mycha1991 0 Napisano Czerwiec 3, 2008 Więc mam pytanie odnośnie tego czy jestem w ciąży. Gdy współżyłam z chłopakiem było zabezpieczenie w formie prezerwatywy , kiedy miało dość do wytrysku penis został wyciągnięty po jakiś kilkunastu minutach spróbowaliśmy bez prezerwatywy zważając na to że wytrysk już był. Mamy jednak teraz obawy ponieważ termin okresu miałam mieć 3 dni po zdarzeniu. Chciałabym jeszcze napisać że wcześniejsza miesiączka skończyła mi się z jakieś 3 lub 4 dni wcześniej , a poprzednie miałam regularne . Współżyjemy od 2 miesięcy. Proszę o odpowiedź z góry dziękuję Dowidzenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolllla Napisano Czerwiec 3, 2008 Teoretycznie mozesz byc. Plemniki mogly przezyc przez te kilkanascie minut. W praktyce - zrob test i bedziesz wiedziec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilimandaro Napisano Czerwiec 3, 2008 chlopak powinien umyc penisa zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biała orchidea 0 Napisano Czerwiec 3, 2008 czy 1991 oznacza Twoją datę (rok) urodzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mycha1991 0 Napisano Czerwiec 3, 2008 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emyu Napisano Czerwiec 3, 2008 ahahahaahahahhahaha. Mama sie ucieszy ze zostanie babcia? z takimi pomyslami to moment i Ci brzuszek wskoczy. Oby tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rycząca trzydziestka Napisano Czerwiec 3, 2008 a jak nie jestes w ciazy to w te pedy do cipologa i pigsy,bo juz niedlugo na bank bedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakrecony_kwiatuszek 0 Napisano Czerwiec 4, 2008 dziewczyno prawdopodobieństwo zajścia jest bardzo duże, po pierwsze chłopak po stosunku z prezerwatywą powinien wymyć penisa żeby nie było na nim plemników, po drugie w płynie który znajduje się w prąciu mogą znajdować sie plemniki więc jeśli wypuścił potem w Ciebie choćby kropelkę to możesz mieć uzasadnione obawy ,że jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach