Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i bum

Wypadaja mi wlosy

Polecane posty

Gość i bum

od dluzszego czasu wypadaja mi wlosy i to dosc sporo, stosowalam odzywke do wlosow malowanych teraz nie stosuje, ale ciut mniej wypadaja, mama radzila mi wywarem z pokrzywy plukac, ale mi sie nie chce tego swinstwa zaparzac...sa jakies inne metody??

Tak samo miałam... Kupiłam sobie SAPONICS - kompleks odżywczy do skóry głowy i bardzo delikatnych włosów z firmy FARMONA. Stosuje go codziennie i jestem bardzo zadowolona, włosy juz tak nie wypadają, nawet nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam swoje włosy na poduszce...bo tak miałam zawsze jak wstawałam rano to zbierałam włosy garściami. Mnie pomogło i nie żałuję ze kupiłam. Pozdrawia ;)

Gość i bum
dzieki za porade, a ile to kosztuje??

Kupiłam na allegro gdyż nie mogłam dostać tych kosmetyków w aptekach...zapłaciłam za niego około 11.50zł. za buteleczkę 100ml. Mam nr.gg. do sprzedawcy od którego kupiłam, zostawiłam sobie nr.sprzedawcy bym mogła skontaktować się jeśli będę potrzebować jakiegoś innego kosmetyku. SAPONICS - stosuje sie codziennie na umyte i wysuszone włosy, wcierając w skóre głowy i we włosy nie spłukiwać przez 2 tygodnie, potem trzeba na kilka dni przerwać kurację i znów ją rozpocząć. Jak dla mnie jest to bardzo dobra firma kosmetyczna ;)

Gość i bum
dziekuje bardzo 🌼 troche mnie przerazilo 'nie splukiwac przez 2 tygodnie' ale chyba trzeba sie poswiecic

Gość zielona żabka 2
A ja biorę Maxi krzem na w składzie wyciąg z pokrzywy, bambusa, skrzypu witaminy i mikroelementy. po miesiącu włosy zdecydowanie mniej wypadają i mają zdrowszy wygląd. W aptece kosztuje ok 12 zł a w internecie nawet mniej.

Anna 78 kupiłaś lotion czy szampon czy co? bo przejrzałam damską torebkę sjest tam ta linia ale nie wiem co kupić

bum...źle zrozumiałaś... :) po każdym myciu wcierasz we włosy i skóre głowy prze 2tyg. głowę możesz myć codziennie...ja myję głowę codziennie i po wysuszeniu włosów wcieram. To nie tak że głowę myjesz raz ma dwa tyg. myj codziennie lub co drugi dzień a codziennie wcieraj kompleks przez dwa tyg.

to seem ja>>>to jest kompleks odżywczy - inaczej odżywka. Szukałam na dziale odżywki do włosów i tam znalazłam.

W płynie>>na wacik wlewam troszkę i smaruje skóre głowy, a włosy to na rękę i potem wcieram dobrze działa na zniszczone końcówki.

Gość i bum
:D:D ale glupek ze mnie:D:D chyba zakupie te cudo

Jak chcesz to podam ci nr.gg i będziesz mogła sobie z nią porozmawiać, lecz na razie firma jest nieczynna do 5.06. tak mam w opisie. Ja czekam jak tylko zrobi się dostepna to zaraz do niej napisze bo che sobie krem kupic. Napisz do mnie jak chcesz jej nr.gg i powiem ci jaki ma nick na allegro szybciej ją znajdziesz.

Gość i bum
ok to zaraz do Ciebie napisze