Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajska.w.

rówieśnicy- czy to ma szanse?

Polecane posty

Gość rajska.w.

jestesmy w tym samym wieku,ja nawet 4miesiace starsza,czy to ma szanse przetrwac,na razie jest super,ale boje sie ze szybciej sie postarzeje on znajdzie sobie kochanke zwłaszcza ze jestem jego pierwsza dziewczyna:(

Gość rajska.w.
23

Gość rajska.w.
dzięki:) takie mam c zasem głupie myśli ;/ martwie sie czasami bo mi na nim bardzo zalezy i z natury tez sie za bardzo wszystkim przejmuje...

Gość ja jestem ze swoim chlopakiem
juz 3 lata dzis mamy rocznice!! i jest w moim wieku od gimnazjum chodzilismy do jednej klasy teraz mamy po 21 lat aaa i jestesmy dla siebie tez pierwszymi partnerami :) glowa do gory

Gość Black Angel 1979
To mit, że kobiety szybciej się starzeją. Spójrz - na ulicy ujrzysz może z 10 % zaniedbanych trzydziestolatek i 75% zaniedbanych trzydziestolatków :( Kobiety nie starzeją się szybciej! Przeciwnie, dłużej zostają sprawne fizycznie i intelektualnie! Te mity, funkcjomujące w społeczeństwie, są bardzo złe! Usprawiedliwiają męską zdradę i wymianę parterki na młodszą. Znajomi w moim wieku - ona starsza o 6m-cy, ale generalnie równolatki. Para od 19 roku życia, od 24 - małżeństwo. Szczęśliwi... Zawsze uważałam, że najlepsze są pary równieśnicze...

Gość Majonez
Byłam młodsza, mój narzeczony (1-szy partner) porzucił mnie dla starszej o 5 lat, dzieciatej mężatki (mąż w Anglii)