Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PalllllllllllMallllllll

Zazadalabym dokumentu stwierdzającego, iż nie jest na nic chory.

Polecane posty

ak to az tak ceni dziewice? zakompleksieni chłopcy, ktorzy boją sie, ze ktos ich porówna do innego faceta i nie wypadną zbyt dobrze :)

Gość truyufu
"ale mierzenie w ten sposob ilorazu inteligencji jest zgubne, gdyż kobiecie w stanach silnie emocjonalnych mózg praktycznie się wyłącza" taaa... tekst wyżej to wyznanie wiary i ewentualnie wiedzy o nikłym procencie populacji, znanym autorowi; polemika byłaby pozbawiona sensu

Gość a ja własnie umieram na AIDS

Gość owpei
"zakompleksieni chłopcy, ktorzy boją sie, ze ktos ich porówna do innego faceta i nie wypadną zbyt dobrze " a gowno prawda :D bo ci, co nie chca dziewicy, nie sa zakompleksieni i nie boja sie porownania? Nie wszystko jest czarne albo biale :P

Gość izkkkkkkkkka
wiesz u nas populacja chorych kobiet i męzczyzn jest stosunkowo niewielka,więc gumka wystarczy,jednakze z partnerem z innych krajów,szczególnie tych odległych trzeba się mocno zastanowic>myslę ze poprosiłabym o badanie w kierunku hiv aids,jeśli nei to zaopatrzyłabym się sama w gumki,jednakże w te grubsze.Ponoc w osrodkach leczących hiv....są dostepne grubsze gumki.Poza tym aby isć z kimś do lóżka trzeba troszke poznać partnera,nie jestesmy zwierzętami aby dać się ponieśc tylko i wylącznie impulsom seksualnym.

"taaa... tekst wyżej to wyznanie wiary i ewentualnie wiedzy o nikłym procencie populacji, znanym autorowi; polemika byłaby pozbawiona sensu" to klasyczna ekstrapolacja, którą stosuje każdy i jesli tego nie rozumiesz, to uzurpujesz sobie wysoki iloraz inteligencji zupełnie bezpodstawnie... Sposob, w ktory Ty to robisz, mozna zanegować wszystko, bo zawsze znajdzie sie wyjątek nie wpisujący sie w ogolną zasade :)

Poza tym aby isć z kimś do lóżka trzeba troszke poznać partnera,nie jestesmy zwierzętami aby dać się ponieśc tylko i wylącznie impulsom seksualnym. Jakby każdy tak myśla, chorych byloby 90% mniej albo wcale :) a jest jak jest, jednak na to wychodzi, że jesteśmy troszeczkę zwierzetami :D

"a gowno prawda bo ci, co nie chca dziewicy, nie sa zakompleksieni i nie boja sie porownania? Nie wszystko jest czarne albo biale " nikt nie powiedział, że wnioskowanie a contrario jest bezwzględnie skuteczne w przedmiotowym przypadku, lecz pragnienie posiadania dziewicy oznacz bezwzględnie kompleksy i niską samoocene

A swoją drogą znalam kiedyś dziewczyne, ktora od 15 roku życia uprawiala tylko sex analny (szok:O) bo matka chodzila z nia co pol roku do ginekologa żeby sprawdzić czy jest dziewicą :D

celowo napisalam "znalam" :) w żadnym wypadku nie byla to moja kolezanka :)

Gość dfgd
izkkkkkkkkka-- "wiesz u nas populacja chorych kobiet i męzczyzn jest stosunkowo niewielka," Bzdura, bzdura bzdura chorych i świadomych może tak, ale ile osób nawet nie wie że jest zarażonych- nie piszę tu tylko o HIV- tego nikt nie wie, a wydaje mi się że jest to spora liczba i ciągle wzrasta

Gość izkkkkkkkkka
wiesz ja myślę ze tutaj ogromną rolę ogrywa alkohol.Ja idac na impreze zawsze szłam z dużą grupą znajomych,czułam sie wtedy bezpiecznie.Nigdy dużo nie piłam,ale picie alkoholu jest zawsze ryzykowne:) ,jak są obok przyjaciele dziala to troszke jak wspólna kontrola i odpowiedzialność za grupe.Pisze w czasie przeszłamy,bo mam teraz 27 lat i jakos nie mam już ochoty na zakrapiane alkoholem imprezki,szczegolnie w klubach,teraz to tylko wśród przyjaciół ,z reguły domowe skromne imprezki.

Gość nie badz taka pewna
bo mimo ze jestes z jednym partnerem moglas go zarazic badz on ciebie... WZW mowi ci cos...

