Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany-zatracony

straciłem sens życia!!

Polecane posty

Gość TRIBUTE
OK a powiedz nam jak sie wogle poznaliscie ile macie lat i wogle jak to sie zaczelo bo piszesz ze ja straciles ale powiedz jak sie zaczelo to moze wspulnie znajdziemy wyjscie z tejs ytułacji ...

Gość załamany-zatracony
witam ponownie.miło ze ktoś jeszcze tu zaglądał i czytał to co pisałem. poznaliśmy się dziwnie, to znaczy przypadkiem przez kolegę i wszystko dziwnie się zaczęło od zaproszenia na kave a puzniej to już same dziwne rzeczy się działy aż nas razem połączyły:) a tak poza tym temat się skończył gdyż zostawiła mnie na dobre (dla innego)a ja żeby bardziej nie cierpieć niechcę jej widywać ani mieć kontaktu aby nic niewróciło.spotkaliśmy się jakieś 4 miesiące temu i znów miałem problem bo zacząłem tęsknić i przypominać to co było kiedyś a teraz próbuję sobie jakoś życie poukładać i zacząć od nowa choć do tej pory niemogę jej zapomnieć i wiem że jeszcze długo NIE ZAPOMNĘ !!!

Gość njhjhjhjhnell
Mam pytanie skad jestes ??????????/

Gość załamany-zatracony
jestem a czy to ważne?? okolice Warszawy

Gość gość
A ja zostałem porzucony dla innego…. Byliśmy w związku 3 lata. nie mieszkaliśmy razem , bo jesteśmy z innych miast, ale bardzo często się spotykaliśmy. Znała całą moją rodzinę, znajomych, przyjaciół, środowisko. Poznała go na studiach i straciła dla niego głowę….postanowiłem nie dac za wygraną. Trafiłem na strone http://urok-milosny.pl i zamówiłem rytuał, żeby ona wrócił. Nie działo się na początku nic, jednak po pewnym czasie zaczęła szukać kontaktu. W końcu wróciła i znowu jest miedzy nami praktycznie idealnie.

Gość gość
Spędziłem przyjemny weekend na rozmowach z oświeconym mistrzem Jackiem Adamusem – www.hippocomos.pl , jego wizytówka multimedialna. Chciałem wypróbować nowe podejście do rozwoju wewnętrznego i zgodnie z wieloma poleceniami szukałem po prostu przewodnika, który jest w stanie zasygnalizować, co do tej pory robię prawidłowo, a co powinienem zmienić. No i u pana Jacka otrzymałem takie wsparcie, a to tego wspaniale się zrelaksowałem w otoczeniu Puszczy Drawskiej.

Gość gość
Powiem krótko. Zorganizuj sobie spotkanie z mistrzem duchowym przez stronę www.hippocomos.pl , a w końcu otworzysz oczy. Na wykładach praktycznie ciągle kiwałem głową i nie mogłem uwierzyć, że tak wiele oczywistych spraw umknęło mi na przestrzeni życia.

Gość gość
Autorze jesteś?co u Ciebie?