzadow plciowych,rosna az do granicy wiekszych warg sromowych,tuż przy nich oraz tuż przy wejsciu do pochwy sa do wrazliwe miejsca,nie wyobrazam sobie miejsca te golic czy depilowac woskiem,probowalam,za duzo podraznien i okrutne swedzenie -nie moge sie drapac po pipc ciagle:)czy to jest normalne?czy moze to jakos leczyc np lekami na nadmierne owlosenie dodam ze wlosy odrastaja mi juz kilkanascie godzin po goleniu-nogi gole ranomwieczorem juz czuc szorskosc odrastajacych wloskow zas okolice lonowe robia sie czerwone-okropne czerwone kropki jak u was to wyglada?tez macie wloski nawet za odbytem?;D

Gość toooo
normalne

Gość jesteś rasową kobietą

Gość co za problem.
moim zdaniem zbyt obfite.

Gość hmm..no nie wiem nie wiem
nie rosna mi az na udach, ale tez nie mam zbyt rzadkiego owlosienia...no w tej chwili nie mam zadnego, bo nie wyobrazam sobie inaczej... oczywiscie to kwestia indywidualna, ale dla wzgledow higienicznych i to teraz jeszcze w lecie, kazda kobieta wspolzyjaca powinna miec wygolone wlosy... ja gole rowniez kolo warg i w ogole wokol odbytu i nie widze wiekszych problemow, po prostu gole rzadko..nie musze czesciej wiec podraznien nie mam, a Ty jesli masz uzywaj specjalnych srodkow