Gość izkkkkkkkkka
do dfgd .Każdy stosunek jest ryzykiem,nie ma juz teraz własciwie ograniczonych grup ryzyka tzn prostytutki geje itd...wiec trzeba uważać.Powiem jednak szczerze że jaby zaraził mnie człowiek niewiedzący o zarażaniu własnym,człowiek którego bym kochała,człowiek pożadny ,uczciwy myśle ze chyba nie miałabym wielkich pretensji do neigo że mnie hipotetycznie zaraził.A amiałabym do siebie ogromne pretensje do siebie i tylko do siebie gdybym przespała sie z obcym facetem na imprezie.Tak myśle chociaż moze sie mylę:)

Gość izkkkkkkkkka
wzw to wirus wątroby.Wirusów jest kilka rodzajów,niemniej osttnio najbardziej niebepiecznym jest wzw c,generalnie nie przenosi sioe ponoc drogą płuciową,ale tylko generalnie ponieważ przenosi się przez krew.

Gość wzw
Wirusowe zapalenie wątroby, WZW (łac. Hepatitis) - choroba wątroby wywołana zakażeniem wirusowym. Często potocznie nazywana "żółtaczką", jest to jednak termin nieprawidłowy, niemedyczny oraz nieścisły, z uwagi na różnorodny przebieg wirusowych zapaleń wątroby, które mogą przebiegać bez zażółcenia powłok skórnych. Wśród wirusów hepatotropowych możemy rozróżnić: * wirus zapalenia wątroby typu A * wirus zapalenia wątroby typu B * wirus zapalenia wątroby typu C * wirus zapalenia wątroby typu D * wirus zapalenia wątroby typu E * wirus zapalenia wątroby typu G

Wirusowe Zapalenie Wątroby :)

Gość Hbv typu b
Zakażenia bakteryjne * kiła * rzeżączka * chlamydiozy (w tym zakażenia C. trachomatis) * wrzód weneryczny * czerwonka bakteryjna * ziarniniak pachwinowy Zakażenia wirusowe * HIV * opryszczka genitaliów * wirus opryszczki zwykłej * HBV * mononukleoza zakaźna * kłykciny kończyste * HTLV 1 i 2 Zarażenia grzybicze * kandydoza Zarażenia pasożytnicze * rzęsistkowica * świerzb * wszawica łonowa * amebioza

Gość wzd
Walne Zgromadzenie Delegatów ???? :p

Gość truyufu
Komiczne, jakbyś nie stosował prymitywnych uproszczeń - na podstawie ułamka wiedzy o ludziach jaką posiadasz, co więcej, sprzecznych z faktami dotyczącymi mnie - nie doczepiłabym się. (Im zdanie jest głupiej sformułowane i wyrażające fałszywą logicznie myśl, tym łatwiej je podważyć. Niby to oczywistość ale jak się okazuje, musiałam ją wyrazić literalnie.)

truyufu stosuje takkie same uproszeczenia jak Twoje - na jakiej podstawie twierdzisz, ze wiecej niż moze 1% kobiet poprosi o badania? ja na podstawie kilkudziesieciu z ktorymi mialem kontakt a Ty??? z iloma spałaś, że tak mocno upierasz sie przy swojej teorii?? Ty wysnuwasz swoją, na podstawie własnego przykładu? Typowy egocentryzm :)

autorko, jesteś tak głupia, że w porównaniu z tobą pała milicjanta jest geniuszem. Moja pierwsza żona zmarła po drugim dziecku, gdyż uaktywniła się wyjątkowo rzadka choroba genetyczna, o której nikt nie miał pojęcia, włącznie z nią i jej rodzicami, więc nie picuj głupot

Gość truyufu
Na przykładzie siebie twierdzę że nie jest tak że "żadna", że nie każdej wyłącza się myślenie i tak dalej w odniesieniu do twoich uwag w których utrzymujesz że kobiety tutaj piszą co innego, a rzekomo wszystkie w praktyce postępują wbrew zdroworozsądkowym deklaracjom.

Faceci tez o nic nie prosza.. a jeszcze potrafia być oburzeni na sama wzmianke o prezerwatywie.. i wyjeżdżaja z tekstem: za kogo mnie masz??:O Tragedia:O

autorko, jesteś tak głupia, że w porównaniu z tobą pała milicjanta jest geniuszem. Moja pierwsza żona zmarła po drugim dziecku, gdyż uaktywniła się wyjątkowo rzadka choroba genetyczna, o której nikt nie miał pojęcia, włącznie z nią i jej rodzicami, więc nie picuj głupot nie widze związku z tematem :O:O i nie rozumiem dlaczego mnie obrażasz, ale tak w sumie to mam to w d. 🖐️