Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo gruba grubaska 24

Presja czyli wymagania wobec puszystej kobietki

Polecane posty

Racja :) A jak ktoś zachowuje się w sposób obraźliwy dla innych to po prostu cham i prostak :)

Gość papkin
Może i jestem cham i prostak ale tego się nie wstydzę i nie płaczę że ludzie tak na mnie mówią :)

papkin, a Twoi rodzice to idioci chyba, skoro nie umieli wychować syna :)

Gość papkin
Dlaczego że mowie co myślę? Trzeba mówić jak jest, jak coś nie pasuje trzeba pracować nad tym aby to poprawić a nie użalać się nad sobą

Gość OLLLABOGA
też sie czasami zastanawiam jak patrze na młode grubaski - czemu one takie są. czy jest im z tym fajnie? czy nie wstydzą sie swojego brzydkiego rozwalonego i zatłuszczonego ciała? przeciez ich ciała sa nazwijmy po imieniu - BRZYDKIE i nieestetyczne. czesto widuje takie grube raszple w spodniach obcisłych, blee. albo jeszcze te po porodach co jeszcze przed ciążą były grube a po ciązy to w ogóle masakra. typ matek polek - po co schudnać, to nie wazne, urodziłam dziekco to jest najważniejsze, jestem bohaterką! ;)

Gość knsjbb
No właśnie Bardzo gruba grubasko 24,dlaczego dopuściłas do tak duzej wagi a poza tym dlaczego nie chcesz napisac ile ważysz?

no i co z tego? Kazdy ma prawo byc taki, jakim sie sobie podoba, chce przytyc do 120 kg, to przytyje, moja sprawa i nikt na ulicy czy w szkole czy gdziekolwiek nie ma prawa zlego slowa mi na ten temat powiedziec. To nekanie i dyskryminacja i juz. A wzgledy zdrowotne i estetyczne to kazdego indywidualna sprawa. Niech sie kazdy tak martwi o swoja d**e, a nie czyjas.

skoro jesteś otyła i nie przeszkadza Ci to, czemu się denerwujesz opiniami jakiegoś chłoptasia? a skoro waga Ci przeszkadza - czemu nic z nią nie zrobisz? jest tyle dobrych diet, właściwych sposobów odzywiania, gdzie jedząc do woli chudniesz troszkę wysiłku, pomoc specjalisty i Ci się uda a o tolerancji w naszym kraju - zapomnij!

Gość OLLLABOGA
niech tyje i do 200 kg, tylko niech nie narzeka ze jej źle

Gość Ranta
Bzdury i jeszcze raz bzdury.Osoba otyła nigdy się sobie nie podoba,nie jest jej dobrze we własnej skorze. Mam 164 wzrostu,waze 85 kg,nie mam duzej pupy,piersi mam duze ,ale za to dosc duzy brzuch i ramiona i jestem zdołowana z tego powodu.NIe podobam sie sobie a do tego odczuwam zdrowotnie,ze ta nadwaga mi ciazy.

Gość OLLLABOGA
to weź sie ostro za siebie jestes młoda schudniesz, musisz tylko na to ciezko zapracowac

Gość papkin
Dokładnie jak chce być grubasem to niech nią jest ale niech nie płacze z tego powodu. Tak jak by alkoholik pisał że go nie akceptują bo pije...

Gość Mądra Mulatka
do autorki, Nie przejmuj się, tyj sobiwe dalej az cię rozerwie to bedziesz miała po kłopotach.

Gość paloma loma
nigdy nie uwierzę że grubi chca być grubi bo im sie podoba!Przeważnie otyłość wynika z lenistwa i apetytu . przy moim wzroście 168 waże 72 kg i powiem wam że wyglądam poprostu nieładnie. Jeszcze do niedawna widziałam spojrzenia facetów , zainteresowanie .... jestem dośc ładna a właściwie byłam bo teraz ..... Nie mam do nikogo pretensji bo to moje ciało i moje życie . a że je marnuje i psuje przez obżarstwo to już inna sprawa. Myśle sobie że czasem dobrze jest dostać w twarz aby sie obudzić , na razie czekam az ktoś mi powie - Grubasie ! . Mam nadzieje że zmobilizuje mnie to do dbałości o siebie czego Tobie autorko życze. Byc może za jakiś czas bedziesz wdzięczna temu facetowi że przyczynił sie do tego że w końcu pomyslałaś o sobie .

Gość puszyste może byc piękne
zalezy co kto lubi , ja tam wole jak jest za co złapać i wymiętosić hehe

Gość
puszyste może byc piękne => o tak, tyle fałd :o