Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezapominajka23

TO WSTYD GDY KOBIETA W CIAZY KTORA

Polecane posty

ma już brzuch wychodzi miedzy ludzi zamiast w domu siedzieć. Normalnie jak można z takim brzuchem chodzić? i go jeszcze pokazywać?znajoma w 5 miesiącu ciąży poszła na ślub jako o osoba towarzysząca z szwagrem który nie miał z kim pójść, wstyd na cala wieś!!!

zapomniałam dodać ze to zdanie babci mojego męża, ostatnio jak tam byłam to właśnie sie nasłuchałam o takich babach z brzuchem! o porodach rodzinnych itd boże w co ja za rodzinę weszłam!

ja od pierwszych dni ciąży schowałam się w piwnicy, wychodzę tylko wieczorami, żeby przypadkiem mnie ktoś nie zauważył :D

Gość zazdrość
czego tu sie wstydzic??

Wstyd, dziewczynko, to jest zakładać takie idiotyczne topiki...Powinnaś sie schować tak, żeby Cię nikt nie zobaczył, bo Cię będą palcami pokazywać...

Gość zazdrość
a kobiety puszyste tez sie maja w domach chowac?? fajna babcia :)

no właśnie czego sie wstydzić, ale rodzina męża to chyba myśli ze jak ja bede w ciąży to będę siedzieć w piwnicy, a i najlepsze ta sąsiadka napwno będzie miała dziewczynkę bo żadna jak noc w tyj ciąży - powiedziała babcia męża!

Niezapominajaka--->> zaloz ten teamt jeszcze raz laczac te 2 Twoje wypowiedzi w jedna , bo tu zaraz wojna bedzie ;)

Gość zazdrość
o kurcze to współczuje babcia zawału dostanie jak ją w ciąży odwiedzisz:D

to nie moje zdanie tylko babci mojego meza jak to slyszalam to zaraz chialam powiedziec jej co o niej mysle ale maz mnie kopnol pod stolem, ale sory njgorsze ze moja tesciowa ma te same zdanie, masakra! podobaja mi sie babki w ciazy w letnich sukienka, zadbane ale w tej rodzinie to juz wstyd na cala wies!

ja to byłam dumna z brzuszka:) ale nie daj sie zamknacc na cała ciaze!!

Gość kenta
Ale tak to juz jest na wsi... coś o tym wiem... Wszyscy wszystko wiedzą a nawet ajk nie wiedza to sobie dopowiedzą i wiedzą :) Jestem w ciązy, mieszkam na wsi, do tego nie jest po ślubie... I jak czasem siedze w domu cale dnie, bo jest mi cholernie źle w te upaly to twierdzą że no tak, nie wychodze bo sie wstydzę... :) Śmieszne to wszystko dla mnie jest... Na szczęście już się wynoszę z tej wioski... Juz to tylko kwestia czasu...

jak bedziesz w ciązy to koniecznie zrob sobie sesje u fotografa z odsłonietym brzuszkiem itp i pochwal się babci ;)

no właśnie nie jestem jeszcze w ciąży ale maż już chce, a ja sama nie wiem chyba nie jestem jeszcze gotowa... no w każdym razie rodzina męża jest 100 lat za murzynami mam ich dość, te ich teksty na temat ciąży i wiele innych i jeszcze muszę udawać ze wszystko gra bo nie chce sie kłócić z mężem..

kenta masz racje ludzie nawet jak nie wiedzą to wiedzą nie wazne czy wychodzisz czy nie oni juz do kazdej sytuacji maja swoja teorie

To w takim razie faceci, którzy te brzuszki zrobili (bo same sobie tego przecież nie fundujemy) też powinni siedzieć w lochu? Chętnie bym te babcie o to zapytała. a poki co idę odgracić piwnicę i się zamknąć w końcu 6 miesiąc na karku....ups na brzuchu chcialam powiedzieć :D

Gość kenta
Tak jest i tak będzie zawsze... Zawsze zjawi sie ktoś kto powie Ci że ciąża to obciach, że masz spuchnięte jak beczka nogi, że nosisz dynie w sobie... nie dogodzimy calemu światu... Ale zawsze można mu pokazać jakie sa nasze poglądy i przechodząc obok takiej babci odslonić delikatnie brzuszek żeby sobie popatrzyla...

no właśnie i jak sie zachowywać jak to słyszę, nie chce biernie siedzieć bo potem pomyślą ze mam te same zdanie, nie chce sie tez z mężem kłócić ?

Tak w ogóle to gratuluję męza który nie wyraża swojego zdania dla swiętego spokoju...

Gość kolor nieba
babcia pewnie miała na myśli takie kobiety z brzuchem ktore ganiają po ulicy z petem w zębach wrzeszcząc na dziecko ktore pcha w wózku przed sobą , to jest dopiero obrazek:O